Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Obstawiamy: Polska - Niemcy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obstawiamy-polska-niemcy-65956/)

radosio 14.06.2006 23:28

Cytat:

Napisany przez AleX69
malo sie nie posikalem ze smiechu jak nasz "za***isty" bramkarz rzucal sie do pilek nad poprzeczka ... zenada :rotfl:

uwazasz ze gra Boruca była zenujaca??
zenujace stwierdzenie...

luminat 14.06.2006 23:28

Najbardziej w tym meczu zdziwila mnie zmiana taktyki w momencie gdy Sobolewski dosta***322; druga zolta kartke (w konsekwencji czerwona)... Przeciez strata jednego zawodnika to nie koniec swiata, a defensywa to byla najgorszym rozwiazaniem jakie mogl wybrac Janas. Najlepiej jakby w ogole nie zmienial ustawienia zawodnikow i ewentualnie zmienil dwoch zawodnikow. Granie na remis z takich przeciwnikiem jak Niemcy wedlug mnie bylo rownoznaczne ze strata bramki.
Mozemy tylko cieszyc sie, ze nie stracilismy wiecej bramek, bo Boruc obronil conajmniej dwa "gole".

Hinks 14.06.2006 23:24

Mi osobiscie mecz sie bardzo podoba***322;.
Mysla***322;em, ze wiecej bramek bedzie na koncie Niemiec.
Farta mieli i tyle ;)

zene_k 14.06.2006 23:21

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Janas - Fajans :podbite:

Mam nadzieję, że go teraz nareszcie wypie.dolą na zbitą mordę, frajera jednego. Żeby chociaż mówić umiał, a nie tylko bełkocze, jak jakiś menel pod budką z piwem(( (( (( (( (( ((

ro29 14.06.2006 23:20

Witam !

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tu nie chodzi o to, z jaką piłką w tym momencie Polska jest kojarzona. Chodzi o to, że mieliśmy realną szansą, żeby doprowadzić do końca remis, a słyszę teraz komentarz - co, naprawdę myśleliście, że nie przegramy? Ciekawy czy ci wszyscy co tak mówią w 89 minucie też byli tak tego pewni..

Zgadzam się @andrzejj9 z Twoją powyższą i poprzednią wypowiedzią - mieliśmy realne szanse aby zremisować - może nie wygrać, bo widać było, że nastawiliśmy się na obronę, a po drugie jeśli próbowaliśmy atakować, to w większości nam nie wychodziło (ale i tak było zdecydowanie lepiej niż w poprzednim mecz :taktak: ).
Cóż - dopóki piłka w grze - chyba to powiedzenie pasuje bardzo do dzisiejszego meczu ...
I można dużo dyskutować - czy Janas zrobił za późno zmiany (chyba niestety tak i to za mało :( ), czy były dobre (cóż błąd wprowadzonego Dudki kosztował nas porażkę) itd. - jednak ja tak naprawdę mam po tym meczu - jak chyba większość - jedno pytanie - czemu nie zagraliśmy tak z Ekwadorem ????
Bo Niemcy pokazali dziś, że są drużyną do ogrania - a na pewno do zremisowania.
I chyba jeszcze tylko jedna uwaga - co prawda był to ciężki mecz - ale widać też było, że niestety kondycyjnie jesteśmy chyba gorzej przygotowani od Niemców ...
Naprawdę miło się oglądało ten mecz - bo choć wcale rewelacyjnie nie zagraliśmy - to WALCZYLIŚMY i widać było to przez większość meczu - a czego tak naprawdę zabrakło w spotkaniu z Ekwadorem ...

Pozdrawiam
ro29

andrzejj9 14.06.2006 23:18

Cytat:

Napisany przez woitas
szkopom udało się nas pokonać dopiero wtedy, gdy zaczęliśmy grać w dziesięciu.

przez 20 minut zastanawiałem się, dlaczego Janas do k***wy nędzy nie robi zmian, gdy niemcy mieli już 2 świeżych zawodników?
znowu wtopa przez jego brak zdecydowania...

potrzebny jest nam trener z jajami, który nie będzie bał się ryzykować
janas niestety do takich nie należy...

Nie chcę teraz psów wieszać na trenerze, którego pewnie wszyscy chwalili by pod niebiosa, gdyby nasi z grupy wyszli, ale.. też z 15 minut kląłem, czemu on do cholery nowych zawodników nie wprowadza.. Inna rzecz, że bramkę straciliśmy, jak już nowi byli..

woitas 14.06.2006 23:16

Cytat:

Napisany przez mgit
pienkny mecz, ostanie minuty ...
dużo lepiej niż z Kostaryką :D

eee... czyżbym przegapił jakiś mecz :hmm:

VIZZARD 14.06.2006 23:15

Janas - Fajans :podbite:

mgit 14.06.2006 23:15

pienkny mecz, ostanie minuty ...
du***380;o lepiej ni***380; poprzedni ... :D

woitas 14.06.2006 23:13

szkopom udało się nas pokonać dopiero wtedy, gdy zaczęliśmy grać w dziesięciu.

przez 20 minut zastanawiałem się, dlaczego Janas do k***wy nędzy nie robi zmian, gdy niemcy mieli już 2 świeżych zawodników?
znowu wtopa przez jego brak zdecydowania...

potrzebny jest nam trener z jajami, który nie będzie bał się ryzykować
janas niestety do takich nie należy...

zene_k 14.06.2006 23:10

Przegraliśmy przez Janasa. Trzeba było szybciej zrobić zmiany, a nie zajeździć piłkarzy. Frajer i tyle. Janas won(( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((

andrzejj9 14.06.2006 23:09

Cytat:

Napisany przez AleX69
o czym ty mowisz ... my sie kompletnie nie liczymy w pilce noznej
a ty placzesz jak bysmy byli brazylia :D

Tu nie chodzi o to, z jaką piłką w tym momencie Polska jest kojarzona. Chodzi o to, że mieliśmy realną szansą, żeby doprowadzić do końca remis, a słyszę teraz komentarz - co, naprawdę myśleliście, że nie przegramy? Ciekawy czy ci wszyscy co tak mówią w 89 minucie też byli tak tego pewni..

VIZZARD 14.06.2006 23:06

Nie jest tak źle :nie:

Pokażemy tej Kostaryce kto tu rządzi :paker:

:D

Mich@ł 14.06.2006 23:06

@Oktawian... Zmiana była trochę wcześniej ;)
A na wyjście z grupy z drugiego miejsca szansa jeszcze jest :D

Oktawian89 14.06.2006 23:04

tylko jednym przegrali nie tak zle ... || , rozumiem ze teraz nie wyszlismy z grupy ? :D, cos kolega mi pisa***322; ze dopiero w 90 min meczu janas zrobi***322; zmiane ???

ogolnie LOL ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37.