Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pedofil (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pedofil-48975/)

MariuszV 28.04.2005 21:22

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
Ej ludzie nie posądzać mnie o podwójne konta - to co napisał wojster6 , cytuje "pozdro Sc0rpi0" to były pozdrowienia adresowane do mnie, w ramach podziękowań, za to ,ze pomogłem mu tutaj i tutaj
Też nie miał bym co robić tylko sobie tworzyć konta :D I jeszcze sam ze sobą polemizować - dobry myk na nabijanie postów nie ma co. Bez jaj :blee:

Kazdy sie moze pomylic :piwo:

sc0rpi0 28.04.2005 20:49

Cytat:

Napisany przez mr_spock
hmmm, piszesz posta jako wojster6, podpisujesz sie jako Sc0rpi0, zeby za chwile pisac posta z konta Sc0rpi0...

podwojne konto? to sprawa dla admina

Ej ludzie nie posądzać mnie o podwójne konta - to co napisał wojster6 , cytuje "pozdro Sc0rpi0" to były pozdrowienia adresowane do mnie, w ramach podziękowań, za to ,ze pomogłem mu tutaj i tutaj
Też nie miał bym co robić tylko sobie tworzyć konta :D I jeszcze sam ze sobą polemizować - dobry myk na nabijanie postów nie ma co. Bez jaj :blee:

Predi 28.04.2005 20:18

Cytat:

Napisany przez woitas

a co powiecie o sytuacji, gdy koleś przeleaciał 13 latkę o wyglądzie 18 latki, nie wiedząc ile ona ma lat, a do pierdla poszedł z metką pedofila, bo mamusa odkryła "sekret kochanej córeczki"...
albo koleś, który poszedł do więzienia, bo na imprezce przeleciał naćpaną 17 letnią kur...ę (która puszczała się na prawo i lewo) tylko dlatego, że gliniarze znaleźli ją na prochach w parku i laluni było wstyd?

ja powiem - dobrze im tak.....
trzymac co trzeba w spodniach i nie wyciagac....

ja np. za bardzo cenie siebie, swoja godnosc oraz innych

MariuszV 28.04.2005 19:57

Cytat:

Napisany przez wojster6
ja tez nie znosze pedofili. A JE**AL BY ICH PIES! ;] pozdro Sc0rpi0

Oj nieladnie :bicz:

zdectduj sie na jedno konto.

mr_spock 28.04.2005 19:37

hmmm, piszesz posta jako wojster6, podpisujesz sie jako Sc0rpi0, zeby za chwile pisac posta z konta Sc0rpi0...

podwojne konto? to sprawa dla admina

bOObi 28.04.2005 19:25

To z filmiku Familiada By Wielki szu (podkladane glosy, min tak jak do klanu...)

sc0rpi0 28.04.2005 17:48

No wtedy to naprawdę przykro. A przypomniał mi się taki kawał, w Familiadzie koles opowiadał :D

Kocha się koleś z panienka, no wszystko pięknie ładnie, elegancko, ale w pewnym momencie mówi do niej:
- No fajna jesteś, wszystko na swoim miejscu, tylko trochę masz pupe małą.
A ona na to:
- Tato, ja mam dopiero 6 lat

Taki rodzinny dowcip :D

woitas 28.04.2005 17:25

archeolog :P

a co powiecie o sytuacji, gdy koleś przeleaciał 13 latkę o wyglądzie 18 latki, nie wiedząc ile ona ma lat, a do pierdla poszedł z metką pedofila, bo mamusa odkryła "sekret kochanej córeczki"...
albo koleś, który poszedł do więzienia, bo na imprezce przeleciał naćpaną 17 letnią kur...ę (która puszczała się na prawo i lewo) tylko dlatego, że gliniarze znaleźli ją na prochach w parku i laluni było wstyd?

.::piotrek::. 28.04.2005 17:09

Cytat:

Napisany przez wojster6

Nie no tempo odpowiedzi masz swietne, ale co tam nie ma to jak dobry gornik ;p

wojster6 28.04.2005 16:55

ed hunter 02.03.2005 23:21

@shuma02 tak jest ale choć w tym pocieszenie.

edit: nie będę bluzgał błotem ;)

shuma02 02.03.2005 23:14

tak, podoba mi sie jak sie z takim jednym w 'Symetri' uporali.
ale z tego co kiedys czytalem to we wszystkich wiezieniach tacy maja przeje**ne.
szkoda tylko ze dopiero tam... a wiec dopiero po zlapaniu. wtedy juz jest w wielu przypadkach za puzno.

ed hunter 02.03.2005 20:55

Cytat:

Napisany przez Edwardo
"albo Symetrie obejrzalem"

też, i nic nowego nie usłyszałem. :P

Piotr4s 02.03.2005 20:51

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
Mało mnie szlag nie trafił jak wróciłem dziś ze szkoły i zobaczyłem z kim gada moja 6 letnia siostra na gg.
Koleś do niej zagadał i takie bzdury pisał, że mój Boże, potem napisałem mu treściwy ciąg wyzwisk i odrazu mnie zablokował na GG. Mam teraz do Was prośbę, jak ktoś ma inwigilator proszę sprawdźcie co to za IP albo coś w tym stylu bo takich ludzi nie znosze. Jego GG 5538380.

Szkoda, że nie wiedziałem o tym, że siostra wpisała w katalogu GG swój rok urodzenia, dlatego ją zaczepił, bo ja bym daty nie wpisał. Nie róbcie tego u swojego rodzeństwa.

Jak ktoś chce może mu też coś ciekawego napisac - a niech mu się odechce :bicz:
Zabić to mało.

Do piachu z takimi !!! ((

Edwardo 02.03.2005 20:44

"albo Symetrie obejrzalem"

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:28.