![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie, nie, nie i jeszcze raz nie
za glupote trzeba placic jak najwyzsza cene powinna byc osadzona jak kazdy obywatel byle jaki i odsiedziec tyle ile by taki obywatel dostal
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
jestem tego samego zdania co demek@, Burak_PL@ i andrzejj9@ ...
dziewczyne troche ponioslo - coz - ale odpowiedzilnosc za zarzut nieumyslne spowodowanie wypadku drogowego, ponosic ma/bedzie jako obywatel a nie medalistka ...
|
|
|
#4 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slyszalem dzisiaj w TVP1 ze Otylia ma wrocic do plywania.
jak sama twierdzi "... nie po to aby zdobywac medale, tylko dlatego, ze to kocha..."! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
ja sie zastanawiam czy dostanie jakis wyrok...czy w zawiasach...nie jestem prawnikiem ale moze ktos na forum zna podobne sprawy?? i moze wie jak sie skonczyly..np. jakis koles za szybko jechal zabil swojego pasazera, nie byl wczesniej karany to dostaje w zawiasach czy normalnie??
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Tak się zastanawiam czy gdyby prowadził jej brat też jechałby w ten sposób.
Myślę iż przyzwolenie było obustronne. Przed godziną zero byli jeszcze czymś uszczęśliwieni śpieszyli się na urodziny. Wiem że przesadzili czego skutki są ale jednak ... Pewnie wielu z was przegięło przynajmniej raz w trakcie jazdy czy jakiejś czynności. Ale mieliście, można powiedzieć więcej szczęścia niż rozumu i umiejętności a "brakło" wam pecha. Dlatego nadal jesteście szczęśliwi. Gość który pracował w więzieniu na warsztatach opowiedział mi przypadek pewnego człowieka. Gostek trochę wypił a było go kawałek. "Pacnął" swoją dziewczynę nie tak żeby bić bo takich skłonności niemiał - zła godzina - i zabił. Rodzice dziewczyny mieli kasę i dojścia. Gość dostał wyrok gorszy niż za zabójstwo z premedytacją. Zniszczono człowieka. Myślę iż prawo jest jak 0 i 1, białe i czarne ale różne dla różnych ludzi. W życiu są "wartości" pośrednie. "Ciekawi" mnie tylko czy gdybym to ja jechał z bratem i doszło do takiego samego zdarzenia jaki byłby wyrok.
|
|
|
#7 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze dostac zawiasy ale jesli nie zawiasy to minimalnie pol roku a maksymalnie 8 lat
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
wydaje mi sie ze nic jej nie zrobia, dostanie moze cos w zawieszeniu i tyle. we wszystkich artykolach jest napisane jak to trener komentuje ze Otylia bedzie mogla niedlugo zaczac trenowac by wrocic do formy, jak to juz wszyscy na nia czekaja... bleh bleh bleh, a jak moga na nia czekac jesli ona trafi do pudla? czyli wiadomo ze nie trafi bo przeciez jak to, taka gwiazda...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Wrócić może wróci Otylia ,ale już nie bedzie pewnie reprezentowała takiej klasy jak kiedyś,ale bodźmy dobrej myśli.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Cóż - mam podobne obawy - szczególnie, że na dzień dzisiejszy to musi najpierw powrócić do pełni zdrowia - a później dopiero myśleć na poważnie o sporcie. A jak będzie - to się okaże - znane są przypadki, że sportowcy po urazach wracali na szczyt - ale też wielu się to nie udało. Miejmy nadzieję, że tutaj będziemy mieli do czynienia z tą pierwszą opcją. Oczywiście ten powrót nie może być kosztem zdrowia. A co zarzutów - swoje już wycierpiała - mam nadzieję, że prawdopodobny wyrok jej znów nie załamie. Oczywiscie liczę, że dostanie go w zawieszeniu - jak chyba większość osób dostaje w takim przypadku. ro29 |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grzegorz pracujesz w wiezieniu bo w sumie to co napisales jest cholernie inteligentne i spojne i mi sie podoba
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
Wiele szczęscia miało czerwone? Uno które cudem uniknęło masakry oraz z tego tytułu sama Otylia. Jeszcze taki obrazek. Zima, wilgoć, szyby parują. Rozglądasz się. Pusto. Cofasz. A Ktoś włazi ci znikąd na zderzak. Czyja wina. Najechałeś lub najechał byś pieszego. Czy on nie ma wyobraźni ? Na szczęście zawsze w ostatniej chwili miałem farta. Najgorsze jest podejście - bo mam pierwszeństwo bo mam prawo. A gdzie jakiś kompromis. To samo zasada kto uderzy w tył samochodu tego wina ale czy tak zawsze jego i pełna. To są sprawy /Otyli/ moralnie trudne. Bo z litery prawa mamy fakty. W panujących warunkach to było przegięcie. A co do litery "prawa" to często jest ona inna dla robaczka a inna dla haka. Coś poszło w mózg. Wiele razy odpuszczałem sobie wyprzedzanie w bardziej korzystnych warunkach a bywało że jakimś cudem podjmowałem akcje w gorszych. Dlaczego 9x nie a za dziesiątym tak ... ale to już filozofia nie prawo.Dziękuję za cierpliwość.
|
|
![]() |
|
|