![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
z różnych względów nie gram w gry na komputerowe [poza saperem oczywiście!] - także sprzętowych - i co za tym idzie od kilkudziesięciu miesięcy żeby nie powiedzieć od kilku lat nie miałem cda w ręku. kiedyś sporadycznie sięgając po to pisemko, lekturę jego rozpoczynałem od 'cda na wesoło' - czy jakośc może inaczej nazywał się ten dział. grunt, że zawsze ubaw po pachy. teraz to samo i więcej mam w sieci. i ta rubryka już nie stanowiłaby dla mnie takiej atrakcji. ogólnie pisemko fajne tyle, że nie dla mnie już.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
JEST !!! A jednak jestem hackerem - PEDROS IRC'a wkłąda sie do takiej szczeliny na płycie głównej i jusz mozna w Linuxa grac !!^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
a ja tak zhackowalem ta szczeline, ze nie trzeba wkladac IRC'a zeby spokojnie grac w Linuxa !!! tylko dalej szukam kodow do Linuxa bo nie moge przejsc 6 levelu! jak ktos ma to slijcie na mejla ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Zaraz dzwonię do serwisu. Niech włożą co tzreba...
Noooooo to sobie dzisiaj pohakujemy ![]() ale będze czad, kul i ewrybody klaszczą ![]() Drugą płytę od Linuxa już skończyłem. Ale mam jeszcze jakieś dodatkowe lewele na 3 płytach! Jakoś tak... "Mondrake" czy cóś... Babcia mi mówi, że kiedyś nie było linuxa i ona nie wie... Ale z babci ***** Założyłem sobie własną pocztę. Prywatną. małpa_kropka_kom_kropka_promitacja_kropka_prl Będę lepszy niż servisco
Pozdrawiam Pedros Ostatnio zmieniany przez Pedros : 20.01.2003 o godz. 13:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
ale z was lamy w jakies linuxy gracie
ja od razu rzucilem sie na WyDymarki (chyba wiecie o co chodzi) i Lyndołsa - to jest dopiero sztuka ja jestem hakier a wy to same lamery ^_^
![]() |
![]() |
#21 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Co wy tam wiecie o hakowaniu!!!
Mój tato, to jest dopiero haker, ma taką haczkę i jak zabierze się za hakownie, to żaden chwast nie ma prawa pojawić się na zagonie działkowym. A co do lam to, na działce u niego nie widziałem, ale za to chyba są w ogrodzie zoobotanicznym na Bydgoskiej w Toruniu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Ja nie jestem CHAKEREM, moja babcia jest ***** i wy tez
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Ale z Was LAMERY !!!! ![]() ![]() ja to podłączyłem sobie stałe pod lodówke i jak właoze płyte do zamrazalnika to na telewizorze moge w Qłejka 5 grac !! A jak wziołem normalnie zaczolem grac w Linuxa na odówce to sasiad powiedział zebym przestał bo mu na głowe woda kapie ! Ja to jestem Hacker !! Lamery jedne !:cool: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
O czym wy mowice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Już wiem jak się te levele linuxa nazywają - MoonDrake, znaczy Księżycowy smok, ale jak mi napisało "No" to mi cały level wycięło i muszę zaczynać od nowa.
Mam nowych przyjaciół, jakieś xlaski czy jak, fajne dupcie... Komp już mi się nie wiesza, bo mam nowych kolegów hakierów i powiedzieli, że zajrzą do mojego komputera przez neta (tak ich zhakowałem) i naprawią, tylko mi się cd-rom ciągle wsuwa i wysuwa... A po południu było ostro, razem z kolegami wejszłem na jakieś serwery uop.cośtam, potem mon.cośtam. Czego tam nie ma. Trochę baraszkowałem po katalogach - to takie zakamarki... O... ktoś dzwoni do drzwi, pójdę otworzyć...
![]() |
#27 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Do lamerów grających w linuxa.
Jestem ciekwy, czy pokonaliście już demony. Ja tera rozprawiłem się z gnomem, tak go spaczowałem, że aż z jajka wylazł pisklak. Tylko co ja z tym drobiem zrobię? Może go podmontuję u taty na działce, niech se bydle robaków nadziobie. ThanatoS, a tego dosa to ja mam z dodatkami na 4 dyskietkach, więc jeszcze troche Ci zostało. No to nara lamery. Idę zhakować czajnik i herbatę. Jak przejmę kontrolę nad wyłącznikiem czajnika, to dopiero będę hakerem "Hacker od czajników elektrycznych" Czapki z głów, Lamery ![]() Miłego dnia |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
E tam czajnik to przedzszkole shakowałem go w piec minut do 100 ![]() Spróbuj shackowac express do kawy to jest dopiero wyzwanie ...8) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|