![]() |
no to dzis chyba poznamy mistrza polski
kazdy to powie, wiselka rzadzi w krakowie! :P |
no chybaa, że się lekko podłożą Cracovii by ją przed spadkiem uratować:>
|
1:0 i cisna dalej, sedzia mnie juz wkurza, karny byl, ale w obie strony malo gwizda...a faule sa
wiem, ze mozna pozwolic na twarda gre ale bez przesady btw foto z lecha, ze srody http://mrrrr.pl/~demek/wisla-lech/image004.jpg http://mrrrr.pl/~demek/wisla-lech/image009.jpg http://mrrrr.pl/~demek/wisla-lech/image010.jpg http://mrrrr.pl/~demek/wisla-lech/image011.jpg :) |
no i pozamiatane,
Cracovia musi się jeszcze postarać k***a |
bedzie ciezko...
widzew, jaga, belchatow ... |
Czas na wielki finał LM Barcelona vs. Manchester United-bar przygotowany:)
|
Dopiero teraz zobaczyłem całość tej farsy. :sciana:
|
Karne w meczu Termeno i Dro-szósta liga włoska:haha:
|
to się nie miało prawa wydarzyć k***a:rotfl:
|
Stary ,dobry Zinedine Zidane:)
|
uahahahaha
ten karny powinien przejsc do historii :D |
trzymajcie kciuki za Paragwaj,
jak wygrają, Larissa jeszcze raz się rozbierze :cycki: http://wiadomosci.dziennik.pl/sport/...acz-wideo.html http://www.youtube.com/watch?v=o443n...layer_embedded |
Ah ten Paragwaj... :)
|
A piosence było 'piłka jest okrągła, a bramki są dwie'
Tu zaś widzę dwie piłki i jedną bramkę :wow: |
Myślę, że za Smudy będziemy mistrzami Europy
|
to się okaże już niedługo mecz z meksykiem a nastepnie niemcy :d
|
no.. to po pierwszej serii mamy jakieś 8:0 dla Niemców.. ;)
|
Cytat:
Ja widzę 8:3 |
1:0 dla Polski!
k***a he he... no i 1:1 :szczerb: |
k***a k***a
|
kolejno
0:0 1:0 1:1 2:1 2:2 nosz kufa... :| |
Ile nam brakło? 5 sekund? k***a
A wystarczyło zrobić cokolwiek, a może nawet nic....aniżeli się poślizgnąć :sciana: |
I tak lepiej niż wszyscy zakładali. Przynajmniej grali bardzo ładnie. Brawa! :)
|
Cytat:
|
z drugim skladem niemcow i tak powinni wygrac ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Portugalia komornik zajął stadion wybudowany na Euro-ciekawe jak u nas miasta utrzymają te giganty:)
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,10..._w_Leirii.html |
U nas będzie spoko, zapłacimy, jak zawsze.
|
lepiej siedziec na dupie i cofac sie w rozwoju :)
|
Lepiej być postępowym, czytaj frajerem i dać się od tyłu.
|
jesli tak lubisz to mnie nic do tego.
wiadome, ze panstwo na tym straci a milion innych polakow zyska ale to przeciez ciezko na to wpasc |
Smutna wiadomość
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/zma...wiadomosc.html Co starsi pamiętają zapewne... |
Pamiętają. [']
|
|
|
spokojnie, sky ma duzy zapas na ten cel a apple nie wyda nie wiadomo ile bo brytole po prostu zmieniac na szybko tv czy odbiornika dvb nie beda
|
Zgadzam sie - TV to jedyny profil dzialalnosci Sky, a wiec ich glowny cel. AppleTV to nadal "hobby" ze strony giganta z Cupertino. Wkleilem raczej jako ciekawostke ;-)!
|
apple po prostu nie stac na wtopienie paru setmilionow funtow :P
|
Nikogo nie stac, z biznesowego punktu widzenia ;-).
|
wlasnie dlatego na 99% apple nie wygra ze sky :P
|
Wietrzna pogoda pomaga bramkarzom (no, co drugiemu). :hahaha:
|
Minister sportu miała zapytać: "Kto wybrał Legię i Wisłę do gry o Superpuchar?":haha::haha:
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...l_Legia_i.html |
No i z czego się cieszy?
Kto wybrał i w co oni grają? |
Nie mogą se tej ustawki gdzieś indziej załatwić?
Kurde rozwalą nowy stadion, jeszcze nie skończony. |
Taki paskudny stadion.
Nie będzie szkoda. |
Pani minister się w głowie nie mieści, że to może wynikać z gry, przecież wszystko się ustala w kierownictwie.
W przyszłości takie błędy i wypaczenia będą naprawione, jak kiedyś, przez fryzjera. |
Cytat:
|
Cytat:
================================================== ==== |
"Tak budowano za Gierka. A teraz? Oto film idealnie pasujący także dzisiaj"
http://www.poboczem.pl/naszym-zdanie...acy,nId,434708 |
edziu a wiesz dlaczego nie bylo meczu o superpuchar?
|
Bo jakiś zły człowiek źle wybrał drużyny. lol2
|
nieeeee
bo gdyby mecz sie odbyl bez zadymy (a tak by bylo) to by sie tusk i rzad ladnie nasluchali, a brak dymu bylby zly dla PR... |
byelem wczoraj na meczu wisla - lech
http://bp.wisla.krakow.pl/files/mapka.jpg w sektorze g2.... kibice gosci nie przyjechali dopingowac tylko niszczyc stadion i szukac zadymy...caly mecz probowali rozwalic plot odgradzajacy, zdewastowali krzeselka, ubikacje, ogolnie co sie dalo w sektorze gosci. pozniej oczywiscie krzeselka, ramy do mocowania tych krzeselek, spluczki, osprzet z wc lataly w kierunku sektora wisly... dodac nalezy tez petardy przez caly mecz, ktore ladowaly na sektorze, za boiskiem (kolo panow z aparatami, ktorzy sie pozniej wyniesli bo szkoda zdrowia) a nawet rzucali nimi w zawodnikow wisly, ktorzy sie tam rozgrzewali.... mam nadzieje, ze lech poznan dostanie conajmniej zakaz wyjazdow swoich kibicow |
Najgorsze, że to bydło działa pod szyldem Wiary Lecha. A każdy kto im zwraca uwagę jest pierdo*lonym piknikiem w zmowie z Wyborczą, Tuskiem i całym złem tego świata. Klub też umywa ręce...
Już mi się nie chce tego komentować. Tępe *****e. Przynoszą wstyd klubowi i miastu. |
no ja czekam na reakcje wisly i pzpn
bo jak wyzej powiedzialem nalezy im sie co najmniej zakaz wyjazdow do konca sezonu |
no ci z Wisły to tez nie anioły k***a
|
ja sie z tym zgadzam
ale w g3 i g2 kible nie byly rozwalone... |
Powiedz otwarcie Prezesik, to kaczyści!
|
Edziu nie prowokuj.
Na mecze chodzę, swoje widzę. Nie wiem czy to kaczyści, napieralczyści czy palikotoczyści. Mam to gdzieś. Wiem natomiast kto teraz jest ich wrogiem: 1. Gazeta Wyborcza 2. Tusk I każdy komu się nie podoba ich zachowanie od razu dostaje łatkę. Żeby było wiadomo, że jak się z nimi nie zgadzasz, to jesteś ich wrogiem. Muszą sobie dzielić świat na "my - wy", bo ich tępe łby nie są w stanie patrzeć szerzej. A teraz idź na forum jakiegoś klubu i napisz, że Ci się nie podoba co robią. Zobaczysz jaki będzie efekt. Dowiesz się, że zostałeś zmanipulowany prze GW i na stadion lepiej nie przychodź. |
Cytat:
Na prawdę chodzisz na mecze? Mam od kilku lat karnet, nie zgadzam się z Twoją opinią! :nie: Przez ostanie trzy lata, może opuściłem dwa mecze na Bułgarskiej, dotychczas nie widziałem "bydła". To, że Wiara Lecha krytykuje GW to inna sprawa i nie ma nic do rzeczy z kibicami i jak to nazwałeś "piknikiem". :> |
Cytat:
Żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie każdego z Wiary Lecha (i kotła) zaliczam do tej grupy. Musisz jednak przyznać, że trafiają się różne osoby, które wpływają na wizerunek wszystkich kibiców. Żeby daleko nie sięgać - wydarzenia od których zaczęliśmy ten wątek. I prawda jest taka, że takie ekscesy pojawiają się notorycznie. Dalej. Ten przykład odnosi się akurat do Lecha, bo przykład który podał Demek nawiązywał do zachowania akurat kibiców Lecha. Takiego zachowania nie akceptuję nigdzie. I nie pocieszam się stwierdzeniami - "inni też tak robią". Bo inni mnie nie obchodzą. Wcale nie uważam, że skoro Wiara Lecha nie lubi się z GW, to nie ma nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie. Wszyscy chowają się za tym konfliktem. Każda krytyka (niezależnie czy ktoś jest z Wiary Lecha czy nie) traktowane jest jak spiskowanie z GW. I tak sprawa wygląda. Dobrze, że czasem WL potrafi przyznać się do błędu. Bo muszę przyznać, że często jest tak, że osoby zupełnie nie związane z Wiarą Lecha wypowiadają się w jej imieniu i tylko jej szkodzą. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Prawda jest taka, że jednak tych paru popaprańców wpływa negatywnie na wizerunek klubu. Nie mówię, że przekreśla, ale w niekorzystnym świetle stawia, zwłaszcza gdy wszyscy nagle umywają ręce. Nie chodzi tylko o rozróby (jak w Bydgoszczy), ale o całą otoczkę. Palenie rac w hali (turniej w Kórniku) czy choćby ostatnie zachowanie w Krakowie. Zdemolowany stadion w Liege przez kibiców Wisły. Kibice Arki, którzy wpadli na turniej dla dzieci. Dla mnie to jest koniec tego tematu. |
Cytat:
Mam w czterech literach pozostałych.... Szkoda, że nie porozmawiamy o tym przy ognisku... :ognicho: |
Cytat:
Co do wszelkiej maści zadym i rozrób na stadionach to nie mogę się wypowiedzieć, gdyż nie byłem na żadnym meczu na żywo. Jedynie siatka i koszykówka. Lecz wcalę nie żałuję. Kto by chciał oglądać ten cyrk z bliska. |
a mnie dalej zastanawia brak informacji o zadymie. nie ma kompletnie nic. oczywiscie chodzi o jakis oficjalny komunikat.
czyzby lech sie dogadal z wisla, ze zaprlaci za naprawy bez zglaszania do pzpn? |
drogo będzie kosztować wyprawa Wisły do Liege k***a
80.000 ***8364; http://wislakrakow.com/www/showartic...2&pp=10&page=2 |
a liege za rzucanie racami w kibicow chyba kary nie dostalo...
|
mecz ruch - wisla mozna okreslic krotko
sedzia vs pareiko.... |
No to czekamy na lanie od herbaciarzy z mlekiem. :>
Jak teraz było trzeba, to chyba dachu nie zamknęli i Narodowy nie nadaje się do gry, bo jedna wielka kałuża. lol2 |
Wstyd, po prostu wstyd.
Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2 |
Cytat:
|
Anglicy powinni powiedzieć, że jak ten DZIKI KRAJ przygotuje się na mecz to ma się zgłosić do nich prośbą o rozegranie go... a kibice powinni w nagrodę udać się do kas po zwrot gotówki za bilety i olać kolejne mecze. K...a gdzie my jesteśmy :|
|
Cytat:
|
Dopiero wróciłem do domu i włączyłem telewizor, no ciekawe...
Jestem w stanie zrozumieć, że nie przewidzieli aż tak obfitych opadów (w sumie nic na nie nie wskazywało jeszcze parę godzin temu), ale żeby nie zareagować natychmiastowym zamknięciem dachu? Poza tym, czy tam nie ma systemów odprowadzających wodę zdolnych w rozsądnym czasie doprowadzić murawę do stanu używalności? |
Dach powinni zamknąć wczoraj rano, a drenażu pod wypożyczoną murawą po rostu nie ma żadnego. PZPN na pewno premie już sobie wypłacił.
|
Cytat:
|
o ile od godziny 20:20 mialem jeden wielki ubaw to teraz chyba przyhamuje
bo chyba faktycznie to delegat dal dupy a nie nasi jestem zawiodziony.... ale i nie...znow bede mial blisko na stadion slaski... |
Premie sobie wezmą... za to, że szybko udało się, dzięki im zdolnościom, zapanować nad sytuacją i przenieść mecz na dziś. O! Premia za szybką reakcję! A co!
Takiego wielkiego misia powinni powiesić nad tym stadionem. :D A macie pretensje, że zima zaskakuje drogowców... |
Wczoraj jak lało chcieli grać przy otwartym dachu -dziś jak ma być ciepło i słonecznie mają grać przy zamkniętym..:ysz:
Niech mi jeszcze tu któryś napisze że żyjemy w normalnym europejskim kraju...|| |
mam wrażenie, że żyjemy w normalnym europejskim kraju k***a
|
|
z Gmochem i ryżem jest spoko :D
|
|
Kaskady || Witaj ED z powrotem!!!
|
Zagadka dachu na stadionie "narodowym" rozwiązana!
Zostań pracownikiem na Stadionie Narodowym w Warszawie. W związku z rozszerzeniem działalności Narodowego Centrum Sportu Sp. z o.o. poszukujemy osoby na stanowisko: Technik do obsługi instalacji niskoprądowych i automatyki Stadionu Narodowego w Warszawie http://www.wykop.pl/ramka/1294421/za...ym-rozwiazana/ :haha: |
Już mam teorię dlaczego Anglicy tak słabo grali, mecz zaczął się o siedemnastej, więc nie zdążyli napić się herbatki z mleczkiem, to jak mieli grać?? :mruga:
Jeszcze jedna sprawa, niech ktoś przed następnym meczem spetryfikuje Szpakowskiego, bo fajny mecz był, tylko ten baran go psuł swoim pierniczeniem. :rzygi: |
Trochę szkoda.
To był mecz do wygrania. Ale nie ma co marudzić :) |
Wodogrzmoty Tuska ;)
A mecz mnie pozytywnie zaskoczył. |
qrde, spokojnie 3:1 powinno być k***a
|
mieli szanse wygrac. ogromne.
angole nie zagrali slabo, to nasza jeszcze slaba kadra zagrala bardzo wysoko i twardo. @ed nie ogladalem na tvp a na polsat sport wiec nie musialem sluchac biadolenia i pier...enia ;-) ale wracajac do meczu najslabszym ogniwem tego meczy bylo polaczenie obraniak +lewy.osobno zagrali ok, bardzo ok. jesli ta dwojka sie zrozumie to jestem pelen pozytywnych mysli. tyton - ja nie wiem czemu on nie gra w klubie. zmiennik moze mu buty czyscic conajwyzej. jedna interwencja byla zla, gdy nie zlapal pilki przy sam na sam. zagranie glowka bylo celowe dokladne, gdyby reszta sie lepiej rozbiegla mogla byc niezla kontra. piszczek - potwierdzil jedno, ze jest najlepszym prawym obronca na swiecie. wasilewski - bartez (z forum) powinien sie uczyc spokoju od niego glik - chyba dzisiaj nie przegral zadnej pilki... wawrzyniak vel smerf - nie lubie legii, nie lubie jego ale smianie sie z niego uwazam za przesade i to gruba. wiekszosc sytuacjii po jego stronie to 2 na 1...co on ma zrobic? rozdwoic sie? (chyba nie potrafi) a mimo to bramki nie padly...bo jednak tak blokowal, ze inni dobiegli (nie uwazam, ze to przypadek) mial kilka bledow ale moze sie poprawic, a mogl miec 2 asysty...ale inni... grosicki - szybkosc to gosc ma, rooney bez pilki LEDWO go dogonil, kilka zagran to klasa swiatowa, telewizory na colu to byle leszcz nie zrobi (a mial 3 czyli wiecej niz w zeszlem sezonie w premier league) krychowiak - zaryzykuje stwierdzenie, ze na chwile obecna nie ma drugiego takiego defensyfnego pomocnika na swiecie, OAZA spokoju, czyscil jak chcial polanski - nie wiem za co dostal kartke, powaznie, sedzie mogl gwizdnac faul, ale karta? w duzym stopniu wypatrzylo sposob jego gry wszolek - mamy talent, bardziej wszechstronny niz blaszczykowski. dzis slabo, ale swoje zrobil obraniak - bedzie gral w klubie to bedzie wzmocnieniem. bardzo duzo widzi, kilka zagran do tylu gdzie wydawalo sie, ze wstrzymuje akcje, dzieki kolejnym dwom klepkom przenioslo sie pod pole karne angoli lewy - slaby mecz czy nie? owszem, malo co pokazal...moze poza przepychankami z angolami....o tak! tak chce ogladac! ktos mu do pomocy jak w borussi i bedzie bajka! kwestia zrozumienia z obraniakiem! (najslabsza nota wg mnie laduje wlasnie tutaj) mierzejewski (za wszolka) - slabo wszedl, mniej asekuracjii dla smerfa ale i tak dal rade (szczegolnie ten grajacy od 1 minuty) ;-) milik - zmiana z tylka, nie mial szansy sie pokazac bo nie zmienili stylu gry na 2 w napadzie borysiuk - zmiana na zyskanie czasu choc mogla wyjsc kontra w koncowce...ale sie nie udalo moim zdaniem - jesli kadra sie bardziej zgra to moze byc bardzo dla nas ciekawie |
Kulisy powodzi na Stadionie Narodowym. Oto winowajca
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarz...e-w-basen.html |
Cytat:
Co do meczu, zgadzam się z Twoim podsumowaniem, ale nie do końca zgadzam się, że Anglicy zagrali dobrze. Rooney poza bramką nic nie pokazał. Co drugie podanie niecelne. Przy wyprowadzaniu zdarzało się im posyłać piłki w aut, czy podawać niedokładnie. Tak naprawdę poza bramką mieli może jeszcze 2-3 groźne sytuacje. Można było wymagać od nich sporo więcej. Mają szczęście, że udało im się wywieźć remis. |
nie zgodzę się co do Piszczka,
był słaby jak na Euro, Tytoń wyrasta na nr 1 w bramce polskiej, Glik doskonały, zgadzam sie z Bartezem, Anglia zagrała taki sobie mecz. |
Ciekawe co Anglicy robili w nocy poprzedzającej mecz, czy aby nie zabalowali? :>
|
ktoś na Tłiterze pisał o kolejce przed jakimś burdelem na Pradze :D
|
Czy żartownisie stadionowi dostaną dożywocie?
Jak ktoś ma fejsa może ich bronić Uwolnić Bohaterów Basenu Narodowego |
Ilość załączników: 1
|
O trzeba donieść na Paliego, że udostępnia dane osobowe, nie swoje! ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:02. |