Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Palenie papierosów - dobre strony (https://forum.cdrinfo.pl/f5/palenie-papierosow-dobre-strony-59812/)

mensir67pl 13.03.2006 19:33

Ilość załączników: 1
zeby watku nowego nie .................

Palenie papierosów - dobre strony :spoko:

TANIEJ :fiu: moje ulubione..................

mgit 13.03.2006 19:39

Do browarka i wódeczki nawet bardziej niż nie zbędne :D

Burt 14.03.2006 00:21

Cytat:

Napisany przez kizio
Musze przygotowac na Biologie referat nt. dobre strony palenia papierosów. Ja bym napisał poprostu że NIE MA ale nauczycielka powiedziala że dla niektórych ludzi są. Możecie mi pomóc? Potrzebuje informacji co WAM* daje palenie papierosów.

* palaczą

Pamiętaj, że prawdziweg faceta poznaje się po tym, że śmierdzi fajkami,w gęby wali mu piwem a z pod pachy potem.I jak sika to jednocześnie pierdzi.Nie inaczej.Precz z perfumami,dezodorantami i innymi wytłumiaczami prawdziwego naturalnego zapachu. :D

Jabba the Hutt 14.03.2006 01:02

Papierosy w wojsku to chyba była okazja do przerwy. W pracy zaś stanowiły pewną integrację, no bo ludzie wychodzili wspólnie do "palarni" na fajkę, tam gadali, nawet kierownicy z ludem. Ostatnio jednak dobry "terror" prawny, przepisy, zabraniają palić w coraz większej ilości miejsc. I mnie to cieszy. Nie znoszę smrodu petów. Zaś śmieszy mnie okrutnie jak palacze chowają się po kiblach, wychodzą na dwór i marzną czy stoją na klatce schodowej...

rycho 14.03.2006 01:02

Cytat:

Napisany przez Burt
Pamiętaj, że prawdziweg faceta poznaje się po tym, że śmierdzi fajkami,w gęby wali mu piwem a z pod pachy potem.I jak sika to jednocześnie pierdzi.Nie inaczej.Precz z perfumami,dezodorantami i innymi wytłumiaczami prawdziwego naturalnego zapachu. :D

Fellini tak sie wyrazil.
W jakims filmie.
Szczyki, bez pierdyki to jak wesele bez muzyki.

sayan 14.03.2006 07:36

fajki mialy drozej ... a tu tanieja

jakis czas temu ... marka Pall Mall obnizyla swoje ceny do ok. 4,95zł, całkiem niedawno L&M potanialy do 4,85 a teraz Westy... czyli fajki sredniej jakosci jesli mozna je tak nazwac, dla srednio zamaznych. bo niesa to Męskie czy Popularne ale nie sa to Marlboro czy Dunhille.

hmmm ciekawi mnie czym to jest spowodowane, zrozumiale ze kazdy chce zdobyc jak najwiekszy rynek ale ceny przez jakis czynnik zostaly kiedys tam wywindowane, dlatego teraz "jest tanio".

ee.. spojniejszego postu nie moge skleic po 7 rano :), dopiero zaczynajac kawe, nie palac jeszcze pierwszego papierosa :)

pozdrawiam sayan_ssj

Zetoxa 14.03.2006 08:28

... no właśnie, tak żeście się rzucili na przecenione L&M, że nie chcą mnie z fabryki wypuścić, tylko robić , robić i robić bo kraj potrzebuje :help: :wow:

Ormianin 14.03.2006 08:57

Ja zapalam / stosuje tylko
- na mocny emocjonalny impuls daje mi to pozorne odetchnienie, pale tylko 1/3 peta i wyrzucam,
- oraz na zaparcia, wczesniej byla maslanka ale pet jest skuteczniejszy... nigdy nie pale w domu, nie znosze dymu tytoniowego, pale w korytarzu, gdzie mozna szybko przewietrzyc, pale 1 -2 papierosy na 4-5 dni... czasem na imprezie z dodatkiem ognistej, najciekawsze ze na tej imprezie z dodatkiem ognistej wszyscy nagle zaczynaja palic, nawet ci anty i niepalacy, nigdy nie pale i niezapale "klubowych" i "klubowopodobnych"

prometeusz 14.03.2006 09:58

u mnie wyglada to tak:
15lat bez
10lat palenia
10lat bez :taktak:
:wow: w morde to znaczy ze teraz bedzie 10..... :haha:

ynsiwy 14.03.2006 10:18

Ja nie mowie ze nie chcial bym nie palic :) ale zapewne wiekszosc osob palacych zgodzi sie z tym ze po prostu lubia zapalic...
A co do obnizki cen to pewnie i tak predzej czy pozniej wzrosnie, chociaz w tym momencie ich zyski napewno sie zwiekszyly :)

Kris 14.03.2006 10:24

A mnie nie stać na wpier...nie tyle kasy do popielniczki...
Wolę sobie piwko walnąć :D :piwo:

ynsiwy 14.03.2006 10:35

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
A mnie nie stać na wpier...nie tyle kasy do popielniczki...
Wolę sobie piwko walnąć :D :piwo:

masz racje, bo gdy sie przeliczy te wszystkie paczki to wychodza duze kwoty...ale co zrobic... a zwlaszcza ze do piwka papieros tez nie odłaczny (dla palących :) )

prometeusz 14.03.2006 10:41

Cytat:

Napisany przez ynsiwy
masz racje, bo gdy sie przeliczy te wszystkie paczki to wychodza duze kwoty...ale co zrobic... a zwlaszcza ze do piwka papieros tez nie odłaczny (dla palących :) )

duze kwoty to dopiero wychodza jak musisz zrezygnowac i zaczac sie leczyc :taktak:

ynsiwy 14.03.2006 10:52

Cytat:

Napisany przez prometeusz
duze kwoty to dopiero wychodza jak musisz zrezygnowac i zaczac sie leczyc :taktak:

a masz na mysli "duze kwoty" zwiazane z kosztami leczenia, czy tez "duze kwoty" jako uszczerbek na zdrowiu?

prometeusz 14.03.2006 10:53

w moim wypadku na koszta leczenia

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38.