Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.09.2005, 10:32   #1
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez Pagerus
Jeśli temat Cię zainteresował Andrew - to poczytaj sobie co pisze nasza miejscowa Policja...
LINK
robimy kwestę na klawiaturę dla policji - ta co mają, ma uszkodzoną spację
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2005, 16:48   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Artukuł nienajgorszy, żeby tylko nie te spacje..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2005, 17:42   #3
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Widać policja we Wrocławiu ma coś we krwi.
No chyba, że spacja poszła na dyżur do aresztu.
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.09.2005, 13:16   #4
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Cóż... ciekawe podejście macie... mnie akurat te spacje tak nie przeszkadzają aż - no ale trzeba się czegoś przyczepić, nie?
Ja stawiałbym na to, że spacja poszła na urlop - w końcu sezon urlopowy jeszcze się nie dla wszystkich skończył
Stary 04.09.2005, 22:27   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Cóż... ciekawe podejście macie... mnie akurat te spacje tak nie przeszkadzają aż - no ale trzeba się czegoś przyczepić, nie?
Ja stawiałbym na to, że spacja poszła na urlop - w końcu sezon urlopowy jeszcze się nie dla wszystkich skończył
Mi przeszkadza.. bo przy dobrze napisanym tekście mogę się skupić tylko na treści. Tutaj te spacje utrudniają czytanie, a przez to co chwila rozpraszają. Może to niewiele, ale dla mnie jest to duże zniechęcenie do przeznaczenia większego wysiłku do zapoznania się z artykułem.

Stary 03.09.2005, 01:49   #6
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Na dolek trafila... Albo na parking policyjny :-D.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.09.2005, 08:44   #7
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jedno stwierdzenie w tej dyskusji mnie się nie podoba.Ktoś sobie tam wyżej napisał że tacy ludzie są chorzy i trzeba ich leczyć.Brrrrrrr.Jedyne dobre znane lekarstwo to kara śmierci.
A co do samego problemu to myśle że stronke gdzie był ten link powinno się poddać kasacji całkowitej
Stary 04.09.2005, 22:31   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Daniel290
Jedno stwierdzenie w tej dyskusji mnie się nie podoba.Ktoś sobie tam wyżej napisał że tacy ludzie są chorzy i trzeba ich leczyć.Brrrrrrr.Jedyne dobre znane lekarstwo to kara śmierci.
Uważałbyś tak samo, gdyby osoba taka pochodziła na przykład z twojej najbliższej rodziny?

Stary 04.09.2005, 23:30   #9
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Uważałbyś tak samo, gdyby osoba taka pochodziła na przykład z twojej najbliższej rodziny?
Bezwzględnie.Zawsze oceniałem ludzi "po sobie".Nie należe do tych loitosciwych.Jeżeli ja miałbym takie zboczenie należałoby mnie eksterminować.Zabić prościej mówiac.Zrozumiesz kiedy spojrzysz na swoje nastoletnie dziecko i pomyślisz że jakis zbok z czyjejs rodziny mógłby jej zrobic krzywde.Jaka litość Jaka choroba Kastracja to żadna kara.Taki ***** mógłby się jeszcze w jakiś sposób mścic na innych.Wykastrować na zywca i zabić to już lepiej.I to najlepiej na głównym placu miasta co by na przestroge innym.
Stary 04.09.2005, 23:35   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Daniel290
Bezwzględnie.Zawsze oceniałem ludzi "po sobie".Nie należe do tych loitosciwych.Jeżeli ja miałbym takie zboczenie należałoby mnie eksterminować.Zabić prościej mówiac.Zrozumiesz kiedy spojrzysz na swoje nastoletnie dziecko i pomyślisz że jakis zbok z czyjejs rodziny mógłby jej zrobic krzywde.Jaka litość Jaka choroba Kastracja to żadna kara.Taki ***** mógłby się jeszcze w jakiś sposób mścic na innych.Wykastrować na zywca i zabić to już lepiej.I to najlepiej na głównym placu miasta co by na przestroge innym.
Podoba mi się twoje podejście co do jednakowej karty dla wszystkich. Co do pedofilii jednak zgodzić się do końca nie mogę. Człowiek chory też ma prawo do życia, więc jeżeli udowodnić można (a czytałem, że tak zostało), że pedofilia to choroba, to ludzi trzebe leczyć, nie pozbawiać prawa do życia.

Zgadzam się jednak z tobą, że trudno o wyrozumiałość, gdy to bezbronnym dzieciom grozi zachowanie takiej osoby.

Stary 05.09.2005, 00:32   #11
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Podoba mi się twoje podejście co do jednakowej karty dla wszystkich. Co do pedofilii jednak zgodzić się do końca nie mogę. Człowiek chory też ma prawo do życia, więc jeżeli udowodnić można (a czytałem, że tak zostało), że pedofilia to choroba, to ludzi trzebe leczyć, nie pozbawiać prawa do życia.

Zgadzam się jednak z tobą, że trudno o wyrozumiałość, gdy to bezbronnym dzieciom grozi zachowanie takiej osoby.
Nie nie nie i jeszcze raz nie. Nie kupuje pedofilstwa jako "choroby"Człowiek jest istotą myślącą i ma ZAWSZE wybór.Choroba to raczej brak wyboru.Ktoś choruje bo tak chce Chce zgwałcic,gwałci i tłumaczy się że jest "chory" Na co To że ktos pseudo mądry tak sobie napisał nie znaczy się że ma racje.Też czytałem o "świetnym" wyroku sądu w "kochanych " stanach.Sędzina uniewinniła ojczyma,który wielokrotnie gwałcił 9-letnią dziewczynke twierdząc że "ta mała kokietka uwodziła go przez cały czas" !!! Tzn się że mam sie z tym zgodzic ?? :\ Mam dosć bujną wyobraźnie i wiedziałbym co zrobić z ojczymem,sędzią tegoż pseudosądu jak i z matką tej dziewczynki.Takich przypadków jest mnóstwo na całym świecie.Moze własnie przez takie liberalne poglądy jak ma kolega "yahol" Zarzuca mi że cofnałem się do średniowiecza.Cóż.Jeśli ma to przynieśc porządany efekt to moge się cofnąc jeszcze dalej.
Cytat:
Napisany przez yahol
Podoba mi sie twoje poczucie humoru
Uwierz mi że wcale mi nie do śmiechu jak piszę o tak poważnych sprawach.
A pomijając zboków pedofili jest jeszcze jedna ohydna grupa ludzi.Ta ,która czerpie z tego zyski.Tych też usprawiedliwicie ??
Stary 04.09.2005, 23:48   #12
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Daniel290
Podoba mi sie twoje poczucie humoru a i poglady tez masz ciekawe.
Prosto z "okresu bledow i wypaczen". Bo nawet w sredniowieczu najpierw byl sad, pozniej wyrok a na koncu sluszna i nieuchronna kara. Nawet jak ktos byl niewinny.
Chorych, nieprzydatnych - zlikwidowac. Starych - jako dodatek do teatru smierci - na stos.
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2005, 09:01   #13
MQs
Poważny używkownik

Data rejestracji: 16.02.2005
MQs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Daniel290 - pomyśl sobie,...
że pedofil nie koniecznie popełnił przestepstwo (i nie koniecznie popełni);
że tacy ludzie często świadomie zgłaszają się do lekarza (lecz, zdaje sie polskie prawo utrudnia proces farmakologicznego "leczenia");
że wszystkich stworzył Bóg (jeśli jesteś nie wierzący to zignoruj to twierdzenie);
że Hitler też święcie wierzył w słuszność swoich poglądów (był radykalny że ho ho);
...w ogóle pomyśl zanim coś powiesz lub napiszesz, bo niektórym czytającym tak samo może się nie chcieć mysleć - np. taki Lepper ma masę zwolenników

Ps. czytałem już na tym forum radykalne wypowiedzi o gejach itp., ale z tą eksterminacją to już mnie wkurzyłeś. No i jeszcze tekst o tym, że powinni eksterminować nawet ciebie samego... chociaż w sumie... hmm... gdybym był kosmitą to sam bym sie do NASA zgłosił - czysta hipokryzja
Stary 05.09.2005, 10:17   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

@ MQs

Jak widzisz nie zgadzam się z poglądami Daniela. Mimo to uważam, że jego opinie są przemyślane, po prostu mamy inne zdanie w tej kwestii.

Stary 05.09.2005, 10:47   #15
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pedofilia jako choroba... Hmmm... może i tak... ale należy się zastanowić w takim razie czy jest to choroba uleczalna....

Twoje uprawnienia: