![]() |
Ja bym popisał za siostrę i się z kutargiem umówił. Dostałby taki wpier...ol, żeby trzy dni do domu celował. Ależ mnie podqrwiają takie mendy...
Na stos, do pieca, na gilotynę, łamanie kołem -> cokolwiek |
Cytat:
Trudno....trochę zawaliłem, mam nadzieję że nie będę musiał już się tak nigdy denerwować. Idę spać :D |
Cytat:
|
i tu się Predi mylisz - dynamiczne ip nic nie daje, bo wszystkie logi są zapisane.
|
Wiem że wiele osób to dziwi bo moja siosta potrafi już dobrze pisać na kompie :) Nie była sama w domu tylko z siostrą 20 letnią i mamuską , tyle że akurat w tym momencie pichciły przy kuchni i nawet nie spodziewały się takiego obrotu sytuacji.
|
zreszta...... jezeli to pedofil to schrzaniles sprawe niestety :| trzeba bylo za siostre siasc i z nim pisac, a najlepiej sie omowic i powiadomic policje... niestety dales sie poniesc emocjom i teraz....... szukaj wiatru w polu bo jak gosciu z modemu albo neo to ma dynamiczne ip i po ptokach....
edit: swoja droga... WLASNIE... ja w wieku 6 lat to sie uczylem pisac i czytac.... |
Witam!
Juz napisalem - kliknij na "Pozdrawiam..." |
Wiem ze sie czepiam, ale cos mi sie tu nie zgadza, jakim cudem 6-letnie dziecko potrafi obslugiwac i pisac na komputerze? Po drugie czy przypadkiem prawo nie zabrania dzieciom ponizej 13 roku samodzielnego korzystania z internetu (mam tu na mysli komunikatory, chaty, fora dyskusyjne itd, okreslone strony sieci web). Wiec sc0rpi0 nie mozesz zostawiac swojej siostry samej z komputerem a tym bardziej podlaczonej do internetu.
ps nie zebym bronil tego kolesia, ale wina jest rowniez po twojej stronie |
To jest 80% rozmowy bez takich typu "cześć", potem wpadłem i wyłączyłem tego kolesia - screen 2 to koniec rozmowy.
A co do MO - to co oni moga zrobić?? Spisza coś na papierkach i pewnie nic sobie z tego nie zrobią. Mi chodzi tylko o to, żeby kolesia ponajeżdżać jak sie da, zdobyć ewentualnie IP żeby mu się odechciało. Bo walczyć z tym widze i tak nie wygram, chyba, że doszedłbym kto to. Post napisałem również jako ostrzeżenie by kontrolować czasem młodze rodzeństwo bawiące się na kompie. Teraz będę robił to częściej. |
wg mnie robicie duzo szumu o nic... jak wygladala reszta rozmowy? moze gostek tez ma 6 lat?....... nie zebym go bronil bo jak pedofil to :bicz: ale...... skad wiecie?
|
mam jeszcze 2 numerki frajera:
8064730 8066266 |
Loczek - w dzialalnosci hakerskiej zycze powodzenia :)
Mozliwe, ze to jakies gnojki robia saobie jaja, ale sprawa powinna trafic na MO i to zanim zrobiliscie nagonke, bo teraz moze sie zawinac |
Cytat:
Zresztą wiesz, poniosło mnie... |
Cwel chyba wylaczyl GG. Zrobilem sobie specjalnie nowe konto i jako dane wpisalem karolina lat 11. Ale sie nie odpisal. Pewnie zmienil numer. Takim ludziom to powinno sie spuszczac w*******!! :bicz:
|
Boże ile wy macie lat? 5? 7? Z takimi żeczami to sie wali na policje a nie na forum. Idz na komisariat a oni już zrobia reszte bo to jest czyste s****ysyństwo i karane z najwieksza surowością.
@Loczek nie bądz smieszny. Podam ci moje ip i wiez co mi mozesz? :-))) A jak mi cos jednak zrobisz to stawiam duuuze piwo. Namierzać jego ip to możesz. JAk gostek tak kombinuje długo w sieci i ma troche oleju w głowie to być może lączy się przez serwer proxy np na wyspach wniebowstąpienia i możesz mu naskoczyć. Swoją drogą to ch***wi bym jaja urwał!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50. |