![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
zobacz Leona CUPRE R
|
|
|
|
#32 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() PS cholera sie napisalem a tu widze, ze to stara dyskusja ![]() Laser i bijesz u mnie plusy - nie ma jak SEAT
|
|
|
|
#33 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
[QUOTE]Torwald napisa***322;(a)
[B]Lagune 2 juz mam :-D Teraz potrzebne mi male autko do jazdy po miescie. *************************** to wez w lising tramwaj
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
hehe ORYGINALNY Seat IBIZA 1.2 75KM 3dzwiowy CZERWONY wtrysk z 91' i kurde jeźdźi i co pare tygodni mam za wycieraczką numer telefonu z dopiskiem " Jesli na sprzedaż ..." Starszy powiedział ze jak zmieniac to tylko na SEATA ... :-D |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
NIe ma to jak pozadny rower
|
|
|
#36 |
|
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Hehe rower ROX :-D
Teraz przekopuje sie przez oferty sklepow z czesciami do 206-ki. Szukam sportowego wydechu (tylko tlumik, bo na wiecej mnie na razie nie stac [stary stwierdzil ze to glupota,ale co on tam wie... ] ).Mam nadzieje ze cos ciekawego znajde.. T.
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
A REMUSIK, ALU , to według mnie wystarcza - na poczatek potem mozna fantazjowac ! |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() auto kupuje sie w z takimi dodatkami na jakie cie w danym momencie stac a pozniej nie zmieniasz i nie dodajesz juz nic chyba, ze sie cos zepsuje
|
|
|
|
#39 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
ja tez tak mysle (moje ma dopiero 3 miesiace i 7 tys przebiegu) PS moje podoba mi sie bardziej od golfa IV
|
|
|
|
#40 | |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Cytat:
). Niektóre elementy można poprostu usprawnić żeby działały lepiej,fabryki tego nie robią bo podniosłoby to cenę samochodu.
|
|
|
|
#41 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
A Ty dokładnie to jakiego tego Leonka masz - ten samochój jest poprostu za***isty / nie mogłem sie powstrzymac wybaczcie / !!?? |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Re: Re: ? Peugeot 206 czy Renault Clio ?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Ludzie - kup.to czy tamto..Jeśli ja dobrze zrozumiałem,auto już jest-206 i git-fajne auto-ładne,zgrabne i niezawodne.Sam mam 205 i trzymam,bo twierdze,że mimo rocznika /'91/ jeździ spoko-przebieg 220tys.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
pelne wyposazenie (klima, 4 poduszki, sportowe fotele, skora na kierownicy i skrzyni bieglow, abs i inne *******y) kolor bezowy (taki jak ten zastrzezony dla modelu CUPRA R). Tutaj jest link do Cupry R o takim kolorze http://www.leonclub.xtd.pl/LEON_1.820VTCUPRA-R.htm a tutaj wiecej fotek http://www.leonclub.xtd.pl/Zdjecia2.htm PS jedyne co wymienilem po zakupie to radio bo to fabryczne bylo na kasete a ja nie wiem jak to sie obsluguje - zmienilem na pioneera ze zmieniarka na 12 CD.
|
|
|
|
#45 |
|
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
Torwald mam nadzieje szukasz calego sportowego tlumika a nie tylko piedzacej koncowki, ktora tylko na beke wkreca polowie ludzi stojacej na ulicy!!Poszukaj calosci! zainwestuj troszke, wywal katalizator i walcz niech moc bedzie z toba!"Cywilny" 206 wyglada ladniej od clio, zmina nastepuje dopiero po malych modyfikacjach (na korzysc clio, ale to sa moje odczucia)!
PS "..3 litry i 250 KM - dziadostwo.." bo to jest samochod nie na nasze drogi i trzeba umiec nim jezdzic!Ja natomiast wole predkosc podrozna 80 km/h in town tak wiec jezdze Fiatem SC(Green Edition) ktory siem do tego idealnie nadaje!!
|
![]() |
|
|