![]() |
Film jest bardzo dobry pokazał prawdę jak to powiedział watykan wszyscy w kinie płakali sam prawie się popłakałem nie trzeba być wieżącym by film kogoś poruszył napradę przy wielu momentach aż pięść się zaciskała jak widziałem żydów wyganjących broniących Jezusa (prawie na początku) naprawdę film był ciężki!
@allinone- Jezus nie był żydem na co jest więcej faktów niż jakieś zapiski w bibli nawet mówiono w filmie ze to jakiś aryjczyk czy coś podobnego @ktoś- napisał że film jest o ostatnich dnia życia Jezusa pamiętajcie że on zmartwychwstał!! Polska jest kiedyś kraj najbardziej tolerancyjny teraz jest uważany za antysemityczny bo żydzi nagłaśniają sprawy typu jedwabne i atakują nas za obozy koncentracyjne choć pomyślcie Hitler też musiał mieć podstawy by wytępiać żydów po częśi opierał się na filozofii Niezchego ale to że żydzi są gorszą rasą poprzez wyliczankę nie wyliczył ! ale co tam się przejmować było mineło żyjmy tym co jest myślę że trzeba więcej takich dobrych filmów jak pasja!! |
Filmu nie widzialem, ale zaluje. Pomijajac aspekt wartosci religijnej filmu to chcialbym zobaczyc o co sie te Zydy tak ciepia, przeciez o ile mi wiadomo w Ewangeliach jest napisane to samo: Zydzi ukrzyzowali Jezusa, skatowali go na smierc!
Czy teraz sie do tego nie przyznaja? Mysle, ze prawdziwy Zyd wie, ze to jego narod zabil Chrystusa, a taki zydek, ktory nie jest tego swiadom tak naprawde nie jest Zydem, wiec tym bardziej nie rozumiem o co podnosi takie larum w obronie swojej nacji. Pozdrawiam wszystkich, CRZESCIJAN i ZYDOW, pax tecum, amen! Pykson |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:33. |