![]() |
No to panowie na randki proponuje z pieskiem wychodzic :D ||
...bedzie wiadomo kiedy na piwo sie urwac |
Pies je trącał - te baby :mruga:
No bo jak tu wierzyc komuś,kto krwawi regularnie po kilka dni w miesiacu i nie umiera? ??? |
Cytat:
A propo, w jakim wieku to się zaczyna?? 14 lat ?? Czy wcześniej ?? ...trzeba było chodzić na wychowanie w rodzinie ;) |
Od ilu hmmm 12lat chyba.
Co do okresu to ja się bałem. No trzy razy, tak ostro. I więcej powiedziałem że nigdy i przenigdy bez. Niestety partnerka odeszła i nie wiem co dalej. Miała okres nawet co 45 dni i dlatego strach. Uffffff było i nie chcę się bać. Jeśli życie pozwoli to międzynarodowe stosunki zaczne z głową. Naprawde.... |
Cytat:
Patrixs jakby co to wpadaj na piwo na Bródno |
różne tematy były na tym forum. i myslałem że juz nic mnie nie zaskoczy...
a tu masz Ci los |
No panowie (wracając do pewnego starszego tematu) proponuje poczytać forum Dziewczyny :D:D:D tam napewno bedą takie pytania ( i nie tylko) :):):)
|
Cytat:
|
A teraz do rzeczy, prosilbym o nie zanizanie poziomu tego forum, rozumiem ze to jest off-topic ale nie do przesady. Czasem wystarczy uzyc googla aby sie wielu rzeczy dowiedziec, bo po to wyszukiwarki i ich aktualizowane bazy istnieja. I prosilbym rowniez o pewna doze przyzwoitosci bo brakuje tu tego sporej ilosci osob.
|
Patrixs, a wystarczyło iść do sięgnąć poksiążkę od biologii lub wychowania seklualnego/pogooglowac trochę ...
|
Cytat:
O Bródno, mam tam babcię, przy ul.Ireny @przemas,ThanatoS. Wybaczcie, ale nie mam w domu już książek od biologii, bo skonczyła się w 8 klasie szkoły podstawowej, a na wychowanie seksualne nie trzeba było mieć książki. :) @ThanatoS Chciałem jeszcze założyć temat dotyczący bliźniaków, jedno, dwu-jajowych, oraz np. pięcioraczków. Niewiem jak to jest że nagle dochodzi do zapłodnienia kilku jajeczek. Skąd bierze się ich aż tyle ?? :) Pozdrawiam |
Dlaczego zespół napięcia przedmiesiączkowego u kobiet nosi nazwę "Zespół napięcia przedmiesiączkowego"?
Dlatego bo nazwa "choroba szalonych krów" została zarezerwowana dla innej jednostki chorobowej... |
Cytat:
wypadalo by zeby te miedzynarodowe stosunki byly robione z glowa bo jeszcze bedzie sie za ciebie musial Cimoszewicz tlumaczyc ;) ;) |
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
Co do tych blizniakow i trojaczkow, otoz w niektorych cyklach uwalniane sa 2 czasem 3 "jajeczka", dzieje sie to w sposob naturalny, lub po kuracji hormonalnej. Czesto przyczyna sa rowniez branie pigolek antykoncepcyjnych ktore nie pozwalaja na uwalnianie sie ich z jajnikow do jajowodow. Po odstawieniu pigolek jest wysokie prawdopodobienstwo ciazy mnogiej, gdyz organizm proboje nadrobic "zaleglosci" i nastepuje uwonienie nawet 4 "jajeczek" Przepraszam ze tak krotko to opisalem, ale sie spiesze. Zycze milego dnia. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:47. |