![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Ustaw mu żeby uruchamiał stronę startową about:blank . Zobacz co się stanie i powiedz czy o to chodziło
.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
jesli chodzi o klawisze to mozna troche opere poustawiac w tej kwestii
a co do otwierania stron sam uzywam i wszystkim polecam wylaczenie reuse existing page - uzywaj istniejacych kart znaczy sie i jako ze jednak adres strony wpisujemy czestokroc z klawiatury lub wklejamy, uzywam F2 a nastepnie ctrl+v albo ctrl+D [wklej i przejdz]
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
W zakladkach utworzylem katalog ZZZ (ZZZ po to, zeby ZZZawsze byl na koncu listy ). Do tego katalogu "wrzucam" czesciej odwiedzane strony razem ze skrotami do nich. Np. all to Allegro a op to Opera.Teraz wystarczy tylko F2, wpisac skrot - i gotowe. BTW. Zauwazylem ciekawa rzecz(bardziej zaawansowani operowicze napewno to znaja): w operze zeby polaczyc sie np. z WP wystarczy wpisc samo WP zamiast calego adresu.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
też korzystam z krotkich nazw. ale glownie z bookmarkow, mam 1280x1024 wiec ulubione mi sie mieszczą. roznie robie w zaleznosci od potrzeb. albo F2 albo klikniecie w hotliste albo otwarcie z jakiegos calego katalogu. sa jeszcze sesje przeciez
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy ktos wie, czy w tej nowej wersji zostal rozwiazany problem z getSelection()
? Mam na mysli zaznaczanie okreslonego tekstu i operacje na nim w js.szukam juz tego pol dnia i jakos nie moge znalezc, a starszej wersji nijak nie mozna zmusic do obslugi tego :/ w IE i Mozilli dziala bez problemu :/ opera sux |
|
|
|
|
|
#7 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Microsoft (M$) zgodził się zapłacić Opera Software 12 mln dolarów odszkodowania za odstąpienie od pozwania korporacji o niezgodności w kodzie stron MSN, powodujących błędy w wyświetlaniu tychże witryn w przeglądarkach Opery..
link do info po angielsku. tak dziś wygląda moja operka.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 17.06.2004 o godz. 22:54 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
![]() |
|
|