![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Dwie rożne skrajności. Tak moge nazwac te dwie parady.
Z jednej strony ludzie o zwichrowanem poczuciu plci ? tak to mozna chyba nazwac. Z drugiej bana lysych *****i. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
słyszeliście że Młodzież Wszeschpolsak zaczeła zgarniać bojówki już ze szkół ?? W radiu mówili ze chodza i agituja małolatów. Ciekawe czy ich tez golą i kije rozdają. Wg mnie powinno to być zabronione.
Wracając do parad. W liceum i jeszzce na piewszych latach studiów bedąc jeszcze zbuntowanym punkiem chodziliśmy na manifestacje anty-: faszystowkie, neonazistowkie. Zawsze dochodziło do starć z jeszcze wtedy nazywanym ruchem skinheads, teraz Młodzież wszechpolska. Juz wtedy mieli oni niezłe poparcie ze strony władz miast (rzadziła prawica), policja ich nie ruszała bo przecież to tacy porządni, dobrze ubrani i krotko obcięci ludzie. Teraz mają przywódcę, jeszcze większe poparcie, ale już w całym kraju i robią co chcą. A to dopiero początki, po wyborach bedzie jeszcze gorzej |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh, w wyborach do parlamentu bede glosowal na tych, co obiecaja zdelegalizowac mlodziez wszechpolska za faszystowskie poglady.
a co do parad, to niech sobie paraduje kto chce i jak chce, zyjemy w wolnym panstwie i kazdy ma prawo demonstrowac wlasne poglady, nawet takie glaby jak mlodziez wszechpolska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() od jutra zaczne ganiac po miescie w samej bieliznie i co? mam nazwac wtedy wytykajacych mnie palcami ludzi "nietolerancyjnymi"? i to jest w skrocie cala sytuacja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
w sumie w nietolerancji nie miałem na mysli pokazywania palcami tylk tepienie i uprzykrzanie zycia takim ludziom to tyle chcialem powiedziec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
Gorzej jak by dostało 1 z matematyki,to pewnie DWA razy w****** by zaliczyło ! !od dwóch tatusiów (he he he he)
![]() |
#22 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
ja prawie bylem na tej pardzie normalnosci bo tak sie sklada ze jestem w MW
![]() zdjecia z parady równości http://pub.wszechpolacy.pl/parada/ Ostatnio zmieniany przez Lukash : 22.06.2005 o godz. 16:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po przegladnieciu tych zdjec, wydaje mi sie, ze najwiecej to tam bylo dziennikarzy lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Tez przejrzalem. Najbardziej podoba mi sie to zdjecie przyszlej elity politycznej
![]() http://pub.wszechpolacy.pl/parada/MW...858%20copy.jpg ... dalbym jeszcze podpis: 'Masz pozyczyc 2 zl?' |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tolerancja, tolerancją, ale wątpię aby ktoś z Was chciał aby jego dziecko już w przedszkolu uczyło się o seksie analnym jako o normalnej a nawet "lepszej' stronie współżycia, oraz o "przestarzałości" hetero i zaletach plastikowych rodzin, gdzie dzieci wychowują kilku tatusiów i mamuś (najlepiej gejów i lesbijek).
Jestem w stanie zrozumieć,że geje potrzebują praw do dziedziczenia czy praw do odwiedzin wzajemnych w szpitalu (partner, partnera) ale nie widze powodu aby mogli wychowywać dzieci. Bachorom potrzebna jest normalna rodzina, dobrze kiedy jest także dziadek i babcia, jakieś ciocie i wujkowie. No i żeby mieli czas się dzieciakami zajmować i wpajać im dobre nawyki a nie feministyczne bzdele z Gazety Wyborczej. Jabba (konserwatywny Hutt) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
W latach 1933-1945 ogół społeczeństwa niemieckiego akceptował mordowanie Żydów, więc Oświęcim czy Treblinka były normalnymi wytworami zdrowego społeczeństwa; normalnego w ten sam sposób co kibole we wszechpolskiej młodzieży. I nie ma się czym przejmować.
![]() |
![]() |
#27 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cóż. Są ludzie biedni co poruszają się na wózkach bo zabrakło im zdrowia, są ludzie biedni którzy zatracili tożsamość i mają zwichrowane poczucie płci. Ale jak pan Bóg chce kogoś naprawdę ukarać to odbiera mu rozum, i tak to się ma z młodzieżą wszechpolską. Zgadzam się, jedni, drudzy i trzeci są siebie warci. Ale pod względem utrudnienia dla innych ludzi to się zupełnie różnie przedstawia. Inwalida (mówienie o tym jest be) - po prostu kosztuje finansowo. Łysy kibol stanowi zagrożenie i należy przed nim uciekać. Od pedała nic nie grozi. Chyba że zaczepia, ale zaczepiać mogą i heterycy, tyle że oni zaczepiają wyłącznie kobiety. Poniekąd więc wyłazi na wierzch nasz stosunek do kobiet, że są podludźmi, bo je zaczepiać wolno (no, może w ograniczonym zakresie bo za gwałt jednak się karze), a jak ktoś zaczepi faceta do mu piętno na czoło że pedał i do gazu z nim?
![]() |
![]() |
#28 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Chyba trochę przesadzasz, może dajcie już spokuj w tym temacie ?
Bo jeszcze mnie coś najdzie i napiszę trochę za dużo niż bym chciał.
![]() |
|
|