Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.11.2005, 13:09   #16
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
jakbysmy sie skarzyli za wszystko sedziow w polsce byloby jak ksiezy albo i jeszcze lepiej.

Dla 50zl.... Znam przypadek - nie z autopsji - ze koles na 2 miechy do szpitala trafil za 50 pln - a dokladnie za pod******enie skrzynki piwa leszego (niecale 50pln) - wiec polska to cudowny kraj.
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.11.2005, 13:11   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez kontestator
idiotami nie ma co sie wkurzać bo jest ich tylu że byś nic nie robił a tylko sie martwił.
pociesze Cie tym: mój sąsiad "nadał" na mnie na policje, gdyż jak powiedział słucham jakiejś satanistycznej muzyki i pewnie w domu odstawiam jakiś niechrześcijańskie rytuały, które go oburzają i nie ma zamiar tego znosić. a ze nie był u mnie nigdy w domu to już inna kwestia
a co zrobiła policja? przyjechała do mnie by stać na strazy praworządności. nieźle sie zdziwili jak zobaczyli ze jestem w garniaku mieli farta bo akurat wychodziłem na egzamin. wiec tylko sie uśmiechnęli i sobie poszli
reasumując
na pohybel kretynom
Głupcy.. nie wiedzieli, że najgorsi są tacy, po których nie widać na pierwszy rzut oka..

Cytat:
@ demek

ale jak inaczej? przeciez grzecznie pisalem zeby oddal a final znasz
Miałem na myśli badziej to, że można też zrozumieć jego pretensje (ale nie sposób ich okazywania), bo jeśli kupował cały komputer, bez zaznaczania, że nie wszystkie podzespoły w nim dostaje, to trudno, żeby zainstniałą sytuację przyjął z radością.

Sam nie wiem.. jak w życiu nie miałem takich problemów i trudno mi jest je sobie wyobrazić, bo ludzie zachowują się wobec mnie fair, a i ja staram się raczej rozwiązywać problemy niż je tworzyć (co nie znaczy, że nie potrafię kogoś objechać, jak zajdzie potrzeba i postawić na swoim, ale to raczej rezerwuję na różnego rodzaju urzędy i administracje, a nie na znajomych, czy przyjaciół), dlatego też to wrażeniem, że sytuacje można było rozwiązać delikatniej.. Ale może rzeczywiście nie było to możliwe.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2005, 13:12   #18
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez thomascamel
jakbysmy sie skarzyli za wszystko sedziow w polsce byloby jak ksiezy albo i jeszcze lepiej.

Dla 50zl.... Znam przypadek - nie z autopsji - ze koles na 2 miechy do szpitala trafil za 50 pln - a dokladnie za pod******enie skrzynki piwa leszego (niecale 50pln) - wiec polska to cudowny kraj.
znów pada 50 PLN
myśle że @IceManSpy nie miał na myśli taiego prezentu

prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2005, 13:44   #19
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Głupcy.. nie wiedzieli, że najgorsi są tacy, po których nie widać na pierwszy rzut oka..

Miałem na myśli badziej to, że można też zrozumieć jego pretensje (ale nie sposób ich okazywania), bo jeśli kupował cały komputer, bez zaznaczania, że nie wszystkie podzespoły w nim dostaje, to trudno, żeby zainstniałą sytuację przyjął z radością.

Sam nie wiem.. jak w życiu nie miałem takich problemów i trudno mi jest je sobie wyobrazić, bo ludzie zachowują się wobec mnie fair, a i ja staram się raczej rozwiązywać problemy niż je tworzyć (co nie znaczy, że nie potrafię kogoś objechać, jak zajdzie potrzeba i postawić na swoim, ale to raczej rezerwuję na różnego rodzaju urzędy i administracje, a nie na znajomych, czy przyjaciół), dlatego też to wrażeniem, że sytuacje można było rozwiązać delikatniej.. Ale może rzeczywiście nie było to możliwe.
ale poprzedni wlasciciel juz o nim z tym rozmawial i wtedy nie bylo problemu - problem pojawil sie wczoraj

@burak_pl
ram juz odzyskalem
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2005, 13:53   #20
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@demek olej go na ulicy jak bedziesz obok niego przechodził i tyle
Stary 23.11.2005, 14:09   #21
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
tak mam zamiar zrobic - jesli sytacja sie powtorzy to wtedy bede robil cos innego
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Stary 23.11.2005, 23:06   #22
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
[...]
ram juz odzyskalem
Ja też się cieszę. Pamiętaj: dobry zwyczaj - nie pożyczaj. Już lepiej komuś coś dać, zawsze to obdarowany jest Ci winien przysługę, z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że dobrze się na tym wychodzi.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2005, 23:09   #23
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez Desden
@demek olej go na ulicy jak bedziesz obok niego przechodził i tyle
najlepiej sikiem prostym
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2005, 00:19   #24
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Cytat:
Napisany przez joujoujou
Ja też się cieszę. Pamiętaj: dobry zwyczaj - nie pożyczaj. Już lepiej komuś coś dać, zawsze to obdarowany jest Ci winien przysługę, z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że dobrze się na tym wychodzi.
ale ja naprawde nie wiem o co mu chodzilo - pozyczalem mu pieniadze i nigdy nie bylo dnia zwloki i zawsze sie jeszcze cos wypilo
ale do picia trzeba sobie odpowiednio towarzyszy dobierac
Stary 24.11.2005, 00:32   #25
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tak jak już Andrzej pisał - niejedno nieporozumienie wynikło z opacznego zrozumienia smsów, potem to już tylko eskalacja epitetów, miał rację, najlepiej było zadzwonić albo odziwedzić i pogadać, może nie byłoby sprawy.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2005, 01:04   #26
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

ale jak mozna nie zrozumiec moich rostych i nieobrazliwych smsow? rozumie ze gdybym byl nietrzwy to moze ale bez przesady - zreszta teraz wiem kim on jest i lepiej teraz niz pozniej
Stary 24.11.2005, 01:46   #27
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Po prostu Polska chamieje
Teoretycznie trudno to zrozumieć - ale cóż.
I dobry był pomysł, żeby zamiast pisać iść do niego - podejrzewam, że inaczej by się to skończyło - tzn. łagodniej.
Bo sms'em czy e-mail'em można drugiego obrażać na odległość - a jednak stanąć twarzą w twarz to co innego.
Sam tego jakiś czas temu doświadczyłem - sprzedając coś na Allegro. Gościu który ostatecznie ten towar wylicytował, przez cały czas trwania aukcji, słał mi mail'e, że kupi od razu, że mam zakończyć licytację itd., a jak kupił normalnie - to, że mu sie spieszy i że mam mu wysłać inaczej niź było w opisie aukcji. Ja trochę mu uległem, koszt podzieliliśmy, a wysłałem towar kurierem w dzień po nadejściu przelewu. Niby było ok, był zadowolony, wystawił mi pozytywny komentarz. A mnie coś podkusiło, żeby być szczerym - i też wystawiłem mu pozytywa, ale napisałem, że jest niecierpliwy (to było odniesienie do tego jak namawiał mnie do szybkiej sprzedaży) i wymagający - aczkolwiek szybko dochodzi do porozumienia itd.
A on na to się obraził !!! Za to, że nazwałem go niecierpliwym i wymagającym. Najpierw skomentował mój komenatrz (stwierdzając, że ja chyba chciałem to mu wysłać po 3 miesiącach - jak w rzeczywistości, aukcja zakończyła się w środę wieczorem, a w sobotę on miał u siebie zakup !!!). Żeby tego było mało - to zaczął mnie totalnie obrażać w mailach - ja oczywiście zacząłem sie bronić - kulturalnie itd. - co skończyło się, że ....lepiej nie cytować...

I tak to jest jak człowiek chce kogoś uczciwie ocenić....

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: