Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Obstawiamy: Polska - Niemcy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obstawiamy-polska-niemcy-65956/)

woitas 14.06.2006 23:53

polacy maj***261; potencja***322; (mundial 74, 78 czy 82) i gdy chc***261; to potrafi***261; wspaniale gra***263;.
tylko aby to wychodzi***322;o trzeba wy***ba***263; listkiewicza z pzpn, rozwali***263; to gniazdo korupcji i wzi***261;***347;***263; trenera, kt***243;ry potrafi elastycznie dopasowywa***263; si***281; do sytuacji na boisku i b***322;yskawicznie reagowa***263;.

swoj***261; drog***261;, trener niemiec dostanie pewnie niez***322;y opierdziel.
wygrali ledwo 1:0 z dru***380;yn***261;, kt***243;ra gra***322;a w dziesi***261;tk***281;, a 12 zawodnikiem niemieckim by***322; trener przeciwnika...

Predi 14.06.2006 23:49

buuuuuuuuuuuuuu a tak liczylem na remis :(

zmiany zmiany zmiany, powinny nastapic zaraz po tym jak Sobolewski dostal (w tak durny sposob ze mi go zal) czerwona kartke.... gramy zmeczona dziesiatka.... wiadomo ze nie bedzie dobrze...

a Niemcy mieli takiego fuksa z ta bramka ze...... grrrrrrrrr

ps. a na placz mi sie zbiera, gdy pomysle ze tak moglismy zagrac z Ekwadorem :sciana:

B@rtek 14.06.2006 23:42

Niemcy zawsze rozkręcają się pod koniec :taktak:
Ile razy mieli farta, że 2-3 minuty przed końcem strzelali bramkę? Dużo :(

@Weron rzeczywiście Boruc bronił dobrze :D Z niego mozna być zadowolonym :)

Weron 14.06.2006 23:42

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Mimo wszystko lepszy i gorszy, ale świeży zawodnik, niż dobry, który ledwie już trzyma się na nogach..

Wiesz to tylko teoria. Jesli ten zmeczony jest dwie klasy lepszy nawet od swiezego to wystarczy jeden zwod i strzal. To jest moment.

A zobaczcie jak Boruc bronil. A tak niektorzy plakali za Dudkiem.

andrzejj9 14.06.2006 23:41

No dobra, starczy tych dzisiejszych rozwazań.. Idę spać.. Ale cholera, naprawde miałem już nadzieję, że ten remis doniosą do końca...

adax 14.06.2006 23:39

O tak Krzynówek to przystojniaczek :P

Mich@ł 14.06.2006 23:35

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To akurat nie jego wina, że nie jest przystojny... :>

:mruga:

To spójrz na Krzynówka... :>

Weron 14.06.2006 23:35

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Żewłakowa nie musiał zmieniać...
Lepiej gdyby Żurawskiego zmienił, bo on w całym meczu nic nie pokazał.
A Sobolewskiego zauważyłem tylko wtedy jak dostawał kartki... Też go trzeba było zmienić.

Janas teraz na konferencji tlumaczy dlaczego zszedl Zewlakow. Byl juz tak zmeczony, ze nie mogl grac.

andrzejj9 14.06.2006 23:34

Cytat:

Napisany przez Weron
Nie wprowadzal bo nie ma kogo. Proste. Zobaczcie sobie jaka jest rezerwa. Slabiutka. Rasiaka mial wprowadzic? Mile? Lewandowski moze? Wprowadzil Dudke i ten dal ciala.

Mimo wszystko lepszy i gorszy, ale świeży zawodnik, niż dobry, który ledwie już trzyma się na nogach..

VIZZARD 14.06.2006 23:33

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
A Sobolewskiego zauważyłem tylko wtedy jak dostawał kartki...

To akurat nie jego wina, że nie jest przystojny... :>

andrzejj9 14.06.2006 23:33

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !

Zgadzam się @andrzejj9 z Twoją powyższą i poprzednią wypowiedzią - mieliśmy realne szanse aby zremisować - może nie wygrać, bo widać było, że nastawiliśmy się na obronę, a po drugie jeśli próbowaliśmy atakować, to w większości nam nie wychodziło (ale i tak było zdecydowanie lepiej niż w poprzednim mecz :taktak: ).
Cóż - dopóki piłka w grze - chyba to powiedzenie pasuje bardzo do dzisiejszego meczu ...
I można dużo dyskutować - czy Janas zrobił za późno zmiany (chyba niestety tak i to za mało :( ), czy były dobre (cóż błąd wprowadzonego Dudki kosztował nas porażkę) itd. - jednak ja tak naprawdę mam po tym meczu - jak chyba większość - jedno pytanie - czemu nie zagraliśmy tak z Ekwadorem ????
Bo Niemcy pokazali dziś, że są drużyną do ogrania - a na pewno do zremisowania.
I chyba jeszcze tylko jedna uwaga - co prawda był to ciężki mecz - ale widać też było, że niestety kondycyjnie jesteśmy chyba gorzej przygotowani od Niemców ...
Naprawdę miło się oglądało ten mecz - bo choć wcale rewelacyjnie nie zagraliśmy - to WALCZYLIŚMY i widać było to przez większość meczu - a czego tak naprawdę zabrakło w spotkaniu z Ekwadorem ...

Pozdrawiam
ro29

Właśnie to było w tym meczu najpiękniejsze.. Polacy nagle przez niecały tydzień nie nauczyli się grać w piłkę. To, co różniło dzisiejszy mecz od poprzedniego to to - że dzisiaj chciało im się grać. Naprawdę widać w nich było cholerną motywację do - jeśli nawet nie zwyciężenia - to zrobienia wszystkiego w tym kierunku. I to widać było w grze, nie odpuszczali (poza drobnymi wyjątkami) praktycznie żadnej akcji, co w poprzednim meczu było normalne.. Po prostu widać, że chcieli grać i że się starali. A przy czymś takim i przegrana nie jest żadnym wstydem.

@ luminat

To druga rzecz, która już tak 5-7 minut przed końcem cholernie mnie denerwowała. Czemu oni grali tylko na obronę?? Groźna akcja Niemców, dobra obrona Boruca i.. wybicie i znowu Niemcy przy piłce i znowu zagrożenie.. Trzeba było tą piłkę nawet nie próbując atakować chociaż spróbować przytrzymać. A tak to tylko były chwile na oddech przed kolejnymi zagrożeniami..

Mich@ł 14.06.2006 23:32

***379;ew***322;akowa nie musia***322; zmienia***263;...
Lepiej gdyby ***379;urawskiego zmieni***322;, bo on w ca***322;ym meczu nic nie pokaza***322;.
A Sobolewskiego zauwa***380;y***322;em tylko wtedy jak dostawa***322; kartki... Te***380; go trzeba by***322;o zmieni***263;.

adax 14.06.2006 23:31

Chcieli***347;my pokona***263; niemc***243;w a przez 90 min oddali***347;my chyba jeden strza***322; na bramke niemieck***261;. Grali***347;my wyra***378;nie na remis tak jakby nam dawal awans do nast***281;pnej rundy .Taktyka Janasa jest do dupy - grali***347;my chyba systemem 4-6-0 to jaka***347; nowo***347;c naszego ''super'' trenera. Czas na zmiany i nie tylko trenera a i ca***322;y PZPN trza wypierdzieli***263; na zbity pysk .:>

Weron 14.06.2006 23:29

Nie wprowadzal bo nie ma kogo. Proste. Zobaczcie sobie jaka jest rezerwa. Slabiutka. Rasiaka mial wprowadzic? Mile? Lewandowski moze? Wprowadzil Dudke i ten dal ciala.

VIZZARD 14.06.2006 23:29

Cytat:

Napisany przez zene_k
Mam nadzieję, że go teraz nareszcie wypie.dolą na zbitą mordę, frajera jednego. Żeby chociaż mówić umiał, a nie tylko bełkocze, jak jakiś menel pod budką z piwem(( (( (( (( (( ((

A trener Janas na to:

"Bubu gugu. Birzemy cły meter" :piwko2:

||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37.