Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Okres (https://forum.cdrinfo.pl/f5/okres-30579/)

siss 30.01.2004 20:49

@Patrix-moim zdaniem mówienie "Nie chce mi się żyć" nie jest normalne. Oczywiście zależy to od człowieka, bo są ludzie, którzy lubią przesadzać na swój temat, wyolbrzymiać swoje przypadłości itp. Jeśli jednak dziewczyna, która tak mówi, jest człowiekiem racjonalnie myślącym, nie biadoli zwykle nad sobą bez powodu, nie przesadza w zwykłych sprawach... to może znaczyć, że takimi hasłami skrycie prosi o pomoc, bo nie może sobie poradzić z czymś. Być może ze sobą, ze swoim związkiem; nie może dogadać się z rodzicami/chłopakiem i to jej bardzo ciąży, a boi się mówić o tym otwarcie.
Może to świadczyć o depresji albo po prostu chce zwrócić na siebie uwagę. W obu przypadkach trzeba by człowiekowi pomóc, bo, wyłączając osoby lubujące się w lamentowaniu nad sobą, może czuje się osamotniony, nie rozumiany...

Natomiast co do spraw typowo kobiecych, to takie one nie muszą być. W końcu chłopcy to też wasz problem, jeśli nie chcecie nabawić się dzieciaka. Ja uważam, że jeśli ma się już tego <w miarę> :mruga: stałego partnera, to warto zainwestować w antykoncepcję hormonalną, czyli tabletki popularnie mówiąc. Nie ma co się bawić w kalendarzyki (znamy wyż demograficzny z początku lat 80') i inne metody naturalne-to dobre dla małżeństw, które nie mogą się zdecydować, czy chcą, czy nie. Tabletki dają ok.98% skuteczności, co ważne dla młodej dziewczyny-zawierają przeważnie (zależy od doboru) małą dawkę hormonów, co sprawia, że ona nie przytyje, poza tym zapobiegają rakowi np, piersi. Same plusy moim zdaniem, a mała niedogodność, że trzeba je brać codziennie o tej samej porze jest łatwa do przeskoczenia.

BD 30.01.2004 21:01

Zgadzam sie w 100% z SIDem. Powiem malo grzecznie ******ycie takie glupoty ze az mnie nosi by zamknac ten idiotyczny watek.

Nie moze byc tak, ze na powazne stronie w dziale off topic pisze sie takie *******y. Czuje sie jakbym byl w zoo...

paput2000 30.01.2004 21:17

Cytat:

Napisany przez BD
Zgadzam sie w 100% z SIDem. Powiem malo grzecznie ******ycie takie glupoty ze az mnie nosi by zamknac ten idiotyczny watek.

Nie moze byc tak, ze na powazne stronie w dziale off topic pisze sie takie *******y. Czuje sie jakbym byl w zoo...

Bartek - wal śmiało.
Co prawda mawiają iż "co ludzkie nie jest nam obce", ale taki temat tutaj trochę irytuje.
Ludzie czy wy nie macie w w zasięgu ręki zaufanych osób i przyjaciół z którymi (nie przez internet) moglibyście poważnie i spokojnie o takich i innych sprawach porozmawiać, a nie uprawiać osobowościową wiwisekcję.
Internet zabija pezpośrednie kontakty z ludźmi, a my szukamy pomocy choćby na wyspecjalizowanym forum. Rozumiem, że tutaj ludzie poznali przyjazne sobie osoby i nic nie stoi aby z nimi rozmawiali, ale nie na forum tylko prywatnie.
Co prawda można powiedzieć - jak się nie podoba, to nie czytaj - święta racja.
Świętą racją jest też fakt, iż mam prawo do swojej opinii na ten temat.

Patrixs 30.01.2004 21:22

W regulaminie nie ma nic o tym, że takie tematy nie mogą zaistnieć na forum. Były bardziej idiotyczne wątki i póki co nikt ich nie zamkną. A co do własnego widzimisie w zamykaniu, to proponuje zamknąć wszystkie tematy które nie dotyczą problemów moderatorów i które nie zostały przez nich założone.

Zauważyłem, że jak któryś z moderatorów napisze: psiii, ale *****wy temat, to za chwile znajduje się 100 lizusów, którzy nagle zaczynają podzielać ich opinie...

BD 30.01.2004 21:43

Paput ciesze sie, ze mamy podobne zdanie. Z takimi tematami to goscie powinni isc na Onet.pl albo na dzieczyna.pl albo mamproblem. ze soba.com.pl

Patrix oczywiscie, ze nia ma. Jak myslisz ile regulamin zajmowalby stron gdyby zawieral informacje o takich idiotycznych topicach?

Ludzie przychodza tutaj poczytac o fachowych rzeczach a nie o *******ach. Wiec stac wynika nasze zachowanie co do tematu niektorych postow. Jezeli nie zrobimy z tym porzadkow to bedzie taki balagan, ze szkoda gadac.

paput2000 30.01.2004 21:45

Cytat:

Napisany przez Patrixs

Zauważyłem, że jak któryś z moderatorów napisze: psiii, ale *****wy temat, to za chwile znajduje się 100 lizusów, którzy nagle zaczynają podzielać ich opinie...

Pijesz do mnie, czy do tych 99 pozostałych? :)

Patrixs 30.01.2004 21:47

Temat nie jest zagadkowy "Okres", jeśli kogoś nie interesuje to poprostu nie powinien klikać. Może np. woli sobie poczytać o "Gdzie był Wasz pierwszy raz?", albo ile miałeś lat jak zaliczyłeś swoją sympatie, czy coś w tym stylu.

Patrixs 30.01.2004 21:48

Cytat:

Napisany przez paput2000
Pijesz do mnie, czy do tych 99 pozostałych? :)

Ty wyrażałeś już swoją negatywną opinie wcześniej. Nie chodzi mi poza tym tylko o ten temat.

paput2000 30.01.2004 21:52

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Ty wyrażałeś już swoją negatywną opinie wcześniej. Nie chodzi mi poza tym tylko o ten temat.

Zgadza się - wyraziłem - ja po prostu nie lubię takich tematów i nigdy tak na poważnie w nich nie uczestniczę.

BD 30.01.2004 21:52

Patrix proponuje bys sam wyciagnal wnioski i skasowal ten idiotyczny temat.

To samo moga zrobic autorzy innych genialnych topicow ktore swiadcza o wieku pytajacego...

-Sid-The-Rat=> 30.01.2004 22:56

patrix - jezdzenie po mnie rpzestalo byc popularne - zostaje ci poparcie swojego stanowiska argumentami :)

Patrixs 30.01.2004 23:02

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
patrix - jezdzenie po mnie rpzestalo byc popularne - zostaje ci poparcie swojego stanowiska argumentami :)

1. nie patrix tylko patrixs
2. Dlaczego nie używasz dużych liter?? Nie działa Ci Shift ??
3. Wytłumacz mi co oznaczają poszczególne zdania i co przez nie rozumiesz i jak Ci się wydaje jak są rozumiane przez innych.

To Forum używa Opery dzięki MNIE! To Forum porzuca IE dzieki MNIE!
Pomóż mi w tym dziele uszczęśliwiania innych...
Wielki Zły Admin i Moderator

Pisząc do mnie:
przedstaw się, nie pytaj czy możesz zadać pytanie, nie klnij jesli nie odpowiadam natychmiast, nie posyłaj łancuszków, groźby i inwektywy zachowaj dla siebie

Ja Ci odpowiem, ktoś kto to przeczyta (nawet Cię nie znając, ani nic o Tobie nie wiedząc) uważa Cię za pyszałka, który wyżej sra nież dupe ma.

Pozdrawiam

ThanatoS 30.01.2004 23:07

Przepraszam ze duzo nie pisze. Zamykam, bluzgi, obelgi to na prv. Koniec tych idiotyzmow, tym razem ja bede tym zlym.

-Sid-The-Rat=> 30.01.2004 23:25

co sie nie podoba w opisie? cos jest nieprawda? ile osob przekonalem do opery? wiele - z tego forum to sa dziesiatki juz - i mam nadzieje ze przekonam wiecej

to pierwsza czesc

a druga? nie wiem ile obcych osob zwraca sie do ciebie kazdego dnia na gg - ale do mnie bywa ze i 30
to co tam napisalem to taki filtr - jesli ktos zadaje mi pytanie a po 5 minutach leca kur.. ze nie odpisuje to blokuje jego numer - proste - nie mam czasu na maloletnich palantow z pretensjami - to banuje ich w gg - mam bardzo pokazna juz liste

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34.