![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Patrix proponuje bys sam wyciagnal wnioski i skasowal ten idiotyczny temat.
To samo moga zrobic autorzy innych genialnych topicow ktore swiadcza o wieku pytajacego...
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
patrix - jezdzenie po mnie rpzestalo byc popularne - zostaje ci poparcie swojego stanowiska argumentami
![]()
![]() |
#3 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Cytat:
1. nie patrix tylko patrixs 2. Dlaczego nie używasz dużych liter?? Nie działa Ci Shift ?? 3. Wytłumacz mi co oznaczają poszczególne zdania i co przez nie rozumiesz i jak Ci się wydaje jak są rozumiane przez innych. To Forum używa Opery dzięki MNIE! To Forum porzuca IE dzieki MNIE! Pomóż mi w tym dziele uszczęśliwiania innych... Wielki Zły Admin i Moderator Pisząc do mnie: przedstaw się, nie pytaj czy możesz zadać pytanie, nie klnij jesli nie odpowiadam natychmiast, nie posyłaj łancuszków, groźby i inwektywy zachowaj dla siebie Ja Ci odpowiem, ktoś kto to przeczyta (nawet Cię nie znając, ani nic o Tobie nie wiedząc) uważa Cię za pyszałka, który wyżej sra nież dupe ma. Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Przepraszam ze duzo nie pisze. Zamykam, bluzgi, obelgi to na prv. Koniec tych idiotyzmow, tym razem ja bede tym zlym.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
co sie nie podoba w opisie? cos jest nieprawda? ile osob przekonalem do opery? wiele - z tego forum to sa dziesiatki juz - i mam nadzieje ze przekonam wiecej
to pierwsza czesc a druga? nie wiem ile obcych osob zwraca sie do ciebie kazdego dnia na gg - ale do mnie bywa ze i 30 to co tam napisalem to taki filtr - jesli ktos zadaje mi pytanie a po 5 minutach leca kur.. ze nie odpisuje to blokuje jego numer - proste - nie mam czasu na maloletnich palantow z pretensjami - to banuje ich w gg - mam bardzo pokazna juz liste
![]() |
|
|