![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
No to ja mam antyreklamę sklepu ARCOMP w Bydgoszczy przy ul. Śniadeckich. I jest to Panowie znany chwyt w sklepach. Chodzi o gwarancję.Producent daje 2 lata a sklep 1 rok.Płyta głowna firmy MSI maiłe 2 letnią gwarancję a sklep mi na stickersia wkleja 1 rok.Po 3 miesiącach płytę sprzedałem bo stać mnie było na wypasioną MSI K7N2 Delta - ILSR ale miał ja już inny sklep.Na stronie producenta przeczytałem o 2 letniej gwarancji,na stronie importera i paru wiekszych sklepów też i zaopartzrzony w ta wiedzę poszedłem po płyte do sklepu Reset w Bydgoszczy. Oczywiście otrzymałem 2 letnia gwarancję więc pytam o ten poprzedni model - oczywiście 2 letnia gwarancja.Więc jakim cudem w ARCOMPIE dostałem 1 rok. Ano proste - jak ci płyta padnie po roku to chłopaki ją naprawią za darmochę a ciebie skasują - bo miałeś tylko 1 rok.Wróciłem do chaty patrze na twardziela 1 rok gwarancji na stickersie.Bach na stronę producenta - 2 lata.Ludziska - nim coś kupicie sprawdzajcie w internecie na stronach producenta lub importera jaka jest gwarancja.I domagajcie się takiej samej w sklepie.A jak nie ,to niech Was w dupe pocałują cwaniaczki
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak na marginesie - seagate mają obecnie 5 lat gwarancji.
powiem wam, że nie mam problemów ze sprzętem i reklamacjami. kupuję sprzęt u kumpli - 3 sklepy i nawet jak coś się spiep...y to daje im go, a dostaję na czas serwisu nowy. bo regułą jest, że w hurtowniach, które handlują jest taki przemiał, że oni nie mają czasu na sprawdzanie każdego padniętego modelu. więc raczej przyjmują za pewnik to, co napisze sprzedawca. no ale czasami zdarzają się wyjątki. w każdej zamówionej partii producent dostarcza kilka sztuk na wymianę serwisową. no a niektórzy sprytni panowie biorą i to opychają na boku ![]() tak kupiłem grafę, płytę główną, no a teraz palnik dvd
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
to teraz z innej beczki chodzi o browarek LECH w sklepie ALBERT. wchodze do sklepu i widze napis promocja 2,45 no to biore pare i do kasy przy kasie patrze 2,59 wiec kasjerke za ryj i do kierowniczki. ona sie tlumaczy ze pronocja sie skonczyla i jeszcze ceny nie zmienili ale roznice oddala (zdjela ceny z polek). nastepnego dnia znowu do alberta po leszka i znowu taka cena 2,45 wiec biore i do kasy i sytuacja znowu sie powtorzyla. tak pare dni pod rzad. wkoncu sie wkur... i znalazlem pare rzeczy na polkach po terminie i podalem ich do sanepidu !!!
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
![]() |
Cytat:
Tak trzymaj, trzeba tempic te supermarkety, choc zrobia promocje to sobie pooszukuja i wychodza na swoje. do rowu z niemi
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Moja mama pracuje w administracji w Auchan. Wsumie to ja nie narzekam na ten sklep. Co prawda maja pastele Verbatim'a (20szt. w slimach) za 39zł a normalnie kosztuje takie cudo 28...ale to nic. Raz kupiłem wąż do kabiny, był wadliwy oddałem i mi wymienili...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
@ remix no no, jestem pod wrażeniem. To może moją drukareczke tak urządze
:chytry:@ Turboni to ja rozumiem. Tak trzymać. Trzeba wytępić te super i hiper markety. @ Baku [pl] gdzie dostane te Pastele za 1,40zł? Dawno ich nie widziałem a za***iscie na nich mi sie spawało. @ do wszysykich - ja jakos ostatnio nawet nie patrze na gware, chyba że jest dłuższa niż dwa lata. Jesli gwara jest na dwa lata lub krócej to najwazniejszy jest dla mnie dowod zakupu, kodek cywilny i numer do rzecznik praw obywatelskich
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() |
Jeśli chodzi o pastele, to koleś na białym rynku w Bydgoszczy. Jak kupisz 100 pasteli to nawet za 108zł chyba Ci spyli. (przynajmniej mi - stały klient). On ma tam tylko puste płyty, baterie i żarówki. Verbatimy 2X DVD+R za 3,5zł mial...
Naprawde spoko koleś
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Heh, teraz ja wam coś opowiem, troche nie o komputerach, jednak w temacie.
Jakieś 2 tygodnie temu poszedłem ze znajomym do Reala, oczywiście robimy zakupy: ja kupiłem tylko paczkę płytek a on między innymi kilka zgrzewek napojów, które były na promocji przy czym promocja była na całe zgrzewki. No i szystko OK do momentu kasowania, babka będąca przy kasie kasuje, dochodzi do napojów i bierze kod z pojedynczej butelki. No to kolega mówi jej żeby zabrała kod z opakowania zbiorczego (czyli z całej zgrzewki) bo jest promocja na całe zgrzewki. A ona zachowuje się tak jakby nie słyszała, więc kolega mówi jej jeszce raz. A ona na to że jak panu już tak zależy to może ale coś tam, coś tam... i ******y jakieś głupoty a potem z wielką łaską kasuje te napoje. Kolega się troche podgrzał więc następnego dnia też poszedł do Reala tym razem popołudniu bo wtedy najwięcej ludzi, wziął zgrzewkę piwa w puszkach, podszedł do tej samej kasjerk co dzień wcześniej i kazał sobie na każde piwo osobny paragon ^_^ ^_^ . Babka coś tam dymiła no ale musiała skasować. Heh żeby było śmieszniej to płacił jej za każdym razem drobnym sianem (Tak po 2gr, 5gr, 10, 20gr) ^_^ Kolejka się zrobiła do kasy, pod kase przyszedł się przypatrzyć jakiś główny kasjer no ale nic nie mówił. Kiedyś będąc na realu zauwazył tą samą kasjerkę więc z ciekawości podszedł do jej kasy,babka go chyba poznała ale tym razem już nic nie mówiłą.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zlotowicz
![]() |
Aha, tylko, że ja mam dośc kawałek do Bydgoszczy. Musze poszukac gdzieś w okolicy. A może orientujesz sie po ile sa w pudełkach te pastele?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zlotowicz
![]() |
^_^ ^_^ ^_^
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
swietny pomysl
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to kumplowi na polibudzie babka w bufecie wydała kiedyś resztę w samych 1,2 i 5 groszówkach - było tego niecałe 1 zł.
koleś tak się wkurzył, że poleciał na miasto, rozmienił 10 zł na monety 1gr i 2gr a potem kupił 3 hamburgery... niezapomne nigdy miny tej babki, kiedy tak stała i patrzyła na stosik monet przed sobą. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ja kiedys zbieralem 1 groszowki jak uzbieralem okolo 25zeta poszedlem do sklepu i kupilem wodeczke. babka ktorej sypnolem taki stosik w sklepie zaniemowila, ale wziela sie dzielnie do pracy i bez zajakniecia policzyla i flaszeczke sprzedala. to dopiero bylo chamstwo.
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
moja mama sie scfanila w sprawie monetek. Rozbilem kiedys skarbonke no i wiadomo mialem pelno brazowych. Mama pokladala je w kolumienki i pozwijala w bibulki. W kazdej bibulce byla 1 zl. Tak poszla do sklepu i wszyscy byli zadowoleni
|
![]() |
|
|