Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pedofil (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pedofil-48975/)

REi 02.03.2005 01:17

Ilość załączników: 1
O KUR.WA weszlem na czaterie z nickiem Karolina_13,5 i w ciagu 5 min mialem 8 zaproszen na prv i wszyscy pytali czy lubie sex :|

To jest problem na bardzo szeroka skale nic tylko takich :worek_tre

mr_spock 02.03.2005 01:56

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
To jest 80% rozmowy bez takich typu "cześć", potem wpadłem i wyłączyłem tego kolesia - screen 2 to koniec rozmowy.
A co do MO - to co oni moga zrobić?? Spisza coś na papierkach i pewnie nic sobie z tego nie zrobią. Mi chodzi tylko o to, żeby kolesia ponajeżdżać jak sie da, zdobyć ewentualnie IP żeby mu się odechciało. Bo walczyć z tym widze i tak nie wygram, chyba, że doszedłbym kto to.

Post napisałem również jako ostrzeżenie by kontrolować czasem młodze rodzeństwo bawiące się na kompie. Teraz będę robił to częściej.

a tu sie mylisz ;)
ostatnimi czasy MO robi spora nagonke na pedofilie i zwraca bardzo uwage na net
wiec moze o efekcie nie byl bys poinformowany, ale napewno ktos by sie tym zajal

a co do tego, ze na chacie co chwile ktos zaczepia malolaty...
to sprawa jest glosna, ciagle w TV pokazuja prowokacje i mysle, ze 50% ludzi zaczepiajacych dzieciaki robi to teraz dla jaj

MariuszV 02.03.2005 02:37

Ja to bym takich odrazu kastrowal!! I tematu by nie bylo bo wiekszosc by sie bala!!

mr_spock 02.03.2005 03:15

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Ja to bym takich odrazu kastrowal!! I tematu by nie bylo bo wiekszosc by sie bala!!

Nie jest to prawda
Ewentualna perspaktywa kary (i jej formy) nie powoduje zmniejszenia ilosci przestepstw
w stanach jest kara smierci, a mimo to setki morderstw pierwszego stopnia dziennie

sc0rpi0 02.03.2005 06:13

Cytat:

Napisany przez mr_spock
a co do tego, ze na chacie co chwile ktos zaczepia malolaty...
to sprawa jest glosna, ciagle w TV pokazuja prowokacje i mysle, ze 50% ludzi zaczepiajacych dzieciaki robi to teraz dla jaj

I właśnie ja też niesety nie mam pewności czy to jakiś starszy kolo, czy może jakiś gówniaż sobie jaja robi.
:'(

woitas 02.03.2005 06:36

jeżeli komunikował się przez gg, to są logi, z jakiego IP to było nadawane.
zgłoście to na policję.
jest tam komórka, która zajmuje się przestępczością internetową.
kto wie, co komu ten koleś zrobi...

oczywiście, może to trochę potrwać, ale złapanie takiego kreta to dla gliniarzy prestiż i pochlebne opinie w prasie :)
no i poza tym, jak go dopadną facet będzie miał przej...e w więzieniu :D

andrzejj9 02.03.2005 09:52

Cytat:

Napisany przez REi
O KUR.WA weszlem na czaterie z nickiem Karolina_13,5 i w ciagu 5 min mialem 8 zaproszen na prv i wszyscy pytali czy lubie sex :|

To jest problem na bardzo szeroka skale nic tylko takich :worek_tre

Treściwa rozmowa ;)

Co do tematu... rzeczywiście trzeba było to rozegrać po cichu, bo teraz facet mógł się przestraszyć. Ale ciągle można zgłosić to na policję, to może naprawdę być niebezpieczna osoba i lepiej, żeby w takim wypadku nie pozostała bezkarna..

ed hunter 02.03.2005 10:38

a jak pójdzie garować to będzie miał cwel tyle sexu, że przez okrężnicę gwiazdy zobaczy.

a jak mu się pofarci to go gity szybko na tygrysie wywieszą, podyga w powietrzu szkitami, dziurszlaki wyjdą mu z pacyny, wywinie orła i będzie tak ładnie wisiał na tle lipa póki go klawisze nie przyfilują.

Berion 02.03.2005 11:55

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!
Berion i co niby mialby jechac z Rzeszowa do Krakowa tylko po to, zeby sie okazalo, ze gosc nie przyszedl... [...]

No fakt (a tak wogóle to chyba niedoczytałem :|)... :[
No to inaczej: Zaprosić tego śmiecia do Rzeszowa, niech się sam pofatyguje :]

Cytat:

Napisany przez Remix
[...] ps. juz widze, jak dajesz mu wpier.ol ... ;)

A dlaczego nie? To tylko pedofil... ...

Jerry from hell 02.03.2005 13:36

Cytat:

Napisany przez ed hunter
..........a jak mu się pofarci to go gity szybko na tygrysie wywieszą, podyga w powietrzu szkitami, dziurszlaki wyjdą mu z pacyny, wywinie orła i będzie tak ładnie wisiał na tle lipa póki go klawisze nie przyfilują.

Garowałeś pod celą czy kupiłeś słownik? 8 ) 8 )

.::piotrek::. 02.03.2005 16:47

Heh, do mojej 11 siostry kiedys pisal 22 letni koles, ktory rzekomo "szukal przyjaciol", a moja siostra zamiast zablokowac takiego cwela, ktory sie nawet przedstawic nie chcial zadowolona z siebie prowadzila pogawedke. Jak wszedlem to sie przerazilem jak ona dawala mu sie nabierac. :\

woitas 02.03.2005 18:56

Cytat:

Napisany przez ed hunter
a jak mu się pofarci to go gity szybko na tygrysie wywieszą, podyga w powietrzu szkitami, dziurszlaki wyjdą mu z pacyny, wywinie orła i będzie tak ładnie wisiał na tle lipa póki go klawisze nie przyfilują.

he? :O :poddaje: :smoczek:

luminat 02.03.2005 18:57

Widze ze wiekszosc osob tu o tym zapomniala pedofilia to nie zboczenie tylko choroba!!! Pedofilów nie umieszcza sie w wiezieniu, jesli nie doszło do popelnienia postepstwa (np. zostali przylapani na goracym uczynku) tylko poddaje sie dlugotrwalemu leczeniu.

ed hunter 02.03.2005 19:14

Cytat:

Napisany przez Jerry from hell
Garowałeś pod celą czy kupiłeś słownik? 8 ) 8 )

wychowałem się na warszawskiej Pradze :)

Edwardo 02.03.2005 19:44

"albo Symetrie obejrzalem"

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:09.