![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
http://www.tp.pl/dom/internet/neostrada/
prędkości 128 kb/s za 59,00 netto miesięcznie Neostrada tp w opcji 128 kb/s i 320 kb/s posiada funkcjonalność limitowania transferu do 5 GB w kierunku do Klienta. Po przekroczeniu tego limitu usługa będzie świadczona z maksymalną prędkością 32 kb/s. Limit transferu nie dotyczy informacji oraz plików wysyłanych przez użytkownika np. wiadomości e-mail. Po osiągnięciu progu 5 GB prędkość wysyłania informacji (64 kb/s) nie ulega zmianie.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.05.2004
![]() |
Też to zauważyłem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]() |
#34 |
User
![]() |
![]()
mile panie na blekitnej lini jeszcze nic o tym nie wiedza ^_^
![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Tutaj też jest: http://www.pclab.pl/art10234-1-n-1.html
![]() Troszkę nie wyrobiłem, ale widze ze pilnie sledzicie TP ... hehehehe ... P.S. Info o zmianach w opcjach NEO TP trochę się w czasie przeciągnęły, ae jak tylko coś będę wiedzial bardziej oficjalnie to dam znać ... ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
User
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Pawel_k: Pamiętaj, że telepunkty też się muszą rozkręcić ...
![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.05.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja mam pytanie:
Dzisiaj pierwszy czerwca, wiec spodziewalem sie, ze w koncu przyspieszy mi internet. No i guzik.... A poniewaz potrzebuje sporo danych do projektu, ktore musze sciagnac (srednio sprawozdanier finansowe ma od 1 do 6 MB, a ja potrzebuje ich ponad 50), wiec zadzwonilem do Tepsy. Jakis srednio mily pan polecil mi wpisac do komputera polecenie cmd, a nastepnie jakies tam haslo (nettransfer, czy cos takiego) i na podstawie tego, co sie pojawilo, stwierdzil, ze mam wirusa (sassera), ktory blokuje mi lacze, laczac sie wielokrotnie z roznymi miejscami... No, a teraz krotkie fakty: mam zainstalowany program antyvirusowy, ktory okolo 10 minut przed moja rozmowa sciagnal najnowsze dane, instalowalem juz jakis czas temu latke na sassera i sprawdzalem na obecnosc tego programu w moim komputerze. Internet rowniez wolno chodzi na innym komputerze, ktory jest w domu, jak rowniez na trzecim, ktorym jest Amiga i na ktory zaden pecetowski wirus nie ma najmniejszego wplywu. Komputery polaczone sa przez router, a moj jest zwykle wylaczony. Dodatkowo Emule wykrywa mi polaczenie jako 32Kb, a predkosc sciagania czegokolwiek nigdy tej predkosci nie przekracza. Pytanie brzmi - czy ten facet gadal, zeby gadac, czy rzeczywiscie jest chociaz minimalna szansa, ze mam tego wirusa?
![]() |
#41 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Moim zdaniem andrzej ten koles jakas lamka i gadal byle sie wywinac z tego problemu..., nie masz zadnego sassera - skoro masz AV'a non-stop z aktualizacjami nowymi i do tego latka
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Z tym, ze mi nie chodzi o to przyspieszenie Neo z np 512 na 640, czy 128 na 320, ale o ta blokade, ktora wskakuje po przekroczeniu 5GB transferu danych (inna sprawa, ze teraz widze, ze moje, bliskie pewnosci, przekonanie o tym, ze za cholere nie moglem sciagnac 5 GB, a nawet pewnie nie dociagnalem do 3, moze byc prawdziwe, jesli tam naprawde jest taki balagan) i jej zniesienie. To mialo nastapic z poczatkiem miesiaca i oczywiscie nic z tego...
W kazdym razie sciagnalem jeszcze raz latke, zeby miec pewnosc, ze jest zainstalowana (jest ![]() A wlasnie, poprzednio nie wspomnialem o jeszcze jednej rzeczy. Mam zainstalowany program, ktorego czescia jest biezace wskazanie obciazenia przepustowosci sieci. Obserwuje je caly czas i nie przekracza ono 4 - 4,3 KB na sekunde. I gdzie tu kurcze blokowanie polaczenia przez jakis program? Mam transfer 32Kb i tyle, nic mi niczego nie blokuje, bo i niczego nie ma do blokowania. Ehhh.... ja tam sobie jutro zadzwonie... ![]()
![]() |
#43 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
jedyni kompetentni ludzie w TP to technicy i infolinia od spraw technicznych oni wiedza tam wszystko i wmiare mozliwości zawsze starają się pomóc (przynajmniej jak tam dzwoniłem zawsze uzyskałem jakąś pomoc),natomist na temat błękitnej lini , pracowników w telepunktach i td.lepiej się nie wypowiadać bo brakło by słów - równie dobrze mogli by zatrudniać niemowlęta które wiedzą pewnie tyle co oni!!!!!
a propo przyspieszenia Neo+ (640) umnie jak najbardzie od dobrego miesiąca poszło do przodu!!!!jak sprawdzam na www.dsl.cz to czasami mam ponad 700 Kbps (80 KB/s)! pozdrawiam
![]() |
#44 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
SLuchajcie a takie pytanko. Jak jest ikonka symbolizujaca polaczenie sieciowe (takie monitorki) i jak sie da na nia myszka to pokazuje predkosc lacza i ilosc pobranych iwyslanych danych. I umnie win to mi wykrywa lacze 10MB a mam neo dzielone (XP+SP1). Bylem ostatnio w telepunkcie i patrze do nich na ikonke i oni tam mieli 768kb/s chyba czy cos takiego NEO mieli (win 2000) Jak zrobic zeby win rozpoznawal neo jako te 512 czy tam te przyspieszone 640 czy ile tam daja ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
www.google.com
Data rejestracji: 21.05.2004
![]() |
co do predkosci 10mbps to komputer pokazuje predkosc twojego polaczenia z routerem a a nie z internetem
![]() co do pan w blekitnej linii tp to one nic nie wiedza i nawet maja nie wiedziec one po prostu zapisuja co im sie powiedzialo i przesylaja dalej , tak wiem to bez sensu, ale to przeciez nasza TEPEESA co jednemu wezmie, a drugiemu da Ostatnio zmieniany przez Meth : 02.06.2004 o godz. 01:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|