![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#61 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Wszystko jasne poza jednym. Dlaczego nie mozna pobrać już gotowego loga z nową czcionką ze strony CDRinfo? Zaoszczedziłoby to trochę roboty.
Jak będę miał chwilę to coś spróbuję wykombinować. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Dzięki za chęci i czekam na ewentualne propozycje. |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bartez - moze byc na jakimkolwiek, ale na kazdym oprocz bialego musi byc idealnie prostokontne - tak ja zrozumialem
wynika to z koniecznosci stosowania bialej grubej folii na kazdej koszulce oprocz bialej - na niej jest folia przezroczysta tylko nie zamykaj konkursu na projekt dzisiaj daj przyajmniej ze dwa dni, jak nie lepiejedit: nie masz tego w wektorach?
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 27.07.2004 o godz. 19:07 |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
zamknę, jak będzie projekt, któy większość zaakceptuje
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Author
Zlotowicz
dobra - 4 propozycje na biale tlo (propozycje - czyli do dopracowania)
tylko tyl Bartez - moge Ci to wyslac w wektorkach, jesli chcesz tutaj niska rozdzialka zeby zobaczyc prosze o konstruktywna krytyke |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
A więc:
Ogólnie całkiem ładne projekty, a najbardziej na razie podoba mi się nr.4. Chyba jest to spowodowane tym ze napisa CDRInfo jest czarny, nie wiem, ale jakoś czerwony do mnie nie przemawia. Czerwonemu mówię stanowcze NIE
|
|
|
|
#67 |
|
Author
Zlotowicz
oczywiscie moge zmienic kolorki, w pierwszym wymagalo by to przesuniecia napisu w dol (zeby byl czytelny nie moze nachodzic na plyte - pamietajmy ze koszulka musi byc czytelna z conajmniej 2 metrow)
w 2 i 3 gubi sie ciaglosc pomiedzy napisem a "promieniem" - ale to moge zalatwic tworzac rozblysk przy poczatku "promienia" to tylko propozycje - do edycji i dyskusji
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
![]() Ale podesłać oczywiście mi możesz na maila w wysokiej rozdzielczości. |
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Hit me if you can!
![]() |
Napis w oryginale całkiem ładny, ale bardziej podoba mi się umieszczenie napisu na górze (jak proponuje nimal) niż z boku.
A w 2 i 3 chyba trzeba by byo zlikwidować ten mały kawałek promienia na dole po prawej stronie, bo chyba nie ma tam on racji bytu. Sorki, że nie daję jakiś zastępczych pomysłów, ale nigdy nie miałem talentu do takich rzeczy, i nie zapowiada się żeby coś się zmieniło......
|
|
|
|
#70 |
|
Author
Zlotowicz
w orginale znaczy sie czcianka zamieszczona przez Ciebie i tylko kolor odpowiedni czy ta stara, jak w rysunku z logo ktory zamiesciles?
podeslac moge, ale po co skoro nie ladne? dam jak Ci sie spodoba /jokeedit - oczywiscie ze caly ten promien to tylko "magia" - naprawde plyta oswietlana jest pod zupelnie innym kontem i z mniejszej odleglosci, jak wiesz ale gdyby byla pod takim, to czesc promienia by przeniknela, poniwaz plyta jest bardzo cienka - dzieki temu na cd mozna obserwowac efekt doplera
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 27.07.2004 o godz. 20:34 |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
Jak rozumiem to te koszulki będą białe? Tak przynajmniej wywnioskowałem z toku dyskusji...
|
|
|
|
|
#73 |
|
Author
Zlotowicz
to juz zabawa
![]() oczywiscie prosze proponowac ktore pomysly laczyc - nie bede raobil wszystkich kombinacji, chyba ze chcecie, bo wyszlo by tego huhu |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Hit me if you can!
![]() |
|Myślę że możesz skoncentrować się na obrazku nr 4 i dołączeniu do niego napisu CDRInfo takiego jak na głównej. Z resztą chyba na razie możesz dać sobie spokój, ale niech inni też się wypowiedzą, nie chcę żeby wszystko później poszło na mnie
|
|
|
|
#75 |
|
Author
Zlotowicz
dzuieki Neoo - mam sobie dac spokuj... az tak zle
![]() cos z zupelnie innej beczki