![]() |
? Peugeot 206 czy Renault Clio ?
206 czy Clio ?
Mam niezly dylemat co kupic. Jest jeden warunek: musze sie zmiescic w ok. 35 tys.zl Czekam na opinie forumowiczow :) PS. Sklanialbym sie raczej w strone Clio ale.. T. |
stawiam na Clio, konstrukcyjnie ciutkę jest nowszy od Peugeota.
|
Cytat:
Tego jeszcze tu nie było !!!! No dobra ide porównać ceny i parametry ... |
ja doswiadczen w jezdzie nie mam za duzych prawko dopiero za 2 latka:( ale podoba mi sie bardziej to sportowe to srebrne wiecie jakie Clio! A jako normalne auto to 206.
|
Re: ? Peugeot 206 czy Renault Clio ?
Cytat:
Na Świeta i Nowy Rok trzeba sobie sprawić przyjemność.;) :-D |
Witam !
Kurde za 35tys w obydwu przypadkach masz tylko 1.2 60KM - co jak co ale za taką kasiore ja bym kupił jakiegos dwu latka z Niemiec i by grała muzyka samovhody sa bardzo porównywalne nie wypowiem sie na temat prowadzenia itp z bardzo prostego powodu ;) ale to jest cos w stylu którą nagrywarke wybrac Plex czy Yamaha dwa podobne urzadzenia o podobnych mozliwosciach i cenach. Nie dało by sie jeszcze dociułac z 5 Tys miałbyć przynajmniej to 1.4 75KM / wiem wiem tak to mozemy w nieskończoność - ale ze wszystkim tak jest / Nie wiem co Ci doradzić - ja bym porostu porównał w tym przypadku koszta exploatacji, czesci, awaryjność ale ... nie mam jeszcze nawet prawa jazdy wiec nie kieruj sie moimi wnioskami. Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru |
Cytat:
Teraz potrzebne mi male autko do jazdy po miescie. Dlatego ma miec silnik 1.1/1.2 i moge wydac max 35 tys. zl W sumie chyba sie zdecyduje na Clio, ale jeszcze musze do salonu zadzwonic i sie spytac co maja mi do zaoferowanie ;) Cytat:
T. |
Witam !
To trzeba było gadać tak od razu ze limuzyne jush masz a teraz potrzebujesz samochód dla służącej zeby mogła jeździć po zakupy / tak jak to jest w USA pan jeździ V 12 999KM a dla gospodyni domowej kupuje to co u nas w Polsce jest Mercedesem / czytaj czyms nieosiagalnym / Do rzeczy wiedze ze sie skaniasz do clio bo masz jush jeed wóż tej wirmy i Ci nie podpadł - co jest zrozumiałe jesli ktoś produkuje dobre rzeczy to sie nie kombinuje i kpuje jego produkty. PS: Sam jeżdze samochodem Hiszpańskiej produkcji w kolorze wina z 75 konnym silnikiem na którego głowicy jest wielki napis PORSCHE / to nie sa jaja! Seria SEAT'ów z 91 roku przejsciówka te mniej kanciate miały wtrysk i jakis system zaporzyczony własnie od Porsche. Nie wazne - kup co ci najbardziej leży ... Pozdrawiam |
Ja stawiam na Clio!
|
Torwald ja radzę clio .A tak z przymrużeniem oka zobaczyłem w profilu że masz 18 lat więc się pytam na nazwisko masz kulczyk czy gudzowaty :) :) :)
|
Hehe Kojak czy co ? :-D
A tak serio: starszy kupuje fure dla mnie. Wlasciwie to juz kupil - Peugeot 206. Z lepszym wyposazeniem i silnikiem niz Clio. Troche zaluje ale co tam ;) niech strace hehe. T. |
[QUOTE]Torwald napisa***322;(a)
[B]Lagune 2 juz mam :-D Teraz potrzebne mi male autko do jazdy po miescie. To Ty jesteś Bonzo, ja mam małe autko do jazdy po mieście i..... nie tylko.:) A czemu postawiłeś tylko na te dwa modele? |
Bo wedlug mnie sa najlepsze ;)
A poza tym Laguna raczej nie jezdze czesto (wiecie jak to jest.. starszy kupil-starszy jezdzi):-D Poprostu te modele najbardziej mi pasuja i juz. T. |
A ja bym kupił Opla Corsę :D
|
:( a ja mam dwa motocykle i nie da się teraz jeżdzić i muszę popylać na nóżkach :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:39. |