Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

andrzejj9 23.08.2005 22:25

Już 2:1 !

Piękny strzał! :)

Burak_PL 23.08.2005 22:28

było groźnie ale jest lepiej :D

andrzejj9 23.08.2005 22:32

Co tam się ****a dzieje?! Czemu tej bramki dla nas nie uznano..

A tak już kurde 3:1...

Patrix 23.08.2005 22:35

taaaaa + czerwona kartka....

Burak_PL 23.08.2005 22:35

no do ****@&&&*@&@(*@ 2:2 a tu 3:1 co jest?? i czerwona kartka/.............

andrzejj9 23.08.2005 22:38

kurde.. niech już chociaż dojdzie do tej dogrywki...

Piterniel 23.08.2005 22:43

Dogrywka, ale emocje - każdy klnie :P

Predi 23.08.2005 22:45

ja pie%dziele taki mecz :s

andrzejj9 23.08.2005 22:46

Ja bym kurde chciał w końcu wiedzieć, czemu do cholery ta nasz bramka nie została uznana??

No i jeszczenie pogardziłbym uzasadnieniem tej czerwonej kartki dla naszego..

Burak_PL 23.08.2005 22:55

a awans był tak blisko ...........

andrzejj9 23.08.2005 22:59

Jeszcze jest możliwy..

Przy okazji.. nie wiem, kto to jest ten drugi komentator, ale podobają mi się komentarze :)

O właśnie: "No to te jest to, dobrze synu" ;)

Damianos L 23.08.2005 23:05

gmoch jest drugim komentatorem

a co do meczu, to niech chociaz do karnych wytrzymaja.......bo awansowac bedzie ciezko

andrzejj9 23.08.2005 23:10

Też mam nadzieję na karne.. Majdan broni jednak świetnie, a grając w 10 trudno jest nad zdobyć przewagę w zwykłej grze..

andrzejj9 23.08.2005 23:12

kur... 4:1...

Air 23.08.2005 23:17

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Też mam nadzieję na karne.. Majdan broni jednak świetnie, a grając w 10 trudno jest nad zdobyć przewagę w zwykłej grze..

Gmoch wykrakał, że Majdan nie wychodzi do dośrodkowań z rożnego. Został złapany na wykroku i już się nie zdołał cofnąć.

Było dobrze a skończyło się jak zawsze :'(

IceManSpy 23.08.2005 23:20

jednak. koniec. przegralismy :(

andrzejj9 23.08.2005 23:23

było blisko.. bardzo blisko..

Mi w sumie do dzisiejszego wieczora losy Wisły były obojętne.. Ale jak zacząłem oglądać, to naprawdę miałem nadzieję, że wygrają.

No nic, nie udało się.. ale mecz był piękny :)

Predi 23.08.2005 23:24

kto przegral mecz?

MAJDAN, MAJDAN, MAJDAN ty psi synu *******o zlamana.......
przy ostatniej bramce to ja sam bym obronil..... gdzie szmato biegles? po piwo?

Piterniel 23.08.2005 23:26

andrzejj9 nie uznali brami bo było zagranie ręką :)
Majdan, może troche dał ciała, ale napewno nie chciał źle :)

andrzejj9 23.08.2005 23:28

Kurde, no nie widziałem tej ręki na powtórce...

A zresztą, cóż znaczy jedna ręka przy awansie do Ligi ;)

Piterniel 23.08.2005 23:29

Obiła się, bo odbił kolanem i zatrzymał dolną częscią ręki aby mu nie odleciała :D

Air 23.08.2005 23:29

Cytat:

Napisany przez Predi
kto przegral mecz?

MAJDAN, MAJDAN, MAJDAN ty psi synu *******o zlamana.......
przy ostatniej bramce to ja sam bym obronil..... gdzie szmato biegles? po piwo?

hehehe

Predi nie podniecaj się :)

Jak myślicie, ile bram strzeliłby Olisadebe w sytuacjach Zieńczuka (było ich 5) ??

Stawiam że przynajmniej 2

-edit-

coś mi się język poplątał :)

Damianos L 23.08.2005 23:30

ja pie...le ku..a mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze..... :/

mialem nadzieje ze wreszcie zobacze jakis polski klub w LM. Bo za mlody bylem by pamietac Legie w 95r..

pieniadze ktore by wisla dostala tez moglyby pomoc polskiej pilce, wreszcie mielibysmy jakas druzyne na poziomie europejskim

a tak to nic, znowu nic.....

przegrac prawie wygrany mecz, tak glupio stracic bramki, wszystkie ze stalych fragmentow.... nie wykorzystac tylu okazji.... glupia czerwona kartka.... ehhh szkoda slow, ide ochlonac....

Hinks 23.08.2005 23:32

No ja pier**** :|
Już byliśmy w Lidze Mistrzów :\
Nie no mecz był super :spoko:
Wg. mnie Majdan branił bardzo ładnie tylko szkoda tej ostatniej bramki.

Predi 23.08.2005 23:34

Cytat:

Napisany przez Air

Predi nie podniecaj się :)

czekaj.... co ty chcesz ???
kuzwa stary ja ten mecz przezywalem.... jak wiekszosc chyba... nie oczekuj ze teraz zapomne i pojde spac...

a Majdan najpierw sobie wrzucil pilke za plecy... taki prezent dla Oliego, o potem niewiadomo czego poza bramka szukal, bo jakby grzecznie stal na lini... a powinien bo pilka szla dosc daleko wiec i tak by jej nie wylapal... z lini byla do wylapania z palcem w D

rosol 23.08.2005 23:40

Nie podniecajcie sie tak :D To bylo do przewidzenia:) Za latwo gralo sie Wisle w Krakowie, ale za to bardzo trudno w Atenach. Ale tak mialo byc. Nasi sportowcy jak zwykle zawodza, kiedy gramy o najwyzsze stawki i to nie tylko w pilce noznej ale w kazdej dyscyplinie sportu. Nie ma sie co zalamywac. Przez tyle lat nie bylismy w LM i nadal nie jestesmy, wiec nic sie nie pozmienialo:) Zobaczymy nastepnym razem:P

andrzejj9 23.08.2005 23:40

Wiesz.. pod koniec Majdan rzeczywiście skopał, ale były trakie fragmenty, że gdyby nie on, to nie przesadzając przegralibyśmy przynajmniej z 10 bramkami więcej...

Damianos L 23.08.2005 23:42

aha zapomnialem dodac:

Zienczuk to frajer....jak mozna nie wykorzystac takich sytuacji ?????????

a o Majdanie to wole sie juz nie wypowiadac...... popieram Prediego choc sadze ze w kilku momentach ladnie interweniowal, uratowal druzyne, ale przy stalych fragmentach to juz przegiecie :/

za wysokie progi na LM :(

Predi 23.08.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz.. pod koniec Majdan rzeczywiście skopał, ale były trakie fragmenty, że gdyby nie on, to nie przesadzając przegralibyśmy przynajmniej z 10 bramkami więcej...

tyle ze to co obronil to obronilby kazdy inny... mozna by po kazdym meczu sumowac obronione sytuacje i liczyc iledziesiat goli mniej sie przegralo

wkurzylo mnie tez ogolne zachowanie Wisly.... chlopaki dostawaly w dupe az milo bylo pewnie patrzec Grekom... zamiast wypuscic wsciekle psy na boisko, Engel nie wiem co chcial zrobic... w pierwszych 30min meczu bramka dla nas i tyle... koniec.... a jak juz sie Grecy po tych 30min rozgrzali to nawet przebiec sie z pilka biedni Wislacy nie mogli... dopiero w dogrywce cos oddech zlapali i zaczeli lapac na faule

jestem stanowczym przeciwnikiem bronienia wyniku... bo jak widac to sie zawsze konczy zle

andrzejj9 23.08.2005 23:52

Cytat:

Napisany przez Predi
tyle ze to co obronil to obronilby kazdy inny... mozna by po kazdym meczu sumowac obronione sytuacje i liczyc iledziesiat goli mniej sie przegralo

wkurzylo mnie tez ogolne zachowanie Wisly.... chlopaki dostawaly w dupe az milo bylo pewnie patrzec Grekom... zamiast wypuscic wsciekle psy na boisko, Engel nie wiem co chcial zrobic... w pierwszych 30min meczu bramka dla nas i tyle... koniec.... a jak juz sie Grecy po tych 30min rozgrzali to nawet przebiec sie z pilka biedni Wislacy nie mogli... dopiero w dogrywce cos oddech zlapali i zaczeli lapac na faule

jestem stanowczym przeciwnikiem bronienia wyniku... bo jak widac to sie zawsze konczy zle

Z pierwszym (co do Majdana) się nie zgadzam, bo naprawdę niektóre interwencje były rewelacyjne.

Natomiast co do gry... Kurde, przecież my mogliśmy dwie bramki na upartego stracić i jeszcze to wygrać... To duża przewaga, nawet bardzo. Można było rzeczywiście od początku inaczej ten mecz poprowadzić..

M@X 24.08.2005 00:32

Agreed with andrzejj9... Majdan zrobil co mogl i uwazam ze odwalil kapitalna parade - nie wiem czy zauwazyliscie ze bramkarz przeciwnikow malo co dotykal pilki... W wiekszosci sytuacje ratowala ich linia obrony... Zawalili nasi zawodnicy - mnostwo akcji ktore rozegrane na spokojnie mogly zakonczyc sie golem... Na "nie" przypisuje wspomniane juz niepotrzebne wyjscie Majdana i... Gmocha jako komentatora. Widac bylo ze jego partnera mg ogdzies i przerywa mu jego wywody dotyczace mlodosci - podchodzil do tego zbyt osobiscie, podczas gdy komentator powinien byc wlasnie tylko nim, jak wynika z nazwy!

demek 24.08.2005 01:31

wszystkie wasze wypowiedzi to jedno wielkie pie.rdo.lenie bo na kelnerow nie trafili a pozatym chce zobaczyc bramke oliego z wysokosci trybun bo jako jedynej tej powtorki realizator nie dal
no coz tak to juz bywa a jedynym podsumowaniem jakie jest prawdziwe jest to ze grekom sie zwyciestwo nie nalezalo
dobranoc

M@X 24.08.2005 01:43

O "nienaleznosci zwyciestwa" mozna mowic w kontekscie polskiej pilki po zeznaniach Dziurowicza, ale nie w wypadku eliminacji do Ligi Mistrzow, gdzie kazda bramka byla jak najbardziej zasluzona... Okazalismy sie gorsi, aczkowliek niekoniecznie technicznie... Moze byla to kwestia przypadku, bo przez pierwsze 60 minut Wisla pokazala klase... Nie mozna jednak zadnej z ekip umniejszac jej zaslug w tym meczu i uwazam ze bylo to wybitne widowisko... Choc wizualnie lepiej prezentowala sie rzecz jasna Wisla...

P.S. Zmien w koncu ten avatar i status, bo o ile pamietam "cos" sie zmienilo ;-D...

Air 24.08.2005 08:50

Cytat:

Napisany przez Predi
czekaj.... co ty chcesz ???
kuzwa stary ja ten mecz przezywalem.... jak wiekszosc chyba... nie oczekuj ze teraz zapomne i pojde spac...

Nie bierz tego tak do siebie, żartowałem przecież

Predi 24.08.2005 09:03

Cytat:

Napisany przez Air
Nie bierz tego tak do siebie, żartowałem przecież

nie biore :D
:piwo:

Burak_PL 24.08.2005 10:20

Cytat:

Napisany przez M@X.666
nie wiem czy zauwazyliscie ze bramkarz przeciwnikow malo co dotykal pilki...

nie zgodzę sie praktycznie wszystko bronił bramkarz Greków :D gdyby nie on to byłby inny wynik

Damianos L 24.08.2005 10:28

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
nie zgodzę sie praktycznie wszystko bronił bramkarz Greków :D gdyby nie on to byłby inny wynik

gdyby zamiast w tych sytuacjach co mial Zienczuk zastapic go Frankowskim lub Brozkiem wynik bylby inny :D

kraluk 24.08.2005 10:49

Cytat:

Napisany przez Damianos L
gdyby zamiast w tych sytuacjach co mial Zienczuk zastapic go Frankowskim lub Brozkiem wynik bylby inny :D

Zgodze się z tym... Ale było, jak było...

Wisła grała dobrze, ale końcówkę mieli nieciekawą. Pod koniec miałem wrażenie, że wiślacy nie mają sił do grania...

A wracając do Majdana - gość dał z siebie wszystko.

47 24.08.2005 10:58

A ja miałem za***isty humor po meczu, a to wszystko dzięki Jackowi Gmochowi.
Był po prostu świetny. A obraz meczu najlepiej oddają te słowa ;)
(...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto wymyślił taką dramaturgię? J.Gmoch

Pozdrawiam

demek 24.08.2005 11:01

max twoje podsumowanie jest dobre ale nie wygrala druzyna lepsza na boisku tylko ta ktora strzelila wiecej bramek

Predi 24.08.2005 11:09

Cytat:

Napisany przez 47
A ja miałem za***isty humor po meczu, a to wszystko dzięki Jackowi Gmochowi.
Był po prostu świetny. A obraz meczu najlepiej oddają te słowa ;)
(...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto wymyślił taką dramaturgię? J.Gmoch

Pozdrawiam

jak juz cytujemy, to cytujmy doslownie...
"(...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto BY wymyślił taką dramaturgię?"

na onecie i wp (edit: joemonster tez) az sie roi od takich "cytatow"

nie wiem co tam Gmoch robil... moze i fachowiec, ale mikrofon nie dla niego ("hehe", "tak tak tak", "tak jest", "tak jest tak jest tak jest" ile tego mozna sluchac ;) noi teksty z synami itd. )

47 24.08.2005 11:13

Cytat pochodzi stąd:http://www.joemonster.org/article.ph...thread&order=0
Pozdrawiam

Matievoo 24.08.2005 11:14

Cytat:

Zgodze się z tobą ,Marek Zieńczuk zmarnował tyle okazji jedna była prawie pewna akcja ,a on zmarnował sytuacje na goola.
Ja winie za przegrany mecz Zieńczuka nie którzy mogą sie nie zgodzić ale nie wykorzystywał tyle dogodnych sytuacji że mam uras do niego:(
Myślałem że po bramce Sobolewskiego wygramy już tak sie cieszyłem,a tu nic z tego Sobolewski dostał 2 żółte zeszedł bramke nam szczelili.

Predi 24.08.2005 11:27

Cytat:

Napisany przez 47

ok. juz zamieszczam sprotstowanie:
do mojego poprzedniego posta po onecie i wp dodaje joemonster'a ;)

Burak_PL 24.08.2005 12:20

Cytat:

Napisany przez 47

nie no świetne :D

andrzejj9 24.08.2005 12:41

Cytat:

Napisany przez Predi
jak juz cytujemy, to cytujmy doslownie...
"(...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto BY wymyślił taką dramaturgię?"

na onecie i wp (edit: joemonster tez) az sie roi od takich "cytatow"

nie wiem co tam Gmoch robil... moze i fachowiec, ale mikrofon nie dla niego ("hehe", "tak tak tak", "tak jest", "tak jest tak jest tak jest" ile tego mozna sluchac ;) noi teksty z synami itd. )

Dla mnie jego komentarz był przynajmniej szczery.. facet mówił, co myśli, i najczęściej miało to trochę sensu. Przynajmniej nie robił dobrej miny do złej gry, tylko jak nasi ******yli, to on nie omieszkał o tym powiedzieć. I to mi się podoba. Dla mnie te duet wczorajszy to dobra mieszanka do sprawozdań z meczy :)

www.rafis 24.08.2005 13:00

Fatalna porażka !!!

Predi 24.08.2005 13:27

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Dla mnie jego komentarz był przynajmniej szczery.. facet mówił, co myśli, i najczęściej miało to trochę sensu. Przynajmniej nie robił dobrej miny do złej gry, tylko jak nasi ******yli, to on nie omieszkał o tym powiedzieć. I to mi się podoba. Dla mnie te duet wczorajszy to dobra mieszanka do sprawozdań z meczy :)

zgodze sie, gadal fajne, szczere rzeczy, ale ktos kto komentuje powinien umiec konczyc zdania a nie cos mowi... a...e..e...y..o... i szpak konczy jednym wyrazem a on "tak tak tak" ;)
gdyby sam komentowal bez szpaka to byloby kiepsko :D

dlatego twierdze ze gosc jest ok, ale do mikrofonu nie bardzo ;)

Air 24.08.2005 13:29

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Predi
zgodze sie, gadal fajne, szczere rzeczy, ale ktos kto komentuje powinien umiec konczyc zdania a nie cos mowi... a...e..e...y..o... i szpak konczy jednym wyrazem a on "tak tak tak" ;)
gdyby sam komentowal bez szpaka to byloby kiepsko :D

dlatego twierdze ze gosc jest ok, ale do mikrofonu nie bardzo ;)

Masz tu ulubieńca :D

szafran1988 24.08.2005 13:58

ta Majdan sie poplakal ale jego winy tez troche bylo

wkurzalo mnie hamstwo panatinajkosu jak sERIC (o ile dobrze pamietam) rzucil pilka w naszego pilkaza ;/ sedzia powinien byl dac czerwona kartke wtedy szanse by sie wyrownaly.

a wiselka niestety jak to wiselka ra dobrze pierwsze 30 minut potem usypia w 2 polowie totalnie nie bylo gry panatinajkos nie wypuszczal nas z polowy to byl koszmar, lepsza druzyna dostala z zasranymi grekami.

Uche to juz wogole chyba sprzedal mecz szkoda gadac

Jestem bardzo zadowolony z gry Cantorro i Paulisty
Cantorro wyjal dwie pilki prawie ze z lini bramkowej, a paulista ladnie szarpal jak na nie wytrenowanego i slabego kondycyjnie gracza <brawo>

Oli to sarana bicz :D

Air 24.08.2005 15:17

Cytat:

Napisany przez szafran1988

Oli to sarana bicz :D

i po cholerę takie rzeczy piszesz, jak strzeli bramkę angolą to będziesz **** ze szczęścia,

I wtedy to już bedzie dobry Oli

Predi 24.08.2005 16:06

pheh i o co te pretensje do Oliego :D
sprzedali go z Polski? to trudno, gra dla Grekow...
swoja robote wykonal i dobrze jest :)
:piwo: dla Oliego i szybkiego powortu do kadry narodowej :)

Matievoo 24.08.2005 16:58

Cytat:

ta Majdan sie poplakal ale jego winy tez troche bylo

Masz racje Majdan bardzo dobrze bronił ale popełnił 2,3 błedy najbardziej zapamiętałem 2 błedy po której padły goole dla greków:( -Majdan popełnił błond nie podjoł decyzji czy wyjsc do tej piłki dośrodkującej,nie wyszedł w połowie drogi sie cofał do bramki i przelubował go jeden z zawodników greckich i było po ptokach.
A drugi gool to nie przez niego padł gool tylko przez obrońców Wisły wtedy gdy zawodnik grecki uderzył mocno piłke w strone bramki Wisły.K i ona odbiła sie od naszego zawodnika a Radek się rzucił no i leko wpadła do brami.

Burak_PL 24.08.2005 17:20

Cytat:

Napisany przez Predi
pheh i o co te pretensje do Oliego :D
sprzedali go z Polski? to trudno, gra dla Grekow...
swoja robote wykonal i dobrze jest :)
:piwo: dla Oliego i szybkiego powortu do kadry narodowej :)

święta prawda gra w tym klubie i tam musi strzelać a nie zaraz że sprzedany :D

Air 24.08.2005 19:38

Cytat:

Działacze Newcastle United poinformowali, że uzgodnili z Realem Madryt kwotę odstępnego za Michaela Owena. Suma pozostaje tajemnicą, wiadomo jedynie, że transfer będzie rekordowym w historii angielskiego klubu.

Dotychczasowy rekord transferowy Newcastle to pozyskanie z Blackburn Rovers Alana Shearera. W czerwcu 1996 roku "Sroki" zapłaciły za niego 15 mln funtów.

25-letni Owen chciałby grać w Liverpoolu, jednak przejście do Newcastle byłoby, w jego mniemaniu, także dobrym rozwiązaniem.

Owen w ubiegłym roku przybył do Realu z Liverpoolu. W drużynie "Królewskich" nie jest jednak podstawowym zawodnikiem, a w kontekście pozyskania przez wicemistrzów Hiszpanii Robinho i Julio Baptistę jego pozycja może stać jeszcze słabsza.
Pogrzał ławę w Realu dwa sezony i wraca do Anglii, interes życia :)

andy 24.08.2005 23:31

Cytat:

Napisany przez bash.org.pl
<Kapsel> Wisła - prawie jak Liga Mistrzów

:)

demek 25.08.2005 01:15

takie wypowiedzi sa conajmniej chore..........

Air 25.08.2005 13:42

hehe nie oglądałem wczoraj meczu, ale chyba było wesoło, komentarz znalazlem na onecie

Cytat:

Moze przesadzam ale mnie ten komentarz obraza i pan Feddek powinien przy najblizszej okazji (jakims koleinym komentowanym meczu)przeprosic kibicow ,bo to jego zawód i do meczu powinien byc przygotowany malo tego za dekodery sie płaci i podejrzewam ze z tego miedzy innymi on dostaje pensie.Dla tych którzy niewidzieli krótko opisze sprawe,otóz przy stanie 0:1 pan komentator podniecal sie ze juz tylko jedna bramka dzieli obronce trofeum od odpadniecia (bzdura na wyjezdzie liverpool wygrał 3:1 awiec nawet wynik 0:2 dawał im awans!!)malo tego wyrazal swoje zdziwienie ze zespół z Sofi nieatakuje skoro tak mało brakuje!a gdy trener Bułgarski spogladał na zegarek slyszelismy"jest wsciekły na swoich piłkarzy ze ci nieprobuja zdobyc tej jednej bramki"podobne sytuacjie mialy miejsce gdy kibice liverpoolu na 5 min przed koncem zaczeli opuszczac stadion ,czy kibice opuszczali by stadion gdyby jedna bramka eliminowala ich zespoł!ale panu Feddkowi niedało to domyslenia i dalej sie upokarzał niebede juz tu przytaczał przykladów mysle ze to co napisałem wystarczy.Jeszcze jedno tym razem pytanie do ludzi z polsatu macie dobrych komentatorów poco wam był ten nieudacznik?do tego samego worka wrzucił bym jeszcze pana Janisza,a pan panie Feddek jesli masz pan honor i pan to czyta(co oczywiscie jest mało prawdopodobne)to przeprosi pan kibicow bo przez pana mozna byló odniesc wrazenie ze sie oglada inny mecz.

Burak_PL 25.08.2005 13:48

Cytat:

Napisany przez Air
hehe nie oglądałem wczoraj meczu, ale chyba było wesoło, komentarz znalazlem na onecie

hehehe wesoło było pewnie w następnym meczu komentatorem będzie ktoś inny :D

Matievoo 25.08.2005 18:27

Cytat:

Napisany przez Air

No nie wiem czy tak było wesoło bo nasi przegrali ,ale zgodze się stym komentator popełniał śmieszne błendy w wymowie nazwisk piłkarzy itd.

Burak_PL 25.08.2005 18:41

Cytat:

Napisany przez M@tti
No nie wiem czy tak było wesoło bo nasi przegrali ,ale zgodze się stym komentator popełniał śmieszne błendy w wymowie nazwisk piłkarzy itd.

czy ty aby oglądałeś mecz o któym mówimy ? jacy nasi?

Air 25.08.2005 18:44

Cytat:

Napisany przez M@tti

nie napisałem tego wcześniej, chodziło o mecz CSKA Sofia - Liverpool FC,

sorry za zamieszanie :D

Burak_PL 25.08.2005 18:49

Cytat:

Napisany przez Air

własnie mi też chodzi o ten mecz a kolega chbya pomylił :D

Matievoo 25.08.2005 21:29

Cytat:

Napisany przez Air

Dobra nic się nie stało,nie wiedziałem o który mecz wam chodzi myślałem że Wisła.K-Panatinikos Ateny. ;)

Burak_PL 26.08.2005 02:01

a dziś Superpuchar Europy :D

Matievoo 26.08.2005 09:41

Ciekawy kto wygra mecz FC Liverpool czy może CSKA Moskwa,ale ja sawiam na FC Liverpool.

Burak_PL 26.08.2005 12:38

Liverpool :D

LM:

GRUPA A: Bayern, Juventus, Brugge, Rapid
GRUPA B: Arsenal, Ajax, Sparta, Thun
GRUPA C: Barcelona, Panathinaikos, Werder, Udinese
GRUPA D: Manchester, Villarreal, Lille, Benfica
GRUPA E: Milan, PSV, Schalke, Fenerbahçe
GRUPA F: Real Madryt, Lyon, Olympiacos, Rosenborg
GRUPA G: Liverpool, Chelsea, Anderlecht, Betis
GRUPA H: Inter, Porto, Rangers, Artmedia

Burak_PL 27.08.2005 02:13

czyżby nikt nie ooglądał Superpucharu ??

Liverpool FC - CSKA Moskwa 3:1 (1:1, 0:1)
Bramki: Djibril Cisse (82 i 103), Garcia (109) - Daniel Carvalho (28

wołaem CSKA a wszystko za to, że choć Dudek doprowadził ich do tego było pewne że nie zagra teraz ma kontuzje, ale jakby był zdrowy to by też siedział odrobina szacunku mu się należała :D

Matievoo 27.08.2005 07:28

Ja oglądałem!!! Ale nie do końca nie chciało mi sie przygnembiło mnie to że nasza
Wisełka.K odpadła :(
Oglądałem tylko mecz do dogrywki.

Damianos L 31.08.2005 20:16

Lada dzień zakończą się negocjacje na temat zakupu praw do transmitowania mundialu. Sprawa jest już niemal przesądzona. Polsat pokaże wszystkie 64 mecze, a telewizja publiczna mecz otwarcia, ewentualne mecze reprezentacji Polski, półfinały i finał.

Dla kibiców zanosi się więc na powtórkę z roku 2002, kiedy to mistrzostwa z Japonii i Korei relacjonował Polsat w kodowanym kanale Polsat Sport.

ehhh, i za co my placimy ten abonament ???

andrzejj9 31.08.2005 20:54

Cytat:

Gdybym płacił, to bym chyba zaczął szukać odpowiednich paragrafów, żeby zażądać od telewizji jego zwrotu..

Predi 31.08.2005 21:05

Cytat:

i wlasnie dlatego NIE placimy...

az mi sie smiac chce z tych reklam co zachecaja do... nie... dziekuja za placenie :D
za co placic... za panorame?

trzeba bedzie pokombinowac jak polsat ogladnac bez abonamenta :D

pamietam ze poprzedni mundial dalo sie na slasku ogladac z satelity z czeskiej telewizji :)
napewno sie znajdzie jakis motyw :)

aha... tyle ze sesja wtedy wypadnie... moze byc kiepsko :(

Burak_PL 31.08.2005 21:44

a Wisełka sie sprzedała :(

szafran1988 01.09.2005 12:08

hehe uche i franek papa :D

wiselka nie bedzie juz potega

zobaczyymy czy kryszalowicz sprosta takiemu zadaniu jak gra w wisle ;p

Burak_PL 01.09.2005 15:08

a Rasiak w Tottenhamie :D

Lukash 01.09.2005 15:21

Rasiak udalo mu sie wszczysc z niego sie smieja teraz on bedzie mogl sie posmiac dobry zespol moze szans na mistrzostwo nie ma ale zespol pierwsz klasa, Franke pojechal grac w drugiej lidze i chyb tam zakonczy kariere chyba ze uda mu sie wybic,..ale chyba juz ma za duzo lat

Matievoo 01.09.2005 16:22

Cytat:

hehe uche i franek papa :D

wiselka nie bedzie juz potega

zobaczyymy czy kryszalowicz sprosta takiemu zadaniu jak gra w wisle ;p

Wiem dlaczego się tak cieszysz ,bo jesteś kibicem Legi Warszawa ,zgadłem :cool:

Mich@ł 01.09.2005 16:54

Źródło: www.wislakrakow.com
Cytat:

Dzisiaj popołudniu do Krakowa przyjechał 26-letni Brazylijczyk, Andre Barreto. Były pomocnik Boavista powinien już dzisiaj rozpocząć treningi z zespołem mistrza Polski. O godz. 17.00 Na bocznym boisku Białej Gwiazdy pojawi się na pewno nowy napastnik zespołu Paweł Kryszałowicz.

Matievoo 01.09.2005 17:21

Mam nadzieje że się dobrze wprowdzi i bedzie godnie grał w wiśle ;)

Burak_PL 01.09.2005 17:48

Franek Franek łowca firanek || ||

Predi 03.09.2005 16:47

jaki dzisiaj typujemy wynik? 3:0, 3:1? ;)

Weron 03.09.2005 16:48

3:0 :)

Burak_PL 03.09.2005 16:55

3:1 dla naszych :D

Lukash 03.09.2005 18:14

no nie wiem, ale jedno jest pewne bronic sie nie beda bo jak tu nie wygraja to bedzie dla nich po ptakach, ale slyszalem ze moga pierwsza polowe grac na 0:0 zeby nasi spekali bo im tez zalezy na zwyciestwie wtedy nasi rzuca sie do ataku a oni skorzystaja z tego i cos z kontry strzela

Matievoo 03.09.2005 18:59

Ja myśle że nasi wygrają 2:1 ,i jestem ciekaw kto zagra obok Macieja Żurawskiego ?/bo są kwestie że moze zagrać Grzegorz Rasiak ,ale ja myśle że zagra Franek.

demek 03.09.2005 21:29

panowie - moge powiedziec tak - POEZJA - z takim stylem to moga nawet z brazylia grac :)

Predi 03.09.2005 22:43

no.... pierwsza polowa bardzo ladna, ale w drugiej zaczeli chlopaki w kulki leciec...
na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo

demek 03.09.2005 22:54

3 pkt sa? SA !! hej Polska gol ! sialalala la! :D

Lukash 04.09.2005 00:36

super mecz duza dramaturgia, ale jestem zalamany nasz obrona mamy kilku brmakarzy dobrych, pomocnikow i napastnikow ale obrony to my nie mamy Kłos dal ciala jak dlugi ale koledzy nie byli daleko z tyl

demek 04.09.2005 12:38

klos jest w porzadku - predzej rzase trzeba wymienic na dudke :)

Matievoo 04.09.2005 13:00

W pierwszej powłowie pieknie grali a w drugiej tak jak wisła z panatinkikosem tyle że myś my wygrali ,znów dużo szcześcia my mieliśmy ,całą połowe my graliśmy pressingiem i to dało siwe znaki na drugą nie mieli sił podobnie jak wisła żeby bronić wyniku ani zatakować ,bo siły wyczerpali w I połowie meczu ;)

MOdy 04.09.2005 14:12

Ja niestety widziałem tylko 1 gola i powiem, że ten pierwszy kwadrans gry podobał mi się.

Burak_PL 04.09.2005 18:26

mecz dobry lecz druga połowa fatalna oby wygrać z Walia :D

Predi 07.09.2005 23:30

wszystko dobrze, ale tego Szweda co bramke strzelil to ja bym :bicz:

aha i widac jak nam brakuje Oliego, albo kogos kto siedzial by w polu karnym i konczyl pilki ew. dobijal bezpanskie....

andrzejj9 07.09.2005 23:53

No szkoda.. ale przynajmniej wygraliśmy, a i mecz był dobry z wyraźną przewagą na naszą stronę. A kiedy teraz będzie mecz z Anglią?

czero 07.09.2005 23:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A kiedy teraz będzie mecz z Anglią?

A byles na onecie?? ;) :D
http://sport.onet.pl/1020297,1340,31...yscyplina.html

Apropos meczu to gratuluje Polakom. Ibrahimovic (typowo szwedzkie nazwisko ;)) nie pozwolil nam sie czuc w 100% usatysfakcjonowanym, ale i tak jest dobrze, tym bardziej ze Anglia przegrala z Irlandia pn i teraz zeby awansowac musza ostatnie 2 mecze wygrac:).

Bartez 08.09.2005 00:06

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No szkoda.. ale przynajmniej wygraliśmy, a i mecz był dobry z wyraźną przewagą na naszą stronę. A kiedy teraz będzie mecz z Anglią?

Z Anglią gramy 12 października. A mecz był całkiem ciekawy. Widaj jednak, że spotkanie z Austrią sporo wysiłku kosztowało naszych piłkarzy i w tym meczu już nie grali na maksa. Ale i tak nieźle.

andrzejj9 08.09.2005 00:17

Pod uwagę trzeba wziąć też to, że Walijczycy nie mieli specjalnej motywacji do gry w tym spotkaniu.. Ale też nie sprawiali wrażenia, jkaby chcieli odpuścić. Tak czy inaczej gra Polaków pozwala mieć nadzieję, że w poniedziałkowym ( @czero, @Bartez - thx :) ) meczu nie jesteśmy bez szans. Swoją drogą nie byłoby to złe dołożyć Anglikom ;)

Predi 08.09.2005 08:55

mamy ten komfort ze wystarczy nam remis z Anglolami by wyjsc z pierwszego w grupie :)

pablocoo 08.09.2005 16:28

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
(...) mieć nadzieję, że w poniedziałkowym meczu (...)

12 pazdziernika, nie wrzesnia ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46.