Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Okres (https://forum.cdrinfo.pl/f5/okres-30579/)

Patrixs 27.01.2004 15:56

Okres

Witam

Jak to jest z tym okresem, występuje on u kobiety co ile dni?? 25 ?? Pytam bo jedna która jest mi bardzo bliska, dostała dziś napadu agresji bez żadnego powodu. ;) Jak długo taki stan się utrzymuje ?? 3 dni ?? Czego jeszcze mogę się spodziewać po niej ?? Wybaczcie, ale w tym temacie jestem trochę zielony ;)

:D ale tamat :)

Pozdrawiam

adixo 27.01.2004 16:29

Witaj w klubie zdenerwowanych przez kobiety z okresem heheheheh
3 do pięciu dni masz z głowy - idź na piwo z kumplami i wróć jak jej przejdzie
HAHAHAHAHAH

nimal 27.01.2004 16:30

proponuje lekture, ale nie bravo czy dziewczyny, tylko np ksiazki do biologi ;) albo "Sztuke Kochania" Michaliny Wislockiej - ciekawa pozycja (i w literaturze, i kilka opisanych...)
moze wystepowac co 18 dni, moze co 40, choc standard to 28 (stad nazwa - cykl ksiezycowy, sykl miesieczny itd)
ile trwa? tez osobniczo zmienne - w zasadzie 3-5dni, ale objawy jakie opisales moga bycna kilka dni wczesniej i przez caly okres fazy zluszczania - wszystko zalezy od kobiety, jak ona na to reaguje - Ty niczego nie zmienisz ;)
powodzenia :D

Clackier 27.01.2004 16:39

Z qmplami to schorzenie nazywamy ZNP - zespol napiecia przedmiesiaczkowego. ;) ||
Gdy moja jest wkurzona o byle co to wole sobie odpusic na kilka dni, az jej przejdzie. Pozniej wszystko jest w jaknajlepszym porzadku. Po co sie denerwowac, mozna sobie ten czas poswiecic na inne rozrywki :piwo: :pisze:.

Faceci. glowy do gory - za pare dni bedzie lepiej :peace:.
Pozdr

mr_spock 27.01.2004 16:40

Cytat:

Napisany przez adixo
Witaj w klubie zdenerwowanych przez kobiety z okresem heheheheh
3 do pięciu dni masz z głowy - idź na piwo z kumplami i wróć jak jej przejdzie
HAHAHAHAHAH

Ja tam raczej jestem zadowolony jak dziewczyna ma okres, bylbym troche zmartwiony gdyby pewnego mies. nie przyszedl :'(

kraluk 27.01.2004 16:42

Miałem podobny temat w szkole na WDŻ'ecie (Wychowanie do życia w rodzinie), ale nauczycielka nie chciała akurat odpowiedzieć na to pytanie... :) Ciekawe czemu... ;)

adixo 27.01.2004 16:47

Cytat:

Napisany przez kraluk
Miałem podobny temat w szkole na WDŻ'ecie (Wychowanie do życia w rodzinie), ale nauczycielka nie chciała akurat odpowiedzieć na to pytanie... :) Ciekawe czemu... ;)

HEHE może akurat miała okres hehehhehhe

Clackier 27.01.2004 16:49

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Ja tam raczej jestem zadowolony jak dziewczyna ma okres, bylbym troche zmartwiony gdyby pewnego mies. nie przyszedl :'(

mr_spock dobrze ujal jedyny plus okresu.
Tanszy od testu ciazowego, niezawodny, 100% prawdy.

O ile juz nie jest za pozno :ysz:.

grzeniu 27.01.2004 17:01

Cytat:

Napisany przez Clackier
mr_spock dobrze ujal jedyny plus okresu.
Tanszy od testu ciazowego, niezawodny, 100% prawdy.

O ile juz nie jest za pozno :ysz:.

Tanszy owszem, ale z ta niezawodnoscia to sie mozesz czasami zdziwic heheeh :D
....czego nikomu tu nie zycze ;)

Pawel_k 27.01.2004 17:09

Patrixs ty to tematy zakladasz, pierw sondowanie czy bedzie cie scigal prokurator jak sobie bara bara z panna a teraz co zrobic jak panna krwawi przez pare dni przez co ma parszywe samopoczucie ;) :D :D :piwo:

Y@nkee_PL 27.01.2004 17:19

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Tanszy owszem, ale z ta niezawodnoscia to sie mozesz czasami zdziwic heheeh :D
....czego nikomu tu nie zycze ;)

ta... wiem cos o tym :D ^_^

zorg 27.01.2004 18:45

sami fachowcy hehehe lol

a mowi sie trudno z tym nie ma zabawy !

mr_spock 27.01.2004 19:10

Ze One sie nie wykrwawia, ja jak sie zatne przy goleniu to juz bym chcial transfuzje! :D

brzuszki 27.01.2004 19:15

Cytat:

Napisany przez kraluk

pewnie już nie miesiączkuje.

Pozwólcie panowie , że wypowie się osoba doświadczona
:mruga: (chyba jedna z niewielu forumowiczek - chyba, że reszta nie chce się ujawnić)
Właściwie chyba mało która kobieta miesiączkuje "książkowo" , ale przeciętnie jest to co 28- 32 dni (tak jest prawidłowo), czas trwania ok 3-5 dni (niektóre tabletki antykoncepcyjne skracają czas trwania miesiączki do 2-3 dni, ale wszystkie "negatywne" dla Was panowie objawy z tego co wiem są tak samo nasilone :( Uwaga !!! Ciekawostka - Zauważyłam też, że w tych dniach zdecydowanie częściej i intensywniej obwą****ą nas psy - dla właścicieli czworonogów to może być wskazówka ... :)

Pozdrawiam
Justyna

P.S nie obrażamy się ( przynajmniej ja) jak w tych dniach wolicie siedzieć w pubie :piwo:

mr_spock 27.01.2004 19:30

Patrixs, moze jak ta twoja luba jest taka mloda to moze jeszcze wcale nie ma ;)
bez obrazy :P
:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:47.