![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
subedit oczywiście / poprawianie i synchro napisów/ i jako miły dodatek media player classic /taki mały a tyle potrafi
/pozdro
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.07.2003
![]() |
SubEdit. Ma bardzo przyjemną właściwość. Położenie napisów ustala się względem krawędzi filmu, a nie ekranu. Dzięki temu napisy mam zawsze dokładnie pod krawędzią filmu. Mam wersję (chyba, bo jestem w pracy) 3875 i działa na xp całkiem dobrze.
Polecam.
|
|
|
|
#18 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
przemieliłem juz wiele progzów do filmów i subedit pozosta najdłuzej (bsplayer tez był dlugo)a na poczatku był oczywiscie vplayer ale załamał mnie w kilku momentach (zapominanie wyswitlania zwisy etc poszedł sie wietrzyc subedit rulezzz.
|
|
|
#19 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
od kiedy vplayer przestal mi sie podobac uzywam CinemaPlayera
www.cinemaplayer.prv.pl graficznie i funkcjonalnie NAJLEPSZY
|
|
|
#21 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2003
![]() |
|
|
|
#22 |
|
=F=
![]() |
SubEditPlayer - avi, DivX, również bajeczki na VCD dla córki
VLC media player (VideoLAN) - DVD, czasem inne, (sporadycznie krzaczył się pod 98, w 2000 działał dobrze) Miłego dnia PS. Jednak i tak jakoś lepiej chodzą filmy w playerach pod linuksem (ciekawe czemu? może lepiej system przygotowany )
Ostatnio zmieniany przez Fantomas : 10.11.2003 o godz. 10:49 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
raczej dlatego ze kodeki masz tam poinstalowane rozsadnie
- w windowsie jest za duza pokusa zeby zarzucic jakis mega-super-pack i calkiem rozlozyc system - najlpeszy system konfiguracji kodekow jaki mozna osiagnac na windozie opisal guru Marius w artykule 'divx konfiguracja' na stronei glownej tego serwisu - nie ma wtedy zadnych sciem
|
|
|
|
#24 |
|
=F=
![]() |
Sid, ja jednak teraz i tak za mało ma czasu na oglądanie filmów, wolę ciekawsze zajęcia - czytanie książek, praca przy kompie, ale taka, gdzie się czegoś nauczę.
Oglądanie filmów raczej powoduje u mnie jeszcze większe spowolnienie procesu tworzenia się nowych połączeń w głowie . Poza tym, co tu oglądać - nowe filmy jakoś nudne, słabe, zbyt komercyjne (czasem na takie też mam ochotę, lecz szybko o nich zapominam), a starych dobrych nie mam od kogo wziąć - choćby takiego Bergmana (Tam gdzie rosną poziomki, Goście Wieczerzy Pańskiej i in.)."raczej dlatego ze kodeki masz tam poinstalowane rozsadnie" - rozumiem, że miałeś na myśli Linux ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie bardzo rozumiem co ma jedno do drugiego - przeciez nie namawiam do ogladania filmow..
i tak - mialem na mysli to ze w linuksie jest wieksza szansa na pozadek w kodekach - nic mniej i nic wiecej - do glebszych komentarzy na tym forum zostalem zniechecony
|
|
|
|
#26 | |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
=F=
![]() |
Cytat:
Cytat:
Wszystkim życzę miłego dnia W Toruniu ładna pogoda, słonko świeci, chmurek brak, tylko trochę chłodno, ale w końcu toć to listopad, jakby nie było.
|
||
|
|
|
|
|
#29 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
od bardzo dawna uzywam programiku KOALA FILM PLAYER
jaki playerek pozwala na dowlone roszerzanie / skurczanie, w pionie i poziomie (poza koala oczywiscie)? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
BsPlayer 0.86 bulid 501 + ffdshow + AC3Filter...
![]() Jeśli ktoś TYLKO ogląda filmy to naprawdę wystarczą Filtry ffdshow,po co zaśmiecać system kodekami divx lub już jeszcze gorzej divxmegapackami ... Oczywiście sytuacja wygląda inaczej ...gdy ktoś się zajmuję się kompresją materiału filmowego np.z DVD do AVI, wtedy kodek jest niezbędny...
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 13.11.2003 o godz. 09:58 |
|
|
|
![]() |
|
|