![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
A jakiej podkladki uzywasz?? Bluetooth trzeba najpierw miec zeby uzywac tej myszy.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
testowalem te mysz - sporo gram w q3 (jak? niech mowia ci ktorzy ze mna grali) i niestety ta mysz potrafi zawiesc - celnosc z raila spadla mi dramatycznie (czego nie mam grajac nawet myszami wyprofilowanymi na prawa reke (a jestem leworeczny)) - chwile pobawilem sie sterownikami, ale tak wysokiej czulosci i szybkosci reakcji jak w analogowce nie udalo mi sie uzyskac...
wracam na moje ukochane smiecie i standardowego 2-button+rolka logitecha - gram na 5 juz egzemplarzu tego samego modelu - i razcej z niej nie zrezygnuje a na codzien do pracy mam cordless'a logitech'a
|
|
|
|
#3 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Może o tej godzinie się uda: 8)
|
|
|
|
#4 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
Co do Bluetooth.. zaden problem, podlaczasz mysz pod komputer i dziala. Myszy optyczne rulez! Bezprzewodowe zas to dodatkowy bajer, ale troche w grach sa ciut za wolne.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
W testach pwoiedzieli ze dla fpp-owcow najlepszy wybor to Microsoft IntelliMouse Optical A jak jest naprawde z ta optyczna mysza ?? I co pwoiecie o tym A4 tech ma 800dpi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10654145
Czasami jest tak a nie inaczej Pioneer DVR-115D Liteon IHaS-124 Ostatnio zmieniany przez Druss : 03.03.2003 o godz. 22:27 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
martin - ja tez nie uzywam bezprzewodowej - tylko starenkiego juz logitecha analogowego (testowalem chyba wszystkie myszki jakie byly w sklepie - i okazalo sie ze jestem tradycjonalista...)
na mnie optyk jest za wolny...
|
|
|
|
#8 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Nie powiedzialbym. Explorer jest lepszy. Wygodniejsza, do teog dwa dodaktowe klawisze... mialem ta i tamta.. i explorera bez przewodowego w lapkach. I do gier najelpszy jest wlasnie Explorer.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Nie tak bardzo rulez. Mam mysz intellimouse optical i mozna zapomniec o szybkich ruchach bo sie mysz gubi. czasem tez wariuje i ucieka do konta
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wymiatacz
![]() |
zapomniales dodac ze ciezkie przedluzenie dloni
![]() PS. czym sie rozni Twoja mysz od mojej oprocz tego ze Twoja jest radiowa
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 03.03.2003 o godz. 22:49 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Ciezkie by bylo wtedy jakbys mysz musial caly czas w powietrzu trzymac. A skoro porusza sie po podlozu bardzo lekko i bez oporow, wiec nie widze problemu. Bardziej mnie dlon boli po pol godziny pisania dlugopisem niz pol dnia urzywania myszy..
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wymiatacz
![]() |
nie mowie ze nie ale wedlug mnie to mysz optyczna ma tylko jedna przewade nad zwykla - nie brudzi sie i to wszystko.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Wwaa.. zapomnialem dopisac
![]() Mam na kabelku: MS Intelli Mouse Explorer 3.0 oraz bez przewodowa MS Wireless Intelli Mouse Explorer. Ale tamtej i tak teraz nie mam.. wiec co do tej pierwszej. Ergonomiczny ksztalt, duzo lepszy niz ten co masz (Twoja jest pozatym dla prawo i lewro recznych). Dwa dodatkowe przyciski po lewo (super do internetu i gier!). Bardzo mily w dotyku plastyk z ktorego jest zrobiona powierzchnia myszy. No i wogole fajniej wyglada Co do sensora.. chyba jest ten sam, ale nie jestem pewien. Pozatym mowisz ze Ci skacze, moze masz do niczego podloze, odblaskujace lub zbyt gladkie jednorodne. Ja urzywam takiej podkladki z materialu... zasadnioczo optyczna nie potrzebuje ale, to ma swoje plusy:- przyjemniejsze dla dloni ![]() - mysz chodzi lzej niz po biurku - nie scieraja sie podkladki myszy - chyba ciut lepsza precyzja ruchow
|
|
|
![]() |
|
|