![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
8 ) |
Cytat:
|
moja siostra 8letnia tez na gygy zasuwa :) - od paru tygodni, heh... full ortow i bledow stylistycznych, ale jakos sobie daje rade...
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
pamietam rubina kolorowy szkoda ze pilota nie mial i ta galka do szukania kanalow :D oraz przelacznik 2 kanalow to bylo cos :piwo: |
Cytat:
Zresztą temat już wałkowany, ktoś go teraz odkopał i tak sobie tu gadamy :piwo: |
@sc0rpi0 nic to nieda bo takich *****i jest pelno na gg mozna go postraszyc i tym podobne ale zacznijmy od tego jak ty pozwalasz 6 letniej siostrze bawic sie na gg dla mnie to jest wielki lol ona wogole pisac potrafi :D.
A tak po za tym jest pelno zboczencow w siec ktorych z checia mozna by rostrzelac dla zasady :) ale zyjemy w czasach liberalizmu gdzie wszystko mozna i czasem szlak czlowieka trafia jak slyszy o takich rzeczach ten swiat juz na psy schodzi :( |
Teraz już 7 -letnia :D Uczy sie od brata :P
@Mr_spock nic nie szkodzi :D, wszak ilośc Twoich postów może świadczyc o tym, że jednak takie przypadki widziałeś, ja tu [na forum] jestem krótko także może dlatego nie spotkałem się dotychczas z takimi kombinatorami. Ciekawe po co komu nabijac sobie tak posty :P |
6 letnia siostra siedzi na GG, heh, coś nie tak troszke.
|
Cytat:
Jesli jest tak jak piszesz, to sory... zle wnioski wyciagnalem :piwo: |
Cytat:
Ale mimotego @mr_spock wykazał się spostrzegawczością bo może nie każdy by skojarzył takie fakty :P |
Na takich KUT*****W to tylko STERYLIZACJA działa i wszystkim powinni to zafundować.
|
Hehe, ja kiesdys tak pisalem przez przypadek, bo brat lognal sie na forum i ja o tym zapomnialem i pisalem jako on, a dopiero po kilku minutach sie domyslilem co sie stalo ;p
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:42. |