![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli jesteś użytkownikiem POPa, Jednej Idei na kartę lub Dla Każdego możesz łatwo zmienić taryfę na Orange Go. Wystarczy wysłać SMS-a o treści 'Go' pod numer 2033. Koszt migracji to koszt zwykłego SMSa w Twojej obecnej ofercie. |
Cytat:
widzialem to na Nokiach 3510i, i u siebie na 6310, ale nie wszystkie telefony maja zmienione, nie wiem na jakiej zasadzie to dziala. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam tez do marca przedluzona umowe, ale jak mi przyjdzie podpisac nowa umowe na nowych niekorzystnych warunkach to zmykam do konkurencji. |
Ale jedno można dobrego powiedzieć o ORANGE... Mają bardzo fajną reklamę w telewizji ;)
Naprawdę jest ona tak optymistyczna i miła, że aż przyjemnie się ogląda. Nie wie ktoś może, czy można ją skądś w internecie ściągnąć? |
Nie wiem czy plakac czy sie smiac :|
Dobrze, ze mam podpisana umowe z idea z tytulu porozycji do marca, ale po cichu licze na to, ze do tego czasu bezie mozna zmieneic operatora bez utraty numeru, bo jesli nie to zostaje z orangutanem. A jak na tym wyjde okaze sie po nowym roku. Co do strony to jest ohydna. Nie moge na niej nic znalezc, nawet glupiego linka go on-line24. Napis MILEGO DNIA jesy zapisany na karcie jako logo. Natomiast nazwa idea/plus/era jest pobierana z nadajnika w postaci kodu (prawdopodobnie jest tez przekazywana nazwa, ale za to glowy nie dam). U siebie w fonie jako nazwe sieci mam napis "epol", ktory wpisalem zamiast slowa idea, dla odpowiednie kodu sieci (26003). |
Cytat:
|
Mam pytanko...
W IDEI POP do tej pory było coś takiego jak smsy po 1gr do sieci... czy po wejściu ORANGE, bez zmiany na GO, nadal te smsy są? I czy jeśli miałbym to ORANGE GO, to mam rozumieć, że te smsy po 16 gr są również do abonentów starej IDEI? |
Cytat:
Ja na swoim nadal mam napis Idea... |
Cytat:
|
napis ORANGE w wiekszości telefonów zastąpił napis IDEA na wyswietlaczach.... dzisiaj widziałem u paru znajomych także i u siebie, swoja droga zwlekałem z podpisanie umowy z ERA, ale teraz juz niemam wątpliwosci...
pora teraz tylko czekac aż T-Mobile przejmie ERE, Vodafone - Plusa :) |
Nazwa operatora nie jest napewno zapisana na karcie sim. A dowodem tego jest funkcja telefonu: wyszukaj dostępne sieci. Wyświetlą sie Era, Idea i Plus. Wątpie zeby na karcie np heyah była zapisana nazwa idei czy plusa ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59. |