Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Obstawiamy: Polska - Niemcy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obstawiamy-polska-niemcy-65956/)

rosol 15.06.2006 01:43

Cytat:

Napisany przez Weron
Taka to wlasnie jest ta reprezntacja.

Bardzo mozliwe ze tak jest, ale ich reprezentacja jest skuteczna w porownaniu z nasza...
My 4 lata temu tez mielismy murzyna i jakos nic nie wskural...

Mecz ogolnie podobal sie kazdemu bo pilkarze chcieli grac!! A nie tak jak w spotkaniu z ekwadorem nie wiedzieli co sie z pilka robi...
Choc przegrali, to sadze ze zrobili co mogli, szkoda tych poznych zmian tylko...
Jesli z taka ochota do gry zagraliby w piatkowym meczu to wygralibysmy spokojnie z ekwadorem, no ale coz... przegrali na swoje zyczenie

Weron 15.06.2006 01:15

Tak w ramach podsumowania jeszzce napisze, ze realnie patrzec na nasza reprezentacje to w ataku mysmy praktycznie nie istnieli. Niemcy nas niezle gnietli. Mecz owszem podobal mi sie. Polacy zagrali nareszcie z ikra. Ale co z tego. Reprezentacja jest i tak slaba. Nie zgadzam sie, ze trzeba bylo zagrac ofensywniej bo wtedy skonczyloby sie tak jak za czasow Engela z Portugalia. Janas dobrze zrobil, ze gral na remis liczac na jakas akcje, ktora przyniesie nam zwyciestwo. I mecz z Kostaryka wcale nie bedzie jakims spacerkiem. A niektorzy juz kalkuluja, ze Kostaryka wygra z Ekwadorem, my ich zrobimy co najmniej na 3:0 no i Niemcy wygraja z Ekwadorem co daloby nam awans do nastepnej rundy. :)

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Ano tym ze reprezentacja Niemiec to Zydzi, Turcy i Polacy /powiedziano przed chwila w programie trzecim polskiego radia/

O czarnym zapomniales bo ten Odonkor to zapewne z lapanki, z czarnego ladu.
Taka to wlasnie jest ta reprezntacja.

Ormianin 15.06.2006 01:15

Cytat:

Napisany przez pawelblu
No i czym tu sie podniecac, niech ktos mi powie ??

Ano tym ze reprezentacja Niemiec to Zydzi, Turcy i Polacy /powiedziano przed chwila w programie trzecim polskiego radia/

pawelblu 15.06.2006 01:11

http://forum.cdrinfo.pl/650872-post136.html
Mecz ogladalem, ale bez emocji. Po pierwszej polowie bylo widac ze dostajemy w dupe, tylko jakos im sie udaje chronic te bramke. Nasze akcje byly (wow, gratulacje), ale chaotyczne. Ura i na bramke. Albo 10 minut podawali do siebie nawzajem nie wiedzac co robic. Dalej, zauwazcie ze nasi zapoczatkowali ciekawy styl gry. Otoz jak sie udalo podac gdzies wglab, to gosc czesto wybiegal z pilka spowrotem w tyl, co znaczy ze cos bylo bez sensu (albo nie powinien wogole tej pilki dostac, albo nie powinien biec do tylu z pilka). Przez to wracanie z pilka, tracili sile i pozycje zupelnie bez sensu.
No generalnie to wygladalo tak jakby mieli zapal, ale byli na poziomie - te kule trzeba kopnac w ten prostokat z siatka, natomiast niemcy specjalnie sie tym meczem nie podniecali natomiast widac bylo ich profesjonalizm, po prostu full professional, rozwalali nas stylem. Akcji nieduzo, ale bardzo przemyslane.
No i do tego posiadanie pilki, tez nas w tym rozkladali.

No i czym tu sie podniecac, niech ktos mi powie ??

qfir 15.06.2006 00:54

ja nie chce nic mowiec, ale jak dzisiaj kostaryka wygra i jakims cudem uda nam se wyjsc z grupy, to istnieje szanasa na rewanz z niemcami w fnale :D

Ormianin 15.06.2006 00:48

Cytat:

Napisany przez Bartez
Dzięki reprezentacjo, że nie musimy się wstydzić :spoko:

AleX69, jeżeli nie podoba Ci się nasza flaga możesz ją zmienić. Nikt Cię nie trzyma.

ten mecz podobal mi sie, szkoda tej bramki w ostatniej minucie... ale trudno... stalo sie jak sie stalo, nie potrzebnie jeden z komentatorow zapeszyl sytuacje ze dzis polska reprezentacja ma szczescie, takie rzeczy mogl powiedziec na koncu

wybacz Alex69, ale nie podoba mi sie Twoja wypowiedz, gadasz jak moj bezrobotny sasiad i przepraszam za wyrazenie - ale to taki co sie na niego mowi "duzo je a malo mleka daje"

Weron 15.06.2006 00:34

Cytat:

Napisany przez B@rtek
Z kim będą grać później jak zajmą 1 miejsce w grupie? :>
Jakby Polska zajęła 2 miejsc e w grupie to czeka nas Anglia lub Szwecja :D

Z kims, kto zajmie drugie miejsce w grupie B. Czyli Anglia, Szwecja, Paragwaj.
A dalej wchodza grupy C i D. Tam sa takie ekipy jak Holandia, Argentyna.
Wedlug mnie Niemcy sa za slabi aby powalczyc z Holandia lub Argentyna.
Bo mozna tez podejsc do tego meczu, ze to nie my tak dobrze gralismy. Ale Niemcy tak slabo. Ale to tylko spekulacje.

Bartez 15.06.2006 00:27

Bardzo dobry mecz. Dawno nie widziałem tak grającej naszej reprezentacji. W końcu widać było jakąś motywację do gry. Chciało się im biegać. Niestety w końcówce trochę zabrakło już siły, no i skończyło się, jak się skończyło. To, że Janas nie wprowadził świeżych piłkarzy można tłumaczyć tym, że bał się, że to już jest za późno, aby nowi piłkarze się rozegrali, dobrze przeczytali grę. Widać było, co zrobił Dudka w końcówce. Trochę zlekceważył akcję Niemców, jedno podanie i porażka. No cóż, mówi się trudno, Niemcy to zdecydowanie mocniejsza drużyna niż nasi, ale mimo tego zagrali jak równy z równym.

Dzięki reprezentacjo, że nie musimy się wstydzić :spoko:

AleX69, jeżeli nie podoba Ci się nasza flaga możesz ją zmienić. Nikt Cię nie trzyma.

B@rtek 15.06.2006 00:04

Cytat:

Napisany przez Weron
Z tego co tak sie rozejrzalem w tabelach to Niemcy na maksa powinni dojsc do 1/4. Ale nie jest wcale powiedziane czy, az tak daleko dojda. Slabi sa strasznie.

Z kim będą grać później jak zajmą 1 miejsce w grupie? :>
Jakby Polska zajęła 2 miejsc e w grupie to czeka nas Anglia lub Szwecja :D

pops 15.06.2006 00:01

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
A wiecie czemu Pele wiedział, że nie wyjdziemy z grupy?

on to dopiero ma łeb !
ja się zastanawiam kto teraz skosi tą kase którą miały dostać nasze orły za wyjście z grupy ???
bo zakładam, że nie trafi na szkolenie młodzieży.

Damianos L 14.06.2006 23:57

qfa, ale dool, :/

nie ma co gadac, bylo minelo, pakowac sie do domu nasi musza i tyle ;/ kibcujmy porzadnym druzynom

Weron 14.06.2006 23:56

Z tego co tak sie rozejrzalem w tabelach to Niemcy na maksa powinni dojsc do 1/4. Ale nie jest wcale powiedziane czy, az tak daleko dojda. Slabi sa strasznie.

VIZZARD 14.06.2006 23:56

A wiecie czemu Pele wiedział, że nie wyjdziemy z grupy?

Bo Polakom opchnął koreańskie podróbki, a nie zielone Nike nówki... :czytaj:

^_^

pops 14.06.2006 23:54

jesteśmy PIERWSZYM zespołem który został wyeliminowany, to było do przewidzenia.
Cytat:

Napisany przez B@rtek
Ile razy mieli farta, że 2-3 minuty przed końcem strzelali bramkę? Dużo :(

to był fart ? to było nieuniknione, jak my byśmy gola strzelili to był by fart. żeby strzelić gola trzeba stwarzać sytuacje ku temu, a kto takie sytuacje stwarzał ? my ? nie my. moim zdaniem to był fart, że tak długo nie straciliśmy gola.

VIZZARD 14.06.2006 23:54

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
To spójrz na Krzynówka... :>

:mruga:

Oh Yeah! :*

^_^

A propos Krzynówka

Zauważyliście, że Krzynówek opatentował w Polsce wykonywanie rzutów rożnych i wolnych?

Wszyscy inni muszą mu płacić za tę czynność :czytaj:

A wszystkie Krzynówkowe wykonania tych rzutów były po prostu do dupy :wsciekly:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11.