![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
W torentach nie siedze ale dziwie sie ze ludze nie wysylaja. Jak ktos cos sciaga to co mu szkodzi zeby rownoczesnie wysylac ? Przeciez mozna sobioe lacze tak ustawic zeby upload nie wplywal na download. Chyba ze czegos nie kumam. :d
A ten koles byl smieszny, szkodaze ktos sie dal mu zaproszenie. Przynajmniej bylo ciekawie :p |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja swego czasu mia***322;em konto (chyba juz mnie wywalili bo sie nie logowa***322;em od wiek***243;w) na PT.
Tylko moj problem polega na tym ***380;e mi torrent nie dzia***322;a (raczej bardzo wolno) i nic nie ***347;ci***261;ga***322;em...
![]() |
#19 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mo***380;na to zrobi***263;.
pokaza***322; mi to kiedy***347; ***347;p. turboni. wystarczy azureus + namiary jednego dowolnego portalu internetowego ![]() wg mnie to ***347;wi***324;skie post***281;powanie uderzaj***261;ce w uczciwych u***380;ytkownik***243;w, wi***281;c nie pro***347;cie mnie o szczeg***243;***322;y bo i tak wam nie powiem jak to zrobi***263;. a***380; dziwne, ***380;e tego buga nie naprawiono tyle czasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
czasami starsze torrenty nie ma szans oddac tego co pobrales a czasami wrecz nic ![]() Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 15.05.2006 o godz. 19:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Dlatego poczatki sa takie trudne... Ja np. na filelist zaczalem od filmu wstawionego kilka tygodni wczesniej i wyseedowalem go na tyle, ze caly limit zniknal. Na PT jest trudniej, tam kazdy probuje wysylac ile sie da, dlatego innym ciezko jest cos wyslac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() np. chyba obecnie 2 serwis torrentowy w Polsce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Przeciez nie mam namysli stron typu torrenty.org, czy torrenty.net, dzie nawet ratio nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
No to lipa straszna z tym. Do zabawy w torenty trzeba miec dobre lacze. Np moje 512/128 (kto to wymysli grrrr) calkowicie mnie eliminuje. Ale na emule i dc w sam raz.
Taki maly ot - ostatnio po wlaczeniu emule zapuscilem peerguardiana (chyba tak to sie pisze) i lekko sie przerazilem. Nie wysylam bardzo duzo ale jakis taki strach pozostal, przeciez pozywaja ludzi za jeden plik :/ A jak jestz tym na torencie i dc. Ktos ie orientuje odnosnie bezpieczenstwa, co najlepsze jest ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Prywane trackery torrent sa raczej bezpieczne ... trudno je przeskanowa***263; jak cos zle mowie to mnie poprawcie ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Passkey w torrentach to pic na wode, poniewaz posiada b***322;***261;d w zabezpieczeniach, ktorego nie mo***380;na naprawi***263;. Osobiscie przestalem sie bawic w torrenty, bo po co mam denerwowac ludzi, ktorzy uczciwie seeduja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() Nawet z uploadem 8x mniejszym od downloadu, na prywatnych trackerach mam ratio od 2 do 10. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
no to tak jak ja... mam s***322;aby UP, ale uczciwie na niego pracuje. mam te prawie 2 i sie ciesze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Na szczęście użytkownicy prywatni w Polsce żadko są pozywani za używanie p2p, ponieważ jak to określił mój kolega "jest to czyn niskiej szkodliwości społecznej" - w naszym kraju jest to główne uzasadnienie oddalenia wniosków sądowych czy prokuratorskich przeciw użytkownikom p2p.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Witam. Na początku pragę powiedzieć że w ogóle się nie znam na torrentach, jestem zielony. Chyba bardziej zielonym ode mnie się nie da być. Chciałbym zacząć ściągać z torrentów. Od czego zacząć? Jak narazie ściągam z emula. I o co chodzi z tym ratio? Im większe tym lepiej czy odwrotnie? Łącze mam w miare dobre. Download 30kb/s upload 150kb/s (przynajmniej tak mi się wydaje że dobre) Dołączam screena
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|