![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Też nie miał bym co robić tylko sobie tworzyć konta :D I jeszcze sam ze sobą polemizować - dobry myk na nabijanie postów nie ma co. Bez jaj :blee: |
Cytat:
trzymac co trzeba w spodniach i nie wyciagac.... ja np. za bardzo cenie siebie, swoja godnosc oraz innych |
Cytat:
zdectduj sie na jedno konto. |
hmmm, piszesz posta jako wojster6, podpisujesz sie jako Sc0rpi0, zeby za chwile pisac posta z konta Sc0rpi0...
podwojne konto? to sprawa dla admina |
To z filmiku Familiada By Wielki szu (podkladane glosy, min tak jak do klanu...)
|
No wtedy to naprawdę przykro. A przypomniał mi się taki kawał, w Familiadzie koles opowiadał :D
Kocha się koleś z panienka, no wszystko pięknie ładnie, elegancko, ale w pewnym momencie mówi do niej: - No fajna jesteś, wszystko na swoim miejscu, tylko trochę masz pupe małą. A ona na to: - Tato, ja mam dopiero 6 lat Taki rodzinny dowcip :D |
archeolog :P
a co powiecie o sytuacji, gdy koleś przeleaciał 13 latkę o wyglądzie 18 latki, nie wiedząc ile ona ma lat, a do pierdla poszedł z metką pedofila, bo mamusa odkryła "sekret kochanej córeczki"... albo koleś, który poszedł do więzienia, bo na imprezce przeleciał naćpaną 17 letnią kur...ę (która puszczała się na prawo i lewo) tylko dlatego, że gliniarze znaleźli ją na prochach w parku i laluni było wstyd? |
Cytat:
|
ja tez nie znosze pedofili. A JE**AL BY ICH PIES! ;] pozdro Sc0rpi0
|
@shuma02 tak jest ale choć w tym pocieszenie.
edit: nie będę bluzgał błotem ;) |
tak, podoba mi sie jak sie z takim jednym w 'Symetri' uporali.
ale z tego co kiedys czytalem to we wszystkich wiezieniach tacy maja przeje**ne. szkoda tylko ze dopiero tam... a wiec dopiero po zlapaniu. wtedy juz jest w wielu przypadkach za puzno. |
Cytat:
|
Cytat:
Do piachu z takimi !!! (( |
"albo Symetrie obejrzalem"
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:28. |