![]() |
Cytat:
Z tym napisem to jest wogóle ciekawa sprawa. Mój kumpel, który ma N3100 kupioną w Idei (jeszcze jak była) posiada napis Orange na wyświetlaczu, a przedtem była Idea - Miłego Dnia. Natomiast moja koleżanka zakupiła sobie w salonie Orange telefon SE K300i i ma napis Idea... Ja z tego wnioskuję, że niektóre telefony mają wpisane w oprogramowanie nazwę sieci do kodu sieci, który 'dostają' od przekażnika, a inne 'pobierają' tą nazwę z nadajnika :) |
Cytat:
Może trzeba przejść na umowę orange, np. z POPa na GO :idea: |
to nawet jezeli to przez karte jest napis IDEA
to ILE JESZCZE razy beda mnie "witac"? :| to raczej ja powinienem ich powitac, bo to ja jestem u siebie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Stare miały wbite to logo na stałe i nie da się tego zmienić. Teraz pojawiły się nowe ( zdaje sie że nazywają się intelisim - inteligentny SIM ) do którego operator może wpisać zmiany logo - te nowe charakteryzowały się tym że były zasilane innym napięciem i nie działały już ze starszymi telefonami. A tak a propo omijajcie z daleka MIX . Doładowanie konta kartą jest ważne tak jak karta tzn jeżeli doładujecie np kartą 25 zł i nie wykożystacie tego przez 30 dni to pieniążki PRZEPADAJĄ !!! |
mnie dzisiaj juz trzeci, albo czwarty raz smsem powitali w sieci Orange (tresc smsa ciagle ta sama)
a na wyswietlaczu ciagle: IDEA juz mi zaczyna gownem i partactwem ten Orendź pachniec jak tak bedzie dalej z uslugami jak z powitaniami to ja podziekuje |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co z tym w/w pomoze ktos ? |
Cytat:
|
moze i cos jeszcze sie zmienilo tylko, ze my tego nie zauwazamy???jak ktos zauwazy jakies zmiany niech da znac:)
|
1. wcale nie liczylbym na wiecej ;)
2. i tak mam dalej IDEA |
poza logo nic sie nie zmienilo - lol ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:07. |