Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.08.2011, 10:23   #106
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Ile to ma koników?
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.08.2011, 10:27   #107
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Ile to ma koników?
nie wiem

po zmianie silnika i przeróbce nie byłem na hamowni, dopiero ją odwiedzę w przyszłym roku po zmianie wałka, dyfra i kilku innych pierdół*
ale zbiera się lepiej niż poprzednio

* - dla marudzących - mam już części zakupione
Stary 17.08.2011, 10:29   #108
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Mógłbyś wsadzić tam K-Series 1.8 VVC i wtedy pucharków byłoby więcej
Bardzo często wkładają takie do Rovera 100

Kiedyś mieli robić coś takiego seryjnie. Codename "Minki".

Wiem że to raczej nieopłacalne, ale fajnie by to musiało smigac

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 17.08.2011 o godz. 10:38
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.08.2011, 10:43   #109
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Mógłbyś wsadzić tam K-Series 1.8 VVC i wtedy pucharków byłoby więcej
Bardzo często wkładają takie do Rovera 100

Kiedyś mieli robić coś takiego seryjnie. Codename "Minki".

Wiem że to raczej nieopłacalne, ale fajnie by to musiało smigac
inna grupa, mocno obstawiona ...

a v-tec można zamontować bez problemu - nawet całe kity są do mini

http://vtec.minimania.com/vtec-mini-conversion-kits.htm

Ostatnio zmieniany przez icemac : 17.08.2011 o godz. 10:45
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2013, 12:53   #110
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Witam

Szykuję się na spokojnie do zakupu opon letnich o rozmiarze 195 60 R15

Rozglądałem się trochę ,pytałem się tu i tam , w mojej okolicy są dwa znane zakłady

oponiarskie które szczególnie mojego zaufania nie budzą w jednym z nich zachwalali debice w drugim ochy i achy o barumach

nad którymi kiedyś myślałem ale cenowo zbliżają się do ciekawszych marek

Zależy mi na bezpieczeństwie i komforcie jazdy ,mam ciężki samochód wręcz 'tapczan' ,nie szaleje nim ale trochę kilometrów miesięcznie robię

W serwisach internetowych sprzedających jest wiele opinii ale ile z nich to prawdy tego nikt nie wie .
np wiele tanich chinskich opon ma dobre opinie a droższe opony znanych producentów już rożnie

Myślałem nad :
-Uniroyal RainExpert
-Barum Bravuris 2
-Bridgestone Potenza Adrenalin RE002
-Yokohama A.drive AA01

Chcę się zmieścić do 1ptysia za komplet [może być z małym hakiem]

Ma ktoś jakieś doświadczenie z w/w papuciami?
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2013, 13:00   #111
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Rainexpert mogę polecić.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2013, 13:06   #112
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
A ja będę potrzebował jakieś 16stki na profilu 45. Co polecą? :-)
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2013, 13:10   #113
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Rainexpert mogę polecić.
tnx ,maja nawet rozsądna cenę

Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
A ja będę potrzebował jakieś 16stki na profilu 45. Co polecą? :-)
yokohama parada
Stary 29.05.2013, 16:52   #114
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kupiłem dzisiaj dwie opony Sava 175/70 R14 82T (stara opona się rozpuchła po 9 latach ), opony budżetowe, można je mieć w domu po 156 złotych sztuka, pierwsze wrażenia: cicha i dobrze trzyma.

Załącznik 62492

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:41
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.05.2013, 18:42   #115
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

ja za poleceniem @jou nabyłem RainExperty i muszę stwierdzić że podczas deszczu jeździ się świetnie
a że w naszym kraju więcej leje niż świeci to liczę że dokonałem dobrego wyboru
dobrze się kleją asfaltu w normalnych temperaturach
jedyny minus taki że są troszkę głośne od >140km ale do miasta są świetne
Stary 13.06.2013, 19:55   #116
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Continental PremiumContact 5
dla koneserów Vredestein Spotrac 3

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.06.2013, 10:23   #117
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
dla koneserów Vredestein Spotrac 3
koneserów ??

toż to zwykłe oponiska jakich wiele ...

Stary 15.06.2013, 10:52   #118
CIAPEK
CDRinfo VIP

CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
koneserów ??

toż to zwykłe oponiska jakich wiele ...

bieżnik typu "jodełka" to standard?
Oczywiście, że nie

No i z racji tego większy hałas niestety, ale wygląd piękny

Zobacz jak wygląda nowa odmiana Spotraca, jak wyglądają opony klasy Premium u Continentala i GoodYeara... żadna nie ma symetrycznego wyglądu bieżnika. Stąd to w pewnym sensie perełka.

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 15.06.2013 o godz. 11:01
Stary 15.06.2013, 11:01   #119
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
bieżnik typu "jodełka" to standard?
Oczywiście, że nie
Oczywiście że tak. Mnóstwo takiego tałatajstwa już jest.
Cytat:
No i z racji tego większy hałąs niestety, ale wygląd piękny
Yokohama parada spec-2, to to ma wygląd.

-yokohama-parada.jpg
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.06.2013, 11:06   #120
CIAPEK
CDRinfo VIP

Yohohama to dla mnie co nawięcej 2 liga. Nigdy nie kupię takich opon.
Nie rozmawiamy tutaj o wynalazkach które w testach ADAC są uznawane za "średnio polecane"
Niestety z finezyjnym bieżnikiem nie idą osiągi w cenie... chyba, że to opony specjalnie na dany typ nawierzchni bądź mokrą lub suchą.

Joujou nie znajdziesz u czołowych producnetów takiego bieżnika nawet przy sportowych odmianach opon.

Continental, GoodYear, Michelin, ewentualnie Vredestein i długo długo nic...

Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: