![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Nie ma aż tak wielkiej różnicy. A najlepsze jest to, że po podkręceniu proca na 1200mhz (fsb 133
) osiąga wynik lekko powyżej 1300pkt. A z tego pentiuma chyba już nic nie wyciągniesz, chyba że będziesz podwyższał fsb czego mogą nie wytrzymać już ram'y. AIDY nie mam więc zamieszcze info z everesta ![]() PS Więc tak jak wspominał @Ormianin gra nie warta świeczki. Różnica nie wielka a wydatek dość spory. Oczywiście jak sam benchmark pokazał są czasem dosyć spore róznice rzędu nawet 2MB/s ale nie takiego przyrostu się spodziewałem. Dziękuje za wykonanie testu i zamieszczenia screen'ów Czas chyba zacząć zbierać pieniążki na nowego kompa... :\
Ostatnio zmieniany przez kodziu : 04.07.2005 o godz. 16:25 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w resultach różnice są, wogóle mała różnica jest no ale czy warto to zależy od Ciebie
kokosów się nie można było spodziewać. Mój proc chodzi jeszcze stabilnie o ile pamiętam na 1150Mhz - FSB133 (fsb dalej nie ruszałem), więc bariera 1300pkt byłaby prawdopodobnie porównywalnie większa (gdzieś do 1500pkt) - no ale jak pisalem mnie to nie kręci chodzi na defaultowych ustawieniach. P3 tak jak sie spodziewałem ma 2x wieksza pamieć L2, mamy jeszcze nawet procki tej samej serii. Ormianin faktycznie miał troche racji, moim zdaniem też nie warto ruszać ewentualnie możesz tego celka na 1Ghz puścić i bedzie ok. Ale tutaj i tak widać, że P3 górą ![]() PS Lekko podkręcony Tualatin miałby jeszcze lepsze wyniki od moich, ale ile to nawet nie powiem bo nie wiem. Musiałbyś kogoś innego dorwać
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 04.07.2005 o godz. 16:44 |
|
|
|
![]() |
|
|