![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
Cytat:
*kto wie czy tu nie jest "pies pogrzebany" - ale dlatego m.in pisałem żeby się zastanowić co się pisze.
|
|
|
|
#2 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
Chyba musze sie powtórzyć (po raz trzeci w zasadzie). Pedofilem nie staje się człowiek w momencie gwałtu czy molestowania tak jak zrozumiał to Daniel290 (i pewnie nie tylko on - o gejach też się cudów naczytałem). Śmierć jako kara za przestepstwo - to do mnie trafia. Ale smierć jako kara za to że jesteś chory (inny, a nikogo nie krzywdzisz) - to już nie jest kwestia poglądowa, a przynajmniej nie w dzisiejszych czasach.
Ps. Taki pedofil nie wybrał sobie swoich upodobań skesualnych (Moze ktoś spróbuje z przekory zostać gejem żeby obalić argument? )
|
|
|
#4 |
|
Życie to nie je-bajka
Data rejestracji: 29.03.2003
![]() |
Moje rozumowanie jest w tym temacie raczej proste.Pedofilia jest uważana za dewiacje seksualną.Myśle że absolutnie niesłusznie.Dlaczego ?? Bo geje,lesbijki tez są stawiani na tym samym poziomie.A rozumowanie - akurat mnie zdarzyło się szczęśliwie że jestem hetero.Co za tym idzie czuje naturalny pociąg do płci odmiennej.Jeśli do tego dąży natura to wczesniej czy później osiągne cel-zbliżenie. W/g wikipedia "Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych." Do czego dąży natura takiego osobnika ?? Do celu -zbliżenia ,które wcześniej czy później osiągnie.Bo taka jest jego natura. Lepiej zapobiegać ?? Czy leczyć dziecko,które stało się celem takiego zboka ??
I nie mówie tu tylko o gwałtach.Samo oglądanie zdjęć,filmów z dzieciakami w roli głównej pewnie niejednemu takiemu wystarczy na całe życie. No i co ?? On jest niewinien ?? Gdyby nie on to nie było by ludzi ,którzy krzywdzą te dzieci fotografując je,krecąc filmy itd. A co do tego że moje wypowiedzi są nieprzemyślane.Myślałem nad tym ze strachem przez 11 lat patrząc na swoją córke.Czym starsza z wiekszym strachem i obawą.Jak większość rodziców niestety.Właśnie dlatego że sądy nie każą tych pseudochorych osobników,że czują się bezkarni.Właśnie dlatego że mogą się zasłonić jakimiś niezwykle "madrymi" wywodami psychologów,psychiatrów i obrońców praw człowieka.Niesty dla mnie ktoś kto krzywdzi w ten sposób dziecko nie jest wart nawet kulki.Byłoby za szbko i za lekko.
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Daniel290]
I nie mówie tu tylko o gwałtach.Samo oglądanie zdjęć,filmów z dzieciakami w roli głównej pewnie niejednemu takiemu wystarczy na całe życie. No i co ?? On jest niewinien ?? Gdyby nie on to nie było by ludzi ,którzy krzywdzą te dzieci fotografując je,krecąc filmy itd.[quote] Jest tak samo winien, jak inny, który.. robi coś więcej.. Cytat:
|
|
![]() |
|
|