![]() |
Witam,
heheh już nie mam loga Idea tylko Orange ;) |
sorry ze tak chamsko sie podebne ale moze ktos wie :)
dzis dostałęm eryka T610 :) najpierw tam był plus więc w menu połaczenia z netem wbioja na główną plusa :) moze ktos wie jak to zmienic?? i jak w menu zmienic by wyświetłao zamiast plus gsm np Orange :) P.S znacie jakies www dla t610 z fajnymi grami (typu splinter cell fifa itd :) ) P.S. 2 nic nie załatwiajcie w biurze obsługi sami sobie skonfigurujcie szkoda kasy na nich i ma sie satysfakcje :) |
Cytat:
Za niemcem, za niemcem.... Jak ktoś nie rozumie to na PW do mnie albo do Prediego.:D:D:D |
Cytat:
*111, jak sie polaczy to zanim uslyszysz pierwsza sylabe 9, 1 i wpisujesz kod konczac # w ten sposob nawet nie wiem co tam chca mi gadac ;) |
Cytat:
|
Cytat:
albo *#124# Zapomniałem już dokładnie :P |
A kto pamieta ten skrot, ktory po wbiciu pokazuje ile jeszcze zostalo jednostek oraz waznosc?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
w erze wystarczy z poziomu klawiatury wklepac ten 14cyfrowy kod z odpowienim prefiksem i nietrzeba sluchac zadej gadajacej glowy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak ja zauwazylem, niezle w gumy leca. Teraz trzeba bedzie czesciej kupowac karty...:(
|
A zauważył ktoś, że teraz za kartę 50zł trzeba zapłacić 1250pkt profit zamaist 900pkt tak jak to było w popie? :>
|
Tzn ze w Orange Go dzialaja te pakiety z POP-a?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |