![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 02.06.2002
![]() |
all player +ffdshow +dshowpack
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A ja non stop uzywam Vplayer'a.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.05.2003
![]() |
Subedita jest dla mnie najlepszy
ale juz nie używalem bo mi sie wszystkie playery typu v playet, best player, cosinus player wieszają i nie odtwarzają(smietnik w systemie nie ma czasu nposprzątać) więc został tylko wmp9 i napisy w fddshow |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
czolem,
mam podlaczony komputer do telewizora, jesli dodam napisy do filmu pokazuja sie one na monitorze ale nie przechodza na telewizor. czy ktos z Was mial taki problem ? uzywalem Vplayera, zaraz sprawdze to w Best... shuma02 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzywam allplayera (obecnie 2.1test15, wczesniej 2.0) i zaden prgram mu nie dorowna - inteligentne napisy sa ok, ale najfajniejszy bajer wg mnie to rozciaganie obrazu w pionie (laseczki sa chudsze
, ale przynajmniej film zajmuje mi caly monitor bez obcinania bokow)pozatym ma wszystkie funkcje z innych playerow - synchro napisow z edycja, tworzenie autorunow (dosc rozbudowane - z lista wyboru filmow i nawet z menu w filmie) i kupe innych bajerow z kodekow mam tylko divx5.1pro i xvid - zadnych innych udziwnien i wszystkie filmy chodza, skaluja sie itd i po co te mega paki kodekow... chyba zeby balagan robic
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zainteresuj sie ffdshow - na divixy nie spojzysz wiecej - te kodeki nie radza sobie z dekompresja wlasnego standardu
![]() ps. wyszla niedawno wersja 1.00 rc1 bsplayera - warto zerknac
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() |
@ nimal: Jeśli ma wybór sterownika audio, możliwość wpisania własnych proporcji obrazu i pozwala wybrać tryb wyświetlania (VMR-7/9, overlay rgb/yv12/yuy2), to pewnie kiedyś dam mu drugą szansę. Na razie wolę BS Playera - ma spore możliwości. Obejrzyj, jeśli znajdziesz chwilę czasu. Ale nie 1.0 RC ileś, tylko tę starszą. Na razie jest bardziej stabilna.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
ALLPlayer Rulezz!
Pozdro
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 14.11.2003 o godz. 18:30 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
A ja od dawna chodzę na Allplayerze: dla mnie wystarcza i nie szukam lepszego: ma wszystko co potrzebuję.
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
@ Marius_The_Mad : testowalem kiedys bsplayera, ale mial proplemy z napisami (czasami nie wczytywal) i nie pozwalal na rozciaganie obrazu w pionie, na czym mi bardzoa zalerzy
bylo to dawno, moze sie juz poprawili, napewno sprawdze (podobnie jak ffdshow, choc na jakosc nie narzekam )
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
-Sid-The-Rat=>
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
eh... czego oczy nie widza tego sercu nie zal - na divx'a nie spojzysz jak obejzysz ffdshow - tez sie opieralem - glownie przez lenistwo i fakt ze zadko ogladam filmy - ale od tamtego czasu nawet nie czytam informacji o nowych kodekach - tylko od razu nowe ff zasysam
![]() ps. w bs mozna zmieniac aspect ratio... mozna wpisac dowolne i zmieniac jednym nacisnieciem klawisza |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Author
Zlotowicz
ok, thx Sid za podpowiedzi - sprawdze (jak pisalem bsplayera nie widzialem juz hoho
)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.11.2003
![]() |
Używałem AllPlayera, ale często się "wieszał" ,pytał o kodeki , które były zainstalowane etc. Zmieniłem na BSPlayer i po wszystkich kłopotach.
|
|
|
|
![]() |
|
|