![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po co?
przerobiłem trochę paski i banerek mi teraz nie przeszkadza.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 12.05.2004 o godz. 19:10 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
@gorzała
zgadza się. odkryłem to, ale dopiero po jakims czasie. co więcej. na początku zauwazyłem taki myk: że jak była otwarta jedna strona w nie pojawial sie pasek kart. natomiast dopiero pozniej, gdy zostaly otwarte kolejne karty ow pasek sie pojawil. po kilku zmianach w wygladzie i dopasowaniu przegladarki do swoich preferencji i potrzeb takie zachowanie opery juz nie wystepuje. nie wiem jak to mozna ustawiac. w dostosuj paski narzedzi zaznaczylem opcje pokazuje jedynie kiedy potrzebny lecz nadal nie dziala jakbym chcial |
|
|
|
|
|
#18 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
A znacie moze rozwiazanie (jezeli w ogole istnieje) najbardziej denerwujacej mnie rzeczy w Oprze? - chodzi mi o to, ze jezeli np. otworze z 40 roznych okien to ciagle mieszcza sie one w jednym wierszu, a tym samym staja juz naprawde bardzo male. Potem, kiedy chce srodkowym przyciskiem myszy ktores z nich zamknac, nie raz zdarza mi sie nietrafic i zamknac inne. Wkurzajace troche.... W Avant Browser, kiedy otworzylo sie duzo okien ich miniaturki zaczynaly sie wyswietlac w kolejnych rzedach i bylo to o wiele bardziej przejrzyste. Da sie to zmienic z Operze?
|
|
|
#19 |
|
wafel
![]() |
jest taka opcja
z paska kart z ppm wybierasz dostosuj paski narzedzi i tam zaznaczasz w zawijanie to co Ci najbardziej odpowiada. jesli masz mnostwo okien moa sie na przyklad wyswietlac w kilku rzedach, albo moze sie pojawic rozwijane menu jak w win xp przy grupowaniu tych samych okien mowie tutaj o operze 7.5 |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Dobrze, ze najpierw doczytalem to, co napisales. No coz, widac bede sobie musial sprawic najnowsza wersje. W tej, ktora mam dostowanie paskow narzedzi polega jedynie na tym, ze mozna dowolnie rozmieszczac glowne ikony. Natomiast jesli chodzi o ten pasek z "miniaturkami" stron, to mozna ustawic tylko jakies rozwijanie, ktore sprawia, ze okna powyzej jakiejs tam liczby po prostu sa ukryte. A to jednak nie to, o co mi chodzi.Dzieki za odpowiedz Sciagne sobie zaraz najnowsza wersje.
|
|
|
|
#22 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
A mam pytanko czy w operze 7.50 jest funkcja autouzupełniania bo w 7.23 jakoś nie mogłem tego znaleźć.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
αρχή
jest. zarówno w wersji 7.50 jak i 7.23.
może mi się wydaje, ale mam wrażenie, że nowa opera jest szybsza... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Jak wyłączyć to, że się Opera do tray'a ładuje?
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
Mnie chodzi o uzupełnianie bez haseł takich rzeczy jak numery sms-ów w bramkach tak jak to chodziło w IE.
Ostatnio zmieniany przez smolik : 12.05.2004 o godz. 22:10 |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
wafel
![]() |
tray jest aktywny wtedy gdy opcja: preferencje / programy i sciezki
wlacz modul obslugi poczty i czatow jest zaznaczona |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
EDIT: OK już zrobiłem .
Ostatnio zmieniany przez macio.men : 12.05.2004 o godz. 22:57 |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Pamietajcie, aby nie nakladac Opery 7.50 na Opere 7.23 ! Ja uzywam juz Opery 7.50 od wercji p1 i jest OK, zdazylem sie przyzwyczaic do angielskiego menu ciesze sie z wersji final, ale i tak Mozilla jest lepsza czekam na Mozille 1.7 Final
|
|
|
#29 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wlasnie zainstalowalem ta nowa wersje Opery i moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne.
Podoba mi sie nowy wyglad, wiele tam nie zostalo zmienione i to jest plus, bo nie ma sensu zmieniac czegos co jest dobre. Dodano troszke nowych opcji i elementow. Choc np. chat jak dla mnie jest rzecza zupelnie zbedna .Ogolnie wielki "+" .
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
αρχή
Cytat:
nainstalowałem wersję 7.5 na 7.23 i poza drobnym bałaganem na paskach nie zauwazyłem problemów. szybka ich rekonfiguracja i po problemie. |
|
|
|
|
![]() |
|
|