![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Ludzie to Off Topic (ja tego tematu nie zakładałem
![]() ![]() Co do kalendarzyku to już się dowiedziałem. To 14 dzień od rozpoczęcia okresu (od plamienia) i wokół tego czternastego dnia trzeba mieć jescze jakiś zapas ![]() No kalendarzyk nie jest super metodą...ktoś kiedyś powiedział fajne słowa... "Sex z prezerwatywą to jak jedzenie cukierka przez papierek" taaaaaaaaaaki cytacik ![]() ...są jeszcze pigułki ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dobra to sie dopisze i powiem ze jest mozliwosc zaplodnienia nawet w czasie okresu, wiec z tymi wyliczeniami to ostroznie.
EOT |
![]() |
![]() |
#49 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Co to jest miesiączka?
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a ja na to
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#53 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.08.2003
![]() |
@brzuszki-racja, święta racja.
Także wiem coś o tym z autopsji, więc wam chłopcy z drobrego serca poradzę, żebyście się spotykali wtedy z kumplami, jak już ktoś wspomniał, na piwku wtedy, jeśliście mało cierpliwi. Z tym że pewnie i to trzeba w tym czasie dobrze umotywować. Tak że lepiej wcisnąć dobry kit, niż narazić się na całodniowe na przykład awantury. Bądźcie wyjątkowo dobrzy i mili, zróbcie herbatkę kobiecie, uśmiechnijcie się miło, powiedzcie coś przyjemnego-gwarantuję mniejsze prawdopodobieństwo wybuchu.
#54 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
@paput
to miało jedynie wyrazić moje odczucia nt tegop topiku a ocena czy dowcipne czy niegrzeczne niech pozostanie w Twojej gestii |
![]() |
![]() |
#56 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ten topic caly jest bez sensu ale zal mi sie robi waszych kobiet jak czytam niektore wypowiedzi - bez obrazy Panowie
1. mam nadzieje ze chociaz uzywanie prezerwatywy w czasie "przygod" wam nie szkodzi ![]() 2. skoro chcecie uniknac ciazy, to znaczy ze nie chcecie dziecka, wiec sie Q zabezpieczajcie,a nie wierzcie w kalendarzyk (czyt szczescie) 3. a jesli juz tabletki, to nie beda przynajmniej dobrane, a nie pierwsze lepsze - co jest standardem; zanim lekarz przepisze tabletki powinno zrobic sie badania watroby (czy wogule kobieta moze takowe brac), a potem okreslic JAKIE - to sa hormony, a nie zabawka (badania nie sa tanie, zdrowia jednak bym nie ryzykowal - rozne kobiety roznie reaguja na nieodpowiednie srodki, moga pasowac, a jak nie pasuja to w najlepszym wypadku kobieta przybierze na masie oczywiscie nie odradzam tabletek, tylko wszystko z glowa... |
![]() |
![]() |
#59 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pogadaj z memorando
temat jest - wybaczcie - glupi jesli musisz pytac tutaj o takie rzeczy - to niezle sie w zyciu ustawiles ze nie masz kogo zapytac - bardzo dobrze ci to wrozy tekst o krwawieniu przez 5 dni w miesiacu pochodzi z south parku - i przynam jest niezly ![]() jesli ktos ma ochote zalozyc nastepny taki temat na forum publicznym - to proponuje uzyc do tego celu innego forum - musi tu byc jakis poziom - a niestety wypowiedzi niektorych nieletnich userow na tematy na ktore NIE POWINNI sie wypowiadac sa co najmniej zenujace z waszych wypowiedzi wyglada szczeniactwo, brak szacunku dla drugiej strony i ogolny brak dojzalosci - i nie zdobedziecie tej dojzalosci dyskutujac z podobnymi osobnikami na forum - chocby dlatego ze osoby z doswiadczeniem nie porusza tak waznych spraw w takim miejscu - i jedynymi dyskutantami w temacie beda podobnie zaawansowani userzy milego dnia
![]() |
|
|