Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pedofil (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pedofil-48975/)

Berion 02.03.2005 00:46

Ja bym popisał za siostrę i się z kutargiem umówił. Dostałby taki wpier...ol, żeby trzy dni do domu celował. Ależ mnie podqrwiają takie mendy...

Na stos, do pieca, na gilotynę, łamanie kołem -> cokolwiek

sc0rpi0 01.03.2005 23:07

Cytat:

Napisany przez Predi
edit: swoja droga... WLASNIE... ja w wieku 6 lat to sie uczylem pisac i czytac....

Tylko chyba jak Ty miałeś 6 lat (bez obrazy) to nie było takiej komputeryzacji, teraz mały szczylek cały czas patrzy albo jak ja coś robie na kompie albo siostra to sie szybko nauczy, zresztą dzieciom szybko to wchodzi.

Trudno....trochę zawaliłem, mam nadzieję że nie będę musiał już się tak nigdy denerwować. Idę spać :D

Predi 01.03.2005 23:00

Cytat:

Napisany przez ed hunter
i tu się Predi mylisz - dynamiczne ip nic nie daje, bo wszystkie logi są zapisane.

i tu sie mylisz.... bo te logi to zobaczysz tylko w razie zgloszenia przestepstwa... i prokuratura czy ktos tam musi nakazac np. tepsie ujawnienia tych logow, a za dwa obrazki z gg takie jak te to Ci tego nie zalicza

ed hunter 01.03.2005 22:56

i tu się Predi mylisz - dynamiczne ip nic nie daje, bo wszystkie logi są zapisane.

sc0rpi0 01.03.2005 22:55

Wiem że wiele osób to dziwi bo moja siosta potrafi już dobrze pisać na kompie :) Nie była sama w domu tylko z siostrą 20 letnią i mamuską , tyle że akurat w tym momencie pichciły przy kuchni i nawet nie spodziewały się takiego obrotu sytuacji.

Predi 01.03.2005 22:54

zreszta...... jezeli to pedofil to schrzaniles sprawe niestety :| trzeba bylo za siostre siasc i z nim pisac, a najlepiej sie omowic i powiadomic policje... niestety dales sie poniesc emocjom i teraz....... szukaj wiatru w polu bo jak gosciu z modemu albo neo to ma dynamiczne ip i po ptokach....

edit: swoja droga... WLASNIE... ja w wieku 6 lat to sie uczylem pisac i czytac....

Remix 01.03.2005 22:54

Witam!

Juz napisalem - kliknij na "Pozdrawiam..."

luminat 01.03.2005 22:53

Wiem ze sie czepiam, ale cos mi sie tu nie zgadza, jakim cudem 6-letnie dziecko potrafi obslugiwac i pisac na komputerze? Po drugie czy przypadkiem prawo nie zabrania dzieciom ponizej 13 roku samodzielnego korzystania z internetu (mam tu na mysli komunikatory, chaty, fora dyskusyjne itd, okreslone strony sieci web). Wiec sc0rpi0 nie mozesz zostawiac swojej siostry samej z komputerem a tym bardziej podlaczonej do internetu.

ps nie zebym bronil tego kolesia, ale wina jest rowniez po twojej stronie

sc0rpi0 01.03.2005 22:49

To jest 80% rozmowy bez takich typu "cześć", potem wpadłem i wyłączyłem tego kolesia - screen 2 to koniec rozmowy.
A co do MO - to co oni moga zrobić?? Spisza coś na papierkach i pewnie nic sobie z tego nie zrobią. Mi chodzi tylko o to, żeby kolesia ponajeżdżać jak sie da, zdobyć ewentualnie IP żeby mu się odechciało. Bo walczyć z tym widze i tak nie wygram, chyba, że doszedłbym kto to.

Post napisałem również jako ostrzeżenie by kontrolować czasem młodze rodzeństwo bawiące się na kompie. Teraz będę robił to częściej.

Predi 01.03.2005 22:46

wg mnie robicie duzo szumu o nic... jak wygladala reszta rozmowy? moze gostek tez ma 6 lat?....... nie zebym go bronil bo jak pedofil to :bicz: ale...... skad wiecie?

ed hunter 01.03.2005 22:45

mam jeszcze 2 numerki frajera:

8064730

8066266

mr_spock 01.03.2005 22:44

Loczek - w dzialalnosci hakerskiej zycze powodzenia :)

Mozliwe, ze to jakies gnojki robia saobie jaja, ale sprawa powinna trafic na MO
i to zanim zrobiliscie nagonke, bo teraz moze sie zawinac

sc0rpi0 01.03.2005 22:43

Cytat:

Napisany przez smolik
Źle zrobiłeś teraz pewnie sie juz nie pojawi i zmieni numer.
Trzeba było to po cichu rozegrać.

Od chwili kiedy skończył rozmowe (tą ze sreenami) się nie pojawił na gg, więc wydaje mi się, że tych wyzwisk jeszce nie odebrał. Dopiero jak ewentualnie wejdzie na gg.

Zresztą wiesz, poniosło mnie...

andy 01.03.2005 22:41

Cwel chyba wylaczyl GG. Zrobilem sobie specjalnie nowe konto i jako dane wpisalem karolina lat 11. Ale sie nie odpisal. Pewnie zmienil numer. Takim ludziom to powinno sie spuszczac w*******!! :bicz:

Jerry from hell 01.03.2005 22:39

Boże ile wy macie lat? 5? 7? Z takimi żeczami to sie wali na policje a nie na forum. Idz na komisariat a oni już zrobia reszte bo to jest czyste s****ysyństwo i karane z najwieksza surowością.
@Loczek nie bądz smieszny. Podam ci moje ip i wiez co mi mozesz? :-))) A jak mi cos jednak zrobisz to stawiam duuuze piwo. Namierzać jego ip to możesz. JAk gostek tak kombinuje długo w sieci i ma troche oleju w głowie to być może lączy się przez serwer proxy np na wyspach wniebowstąpienia i możesz mu naskoczyć.
Swoją drogą to ch***wi bym jaja urwał!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50.