![]() |
[TP] Neostrada - nowa opcja już od czerwca...
Witam serdecznie :)
Oprócz dotychczasowych opcji NEOSTRADY TP, czyli - NEOSTRADA TP 640 - NEOSTRADA TP 320 ... od pierwszego czerwca pojawi się również NEOSTRADA TP 128, która uzupełni ofertę dostępu do internetu w Telekomunikacji Polskiej ... ------------------------------------------------------------------------ NEOSTRADA TP 128 ------------------------------------------------------------------------ Download: 128kbps/s Upload: 64kbps/s Limit: 5GB / miesiąc (po przekroczeniu pasmo jest przycinane) Aktywacja: 1.00zł Abonament: 59.00zł Terminale: W dotychczasowych cenach ------------------------------------------------------------------------ Więcej pełnych informacji już za kilkadziesiąt godzin w tym wątku ;) - wtedy też poinformuje o wszystkich zmianach wchodzących w życie z dniem 01.06.2004r dla flagowej usługi Telekomunikacji Polskiej ... Neostrady TP :cool: Póki co to tyle z mojej strony, już niedługo o wiele więcej ... Bądźcie czujni :D P.S. Jeszcze więcej informacji o Neostradzie (i nie tylko) znajdziecie w serwisie PCLab.pl :spoko: |
Qrde no gdyby nie ten limit 5 GB ... ech :ysz:
|
Ja jak miałem 128 to w ciągu tych 3 miesięcy za cholerę nie mogłem przekroczyć 5 GB, a więc jest to dobra cena jak dla mnie. No ale teraz mam 320 i limit przekroczony już 10 dni temu :(
|
to tpsa wykończy konkurencję...
|
nieee, no 128 to juz jednak smiesznie malo, az tak wielu chetynych chyba nie bedzie.
jak by to bylo 512 (640) to sam biore od razu, tak zostaje przy obecnej radiowce (pod 800kbps podchodzi) za 45/miesiac. ale dobrze ze tepsa juz cos kombinuje by bylo taniej, poczekamy bo sprawy ida w dobrym kierunku |
pykson: Żebyś się nie zdziwił ile osób z modemów przerzuci się na NEO TP 128 ...
A to utwierdzi TP w przekonaniu ze ceny jak i przepustowosc są odpowiednie :( Co do NEO TP 320 to limit nie zostanie zdjęty, lecz ... a to już niedługo ;) Prawdą jest jednak, że aktualnie TP nie ma dla mnie odpowiedniej oferty. Czekam do końca czerwca na upragniony ASTER ... |
Hehe
No to tak jak w reklamie, to bedzie typowe łącze dla emerytów :jezyk:
|
To Neo128 to chyba tylko po to zeby poczte sprawdzac i www przegladac. O zadnym wiekszym sciaganiu nie ma mowy niestety :(
|
Cytat:
@matteo ja sadze ze jednak wiekszosc modemiarzy zostanie przy modemie, bo za te 60 zeta to troszke godzin mozna przesiedziec na modemie, a jak sie mniej siedzi to pieniadze zostana w kieszeni - przy neo 60 zlotych juz stracone od razu i to co miesiac gdyby bylo neo 256 kbit/s za te 60 zeta to moze by sie ludziska rzucili, a tak to jak ktos umie liczyc ze to max 2 x szybciej jak na modemie to sie chyba dobrze zastanowi. chyba ze dla kogos baaaardzo wazny jest staly dostep i nie ma innego dostawcy w okolicy- wtedy neo 128 moze byc jedynym wyjsciem |
Cytat:
|
andrzejj9: Trwa potwierdzanie posiadanych informacji ... :)
Powinno być ciekawie ... |
nie no taka neostrade bym sobie wzial :)
[nie jestem emerytem] |
andrzej: matteo cos przed nami ukrywa :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
35 zł za transfer modemowy - tyle u mnie życzy sobie operator kablówki.
wolałbym dorzucić 25 i mieć pewny transfer. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |