![]() |
Jeśli ktoś chce to prosze zagłosować na stronie jest sonda pt"Jaki będzie wynik Polski z
Niemcami ???" O to stona www.fcbarcelona.matievoo.prv.pl |
Bogurodzica dziewica, Bogiem sławiena Maryja,
U twego syna Gospodzina matko zwolena, Maryja! Zyszczy nam, spuści nam. Kyrieleison. Twego dziela Krzciciela, bożycze, Usłysz głosy, napełń myśli człowiecze. Słysz modlitwę, jąż nosimy, A dać raczy, jegoż prosimy: A na świecie zbożny pobyt, Po żywocie rajski przebyt. Kyrieleison. |
Przegramy i to baaaaardzo dużo :(
|
Polska 0:3 Niemcy
|
odpowidzi raczej nie dostan***281;, bo poda***322;em nieistniej***261;cy adres email :P
|
Cytat:
|
Sorry, doczyta***322;em
***379;urawski nie zagra, ale w ataku :D |
Cytat:
No rewolucyjne te zmiany :/ biada nam moze ktos sobie cos zlamie i franek przyjedzie ? Tak to jes jak sie a trenera *****a obrazalskiego. Obrazalski to ja moge byc a nie trener. A moze szkopy zlekcewaza pijaczkow z nad odry ? A moze beda chcieli zemscic sie za to ze ich samochody czekaja na nich w polsce. |
@Andrzej dokładnie mniej znane zespoły, które debiutują grają lepiej :taktak:
Np. Angola, Iran, a nawet Wybrzeże Kości Słoniowej :D Przegrali, ale tak jak mówiłeś w wielkim stylu, walczyli do końca i nie bali się dużo silniejszego składku, który gra poraz któryś tam w mundialu :taktak: Niestety dobre czasy polskiej piłki minęły :( |
Cytat:
@ B@rtek To niestety widać na razie, że jesteśmy najgorszym zespołem. Przecież te mniej znane państwa afrykańskie i ich drużyny, które ewentualnie można byłoby uznać za gorsze, grają po prostu rewelacyjnie i rozgromiliby nas w drobny pył.. Niestety, ale ze wszystkich meczy, które na razie oglądałem, a fragmenty chociaż to widziałem każdego, jedynie Polacy pokazali się tylko ze złej strony. Każdy inny zespół nawet jak przegrywa to robi to w dobrym stylu, a przede wszystkim się stara. A Polacy... |
Już uznano Polskę za najgorszy zespół tych mistrzostw :|
|
Jutro wg Gazety Wyborczej nei zagra Szymkowiak i ***379;urawski :(
Mamy gra***263; tym samym ustawieniem. Biada nam :( |
o wywaleniu listkiewicza na mówiło się już dawno, ale jak do tej pory nikt nie ma na tyle ikry, by to zrobić.
w głównej mierze to on jest odpowiedzialny za cały ten syf. Wywalić Listkiewicza na zbity pysk Rozwiązać PZPN troszkę mnie poniosło :czytaj: http://img19.imageshack.us/img19/364/pzpn20xk.th.gif |
hehe, a mo***380;e by tak powo***322;a***263; komisj***281; ***347;ledcz***261; do spraw pi***322;ki no***380;nej ?
|
***322;omot, ***322;omot i jeszcze raz ***322;omot :( dostaniemy 3:0 jak nic i oby nie wi***281;cej
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:10. |