Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.11.2003, 06:16   #1
bevier@wp.pl
Bywalec

Data rejestracji: 02.06.2002
bevier@wp.pl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Smile

all player +ffdshow +dshowpack

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.11.2003, 22:30   #2
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja non stop uzywam Vplayer'a.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.11.2003, 22:12   #3
tower
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 09.05.2003
tower w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Subedita jest dla mnie najlepszy
ale juz nie używalem bo mi sie wszystkie playery typu
v playet, best player, cosinus player wieszają i nie odtwarzają(smietnik w systemie nie ma czasu nposprzątać) więc został tylko wmp9 i napisy w fddshow
tower jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2003, 05:57   #4
shuma02
Forumator

Data rejestracji: 06.12.2002
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
czolem,

mam podlaczony komputer do telewizora, jesli dodam napisy do filmu pokazuja sie one na monitorze ale nie przechodza na telewizor.
czy ktos z Was mial taki problem ?
uzywalem Vplayera, zaraz sprawdze to w Best...

shuma02
shuma02 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2003, 08:53   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
uzywam allplayera (obecnie 2.1test15, wczesniej 2.0) i zaden prgram mu nie dorowna - inteligentne napisy sa ok, ale najfajniejszy bajer wg mnie to rozciaganie obrazu w pionie (laseczki sa chudsze , ale przynajmniej film zajmuje mi caly monitor bez obcinania bokow)
pozatym ma wszystkie funkcje z innych playerow - synchro napisow z edycja, tworzenie autorunow (dosc rozbudowane - z lista wyboru filmow i nawet z menu w filmie) i kupe innych bajerow

z kodekow mam tylko divx5.1pro i xvid - zadnych innych udziwnien i wszystkie filmy chodza, skaluja sie itd i po co te mega paki kodekow... chyba zeby balagan robic
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2003, 09:09   #6
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
zainteresuj sie ffdshow - na divixy nie spojzysz wiecej - te kodeki nie radza sobie z dekompresja wlasnego standardu

ps. wyszla niedawno wersja 1.00 rc1 bsplayera - warto zerknac
Stary 14.11.2003, 01:58   #7
Marius_The_Mad
Avatar użytkownika Marius_The_Mad

Data rejestracji: 25.07.2002
Marius_The_Mad zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@ nimal: Jeśli ma wybór sterownika audio, możliwość wpisania własnych proporcji obrazu i pozwala wybrać tryb wyświetlania (VMR-7/9, overlay rgb/yv12/yuy2), to pewnie kiedyś dam mu drugą szansę. Na razie wolę BS Playera - ma spore możliwości. Obejrzyj, jeśli znajdziesz chwilę czasu. Ale nie 1.0 RC ileś, tylko tę starszą. Na razie jest bardziej stabilna.
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
zainteresuj sie ffdshow - na divixy nie spojzysz wiecej - te kodeki nie radza sobie z dekompresja wlasnego standardu
Nie przypominaj mi nawet... :\ Wczoraj na próbę wrzuciłem sobie dekoder DivXa zamiast ffdshow. Postprocessing ustawiony na sztywno na maksimum i... pikseloza na ekranie. :\ Porażka. :\
Marius_The_Mad jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 09:30   #8
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ALLPlayer Rulezz!
Pozdro

Ostatnio zmieniany przez kraluk : 14.11.2003 o godz. 18:30
kraluk jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 12:06   #9
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A ja od dawna chodzę na Allplayerze: dla mnie wystarcza i nie szukam lepszego: ma wszystko co potrzebuję.
Stary 14.11.2003, 12:56   #10
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@ Marius_The_Mad : testowalem kiedys bsplayera, ale mial proplemy z napisami (czasami nie wczytywal) i nie pozwalal na rozciaganie obrazu w pionie, na czym mi bardzoa zalerzy
bylo to dawno, moze sie juz poprawili, napewno sprawdze (podobnie jak ffdshow, choc na jakosc nie narzekam )
Stary 14.11.2003, 13:00   #11
sid2
-Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 12.11.2003
sid2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
eh... czego oczy nie widza tego sercu nie zal - na divx'a nie spojzysz jak obejzysz ffdshow - tez sie opieralem - glownie przez lenistwo i fakt ze zadko ogladam filmy - ale od tamtego czasu nawet nie czytam informacji o nowych kodekach - tylko od razu nowe ff zasysam

ps. w bs mozna zmieniac aspect ratio... mozna wpisac dowolne i zmieniac jednym nacisnieciem klawisza
sid2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 13:09   #12
nimal
Author
Zlotowicz

ok, thx Sid za podpowiedzi - sprawdze (jak pisalem bsplayera nie widzialem juz hoho )
Stary 14.11.2003, 18:03   #13
bubba
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.11.2003
bubba w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Używałem AllPlayera, ale często się "wieszał" ,pytał o kodeki , które były zainstalowane etc. Zmieniłem na BSPlayer i po wszystkich kłopotach.
bubba jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: