Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pedofil (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pedofil-48975/)

prometeusz 29.04.2005 12:44

Cytat:

Napisany przez zene_k
A ja to pamiętam, jak w ogóle nie było telewizorka ;)

rzeczywiście :fiu: ;)

zene_k 29.04.2005 12:42

Cytat:

Napisany przez PIOTR34
Ja to nawet pamiętam czarno-białe telewizorki ;) :piwo:

A ja to pamiętam, jak w ogóle nie było telewizorka ;)

prometeusz 29.04.2005 12:38

Cytat:

Napisany przez legion
no to raczej ja moge tak powiedzic a nie ty bo 86 rocznik jestes :) :piwo:
pamietam rubina kolorowy szkoda ze pilota nie mial i ta galka do szukania kanalow :D oraz przelacznik 2 kanalow to bylo cos :piwo:

@logion doklądnie to samo miałem powiedzieć jak spoglądłem w profil sc0rpi0
8 )

ed hunter 29.04.2005 12:37

Cytat:

Napisany przez PIOTR34

a ja w nich przemowy Gierka (znaczy nie treść :D )

Smartek 29.04.2005 12:33

moja siostra 8letnia tez na gygy zasuwa :) - od paru tygodni, heh... full ortow i bledow stylistycznych, ale jakos sobie daje rade...
pozdro ;)

PIOTR34 29.04.2005 12:29

Cytat:

Napisany przez legion
pamietam rubina kolorowy szkoda ze pilota nie mial i ta galka do szukania kanalow :D oraz przelacznik 2 kanalow to bylo cos :piwo:

legion 29.04.2005 12:18

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
Dzisiejsze dzieci to nie my sprzed 10 czy 20 lat, że jak był telewizor to ooohohoho jakie cudo

no to raczej ja moge tak powiedzic a nie ty bo 86 rocznik jestes :) :piwo:

sc0rpi0 29.04.2005 12:08

Cytat:

Napisany przez legion
@sc0rpi0 nic to nieda bo takich *****i jest pelno na gg mozna go postraszyc i tym podobne ale zacznijmy od tego jak ty pozwalasz 6 letniej siostrze bawic sie na gg dla mnie to jest wielki lol ona wogole pisac potrafi :D.

Wiem, że nic się nie da. A co do mojej siostry wtedy mnie nie było w domu, starsza siostra ją puściła na kompa. Pisać na kompie potrafi ażbyś się zdziwił. Dzisiejsze dzieci to nie my sprzed 10 czy 20 lat, że jak był telewizor to ooohohoho jakie cudo, ona juz sobie gierke sama potrafi ściągnąć z disney.com, zainstalować i grać :D Niestety.
Zresztą temat już wałkowany, ktoś go teraz odkopał i tak sobie tu gadamy :piwo:

legion 29.04.2005 11:34

@sc0rpi0 nic to nieda bo takich *****i jest pelno na gg mozna go postraszyc i tym podobne ale zacznijmy od tego jak ty pozwalasz 6 letniej siostrze bawic sie na gg dla mnie to jest wielki lol ona wogole pisac potrafi :D.
A tak po za tym jest pelno zboczencow w siec ktorych z checia mozna by rostrzelac dla zasady :) ale zyjemy w czasach liberalizmu gdzie wszystko mozna i czasem szlak czlowieka trafia jak slyszy o takich rzeczach ten swiat juz na psy schodzi :(

sc0rpi0 29.04.2005 11:16

Teraz już 7 -letnia :D Uczy sie od brata :P
@Mr_spock nic nie szkodzi :D, wszak ilośc Twoich postów może świadczyc o tym, że jednak takie przypadki widziałeś, ja tu [na forum] jestem krótko także może dlatego nie spotkałem się dotychczas z takimi kombinatorami. Ciekawe po co komu nabijac sobie tak posty :P

CIAPEK 28.04.2005 23:17

6 letnia siostra siedzi na GG, heh, coś nie tak troszke.

mr_spock 28.04.2005 22:59

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
...
Też nie miał bym co robić tylko sobie tworzyć konta :D I jeszcze sam ze sobą polemizować - dobry myk na nabijanie postów nie ma co. Bez jaj :blee:

Oj, byly takie przypadki i to nie jeden raz.

Jesli jest tak jak piszesz, to sory... zle wnioski wyciagnalem :piwo:

sc0rpi0 28.04.2005 22:01

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Kazdy sie moze pomylic :piwo:

Nie no ja się przecież nie gniewam ani nie obrażam, tylko chciałem sprostować :D:D
Ale mimotego @mr_spock wykazał się spostrzegawczością bo może nie każdy by skojarzył takie fakty :P

PIOTR34 28.04.2005 21:28

Na takich KUT*****W to tylko STERYLIZACJA działa i wszystkim powinni to zafundować.

.::piotrek::. 28.04.2005 21:24

Hehe, ja kiesdys tak pisalem przez przypadek, bo brat lognal sie na forum i ja o tym zapomnialem i pisalem jako on, a dopiero po kilku minutach sie domyslilem co sie stalo ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:42.