![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() Na co nie wygladam? Czy na zdjeciu wygladam na za stara czy na za mlada jak na 3 lata studiow podanych na stronie )?Zdjecie jest bardzo aktualne Dlatego je wlozylam - brat pozyczyl mi maly aparat cyfrowy.Co do stronki to szczerze mowiac jest bzrdzo nieswieza, mialam inne zajecia przez jakis czas ![]() Hmm wysle inne zdjecie - w tym czasie robione - moze to przekona rozmowce ![]() Hmm popatrzylam i samej mnie nie przekonuje, czy tak wyglada psycholog ) No ale coz - geba mi sie zawsze smieje i zdjec na powaznie to nie mam (
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Wiesz co? nie znosze ankiet,testow itp na studiach testowali nas na wszystkich mozliwych cwiczeniach i jak teraz widze ankiete to mam ochote dac noge. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
tylko prosze pomoz mi okreslic limit kiedy moge postawic krzyzyk na tym? Czy po miesiacu probowania bedzie dosc? Mam cicha nadzieje ze sie uda i zaloguje sie na stronie ![]() dzieki za odpowiedz! |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Cytat:
Swoja droga jak najbardziej pasujesz do mojego obrazu psychologa. Juz z tej jednej fotki moge wysunac wniosek ze masz bardzo mila osobowosc, jestes otwarta i inteligentna. Z pewnoscia sprawdzisz sie swietnie w swoim zawodzie. |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo, to sie zgadza ze te cechy ktore wymieniles sa przydatne nie tylko w zawodzie psychologa ale i w zyciu - ale ja jak kazdy czlowiek bywam nie mila, a i z inteligencja bywa roznie ![]() Choc generalnie lubie myslec o sobie w taki sposob jak napisales, i mam nadzieje ze taka czasami bywam )^_^ Pozdrawiam Cie
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Taka stara to nie jesteś...
|
|
|
|
#24 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tekst o informatykach pisal chyba ktos kto ich nie lubil... bo niby wszystkie zdania neutralne - a czuc szydere
![]() wytrzymalem 220v, znam c,c++, perl'a@php i asm'y do 5 procesorow, siedze przed kompem po 5-20 godzin na dobe pisze 2 slowa na sekunde jedna reka... a jestem muzykiem ![]() ps. mam chyba nosa - bo po fotce ktora zamiescilas poznalbym od razu psychologa... maja cos w oczach i sposobie w jaki sie usmiechaja.. cos dziwnego - jakby sami siebie sprawdzali nawet wtedy keidy sie ciesza.. tez nam paru psychologow i uwazam ze bez problemu da sie wprowadzic kazdego w blad podsuwajac bledne aczkolwiek oczywiste na pierwszy rzut oka fakty - potem reszta i tak sei sama dopasuje... ale to rozwazania laika ktory i tak o niczym nie ma pojecia i nie wie co mowi
|
|
|
|
#25 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() A co do moich oczu i usmiechu i tego co mnie zdradza z tym pietnem psychologa to nie wiem, nic takiego nie zauwazylam u znajomych. Reszte pozostawie bez komentarza bonie wiem jak to skomentowac ![]() Moze znasz wlasnie takich psychologow. Co do oceny ludzi przez internet to jestem daleko od tego bo to po prostu smieszne i niemozliwe tak naprawde wiec ja nie podejmuje sie oceniac kogokolwiek ze zdjecia i z tego co pisze. Tu mozesz byc kazdym tak naprawde i to jest cala prawda
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
tez nam paru psychologow i uwazam ze bez problemu da sie wprowadzic kazdego w blad podsuwajac bledne aczkolwiek oczywiste na pierwszy rzut oka fakty - potem reszta i tak sei sama dopasuje...
hmm - ale po co kogos wprowadzac w blad? jesli znasz ich na stopie przyjacielskiej to jaki masz w tym cel? Jak idziesz do psychologa to po cos - nie by on Ciebie rozszyfrowywal - masz jakis cel. Przeciez psycholog nie przychodzi do Ciebie i nie chce Cie analizowac, wiec po co to wprowadzanie w blad? Ja swoich przyjaciol nie analizuje a mam ich roznych - mozesz mi wierzyc Nie chce i nie potrafie - zbyt dobrze ich znam.Poza tym moja droga od psychologii byla bardzo kreta ![]() ![]() Czy nadal panuje przekonanie ze psycholog nie ma nic innego na celu jak skanowanie i analizowanie bliznich? TO i tak lepiej - bo pare lat wstecz kojarzyl sie z psychiatra a ten wiadomo z czym
Ostatnio zmieniany przez Kinja : 16.04.2003 o godz. 20:06 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat: