Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Okres (https://forum.cdrinfo.pl/f5/okres-30579/)

grzeniu 27.01.2004 19:36

No to panowie na randki proponuje z pieskiem wychodzic :D ||

...bedzie wiadomo kiedy na piwo sie urwac

brzuszki 27.01.2004 20:16

Pies je trącał - te baby :mruga:
No bo jak tu wierzyc komuś,kto krwawi regularnie po kilka dni w miesiacu i nie umiera? ???

Patrixs 27.01.2004 21:00

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Patrixs, moze jak ta twoja luba jest taka mloda to moze jeszcze wcale nie ma ;)
bez obrazy :P
:D

Ma, ma i to nie pierwszy raz :)

A propo, w jakim wieku to się zaczyna?? 14 lat ?? Czy wcześniej ??

...trzeba było chodzić na wychowanie w rodzinie ;)

miles 27.01.2004 23:04

Od ilu hmmm 12lat chyba.

Co do okresu to ja się bałem. No trzy razy, tak ostro. I więcej powiedziałem że nigdy i przenigdy bez. Niestety partnerka odeszła i nie wiem co dalej. Miała okres nawet co 45 dni i dlatego strach. Uffffff było i nie chcę się bać.

Jeśli życie pozwoli to międzynarodowe stosunki zaczne z głową. Naprawde....

adixo 27.01.2004 23:55

Cytat:

Napisany przez Patrixs
A propo, w jakim wieku to się zaczyna?? 14 lat ?? Czy wcześniej ??

...trzeba było chodzić na wychowanie w rodzinie ;)

Znam przypadek dziewczynki 9 lat

Patrixs jakby co to wpadaj na piwo na Bródno

przemas 28.01.2004 00:06

różne tematy były na tym forum. i myslałem że juz nic mnie nie zaskoczy...
a tu masz Ci los

Eliasz 28.01.2004 00:26

No panowie (wracając do pewnego starszego tematu) proponuje poczytać forum Dziewczyny :D:D:D tam napewno bedą takie pytania ( i nie tylko) :):):)

ThanatoS 28.01.2004 00:29

Cytat:

Napisany przez przemas
różne tematy były na tym forum. i myslałem że juz nic mnie nie zaskoczy...
a tu masz Ci los

no zobacz to jest nas dwoch :mruga:

ThanatoS 28.01.2004 01:55

A teraz do rzeczy, prosilbym o nie zanizanie poziomu tego forum, rozumiem ze to jest off-topic ale nie do przesady. Czasem wystarczy uzyc googla aby sie wielu rzeczy dowiedziec, bo po to wyszukiwarki i ich aktualizowane bazy istnieja. I prosilbym rowniez o pewna doze przyzwoitosci bo brakuje tu tego sporej ilosci osob.

przemas 28.01.2004 02:01

Patrixs, a wystarczyło iść do sięgnąć poksiążkę od biologii lub wychowania seklualnego/pogooglowac trochę ...

Patrixs 28.01.2004 07:19

Cytat:

Napisany przez adixo
Znam przypadek dziewczynki 9 lat

Patrixs jakby co to wpadaj na piwo na Bródno

O Bródno, mam tam babcię, przy ul.Ireny

@przemas,ThanatoS. Wybaczcie, ale nie mam w domu już książek od biologii, bo skonczyła się w 8 klasie szkoły podstawowej, a na wychowanie seksualne nie trzeba było mieć książki. :)

@ThanatoS Chciałem jeszcze założyć temat dotyczący bliźniaków, jedno, dwu-jajowych, oraz np. pięcioraczków. Niewiem jak to jest że nagle dochodzi do zapłodnienia kilku jajeczek. Skąd bierze się ich aż tyle ?? :)

Pozdrawiam

vito 28.01.2004 08:12

Dlaczego zespół napięcia przedmiesiączkowego u kobiet nosi nazwę "Zespół napięcia przedmiesiączkowego"?

Dlatego bo nazwa "choroba szalonych krów" została zarezerwowana dla innej jednostki chorobowej...

Pawel_k 28.01.2004 09:36

Cytat:

Napisany przez miles
Od ilu hmmm 12lat chyba.

Co do okresu to ja się bałem. No trzy razy, tak ostro. I więcej powiedziałem że nigdy i przenigdy bez. Niestety partnerka odeszła i nie wiem co dalej. Miała okres nawet co 45 dni i dlatego strach. Uffffff było i nie chcę się bać.

Jeśli życie pozwoli to międzynarodowe stosunki zaczne z głową. Naprawde....

:o :o no to zeczywiscie wziales sie za sporty ekstremalne.... :wow:

wypadalo by zeby te miedzynarodowe stosunki byly robione z glowa bo jeszcze bedzie sie za ciebie musial Cimoszewicz tlumaczyc ;) ;)

andrzejj9 28.01.2004 11:38

Cytat:

Napisany przez brzuszki
Pies je trącał - te baby :mruga:
No bo jak tu wierzyc komuś,kto krwawi regularnie po kilka dni w miesiacu i nie umiera? ???

Kurcze, taki sredni sobie mam humor, ale ten tekst mnie wczoraj naprawde rozbawil
:spoko:

ThanatoS 28.01.2004 12:00

Cytat:

Napisany przez Patrixs
[...]
@ThanatoS Chciałem jeszcze założyć temat dotyczący bliźniaków, jedno, dwu-jajowych, oraz np. pięcioraczków. Niewiem jak to jest że nagle dochodzi do zapłodnienia kilku jajeczek. Skąd bierze się ich aż tyle ?? :)[...]

Ja biologie tez mialem ostatnio w 8 klasie szkoly podstawowej a bylo juz 10 lat temu jak sobie dobrze przypominam, ale czytalo sie o wielu rzeczach i to jest zadne wytlumaczenie.

Co do tych blizniakow i trojaczkow, otoz w niektorych cyklach uwalniane sa 2 czasem 3 "jajeczka", dzieje sie to w sposob naturalny, lub po kuracji hormonalnej. Czesto przyczyna sa rowniez branie pigolek antykoncepcyjnych ktore nie pozwalaja na uwalnianie sie ich z jajnikow do jajowodow. Po odstawieniu pigolek jest wysokie prawdopodobienstwo ciazy mnogiej, gdyz organizm proboje nadrobic "zaleglosci" i nastepuje uwonienie nawet 4 "jajeczek"

Przepraszam ze tak krotko to opisalem, ale sie spiesze. Zycze milego dnia.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:47.