![]() |
Już 2:1 !
Piękny strzał! :) |
było groźnie ale jest lepiej :D
|
Co tam się ****a dzieje?! Czemu tej bramki dla nas nie uznano..
A tak już kurde 3:1... |
taaaaa + czerwona kartka....
|
no do ****@&&&*@&@(*@ 2:2 a tu 3:1 co jest?? i czerwona kartka/.............
|
kurde.. niech już chociaż dojdzie do tej dogrywki...
|
Dogrywka, ale emocje - każdy klnie :P
|
ja pie%dziele taki mecz :s
|
Ja bym kurde chciał w końcu wiedzieć, czemu do cholery ta nasz bramka nie została uznana??
No i jeszczenie pogardziłbym uzasadnieniem tej czerwonej kartki dla naszego.. |
a awans był tak blisko ...........
|
Jeszcze jest możliwy..
Przy okazji.. nie wiem, kto to jest ten drugi komentator, ale podobają mi się komentarze :) O właśnie: "No to te jest to, dobrze synu" ;) |
gmoch jest drugim komentatorem
a co do meczu, to niech chociaz do karnych wytrzymaja.......bo awansowac bedzie ciezko |
Też mam nadzieję na karne.. Majdan broni jednak świetnie, a grając w 10 trudno jest nad zdobyć przewagę w zwykłej grze..
|
kur... 4:1...
|
Cytat:
Było dobrze a skończyło się jak zawsze :'( |
jednak. koniec. przegralismy :(
|
było blisko.. bardzo blisko..
Mi w sumie do dzisiejszego wieczora losy Wisły były obojętne.. Ale jak zacząłem oglądać, to naprawdę miałem nadzieję, że wygrają. No nic, nie udało się.. ale mecz był piękny :) |
kto przegral mecz?
MAJDAN, MAJDAN, MAJDAN ty psi synu *******o zlamana....... przy ostatniej bramce to ja sam bym obronil..... gdzie szmato biegles? po piwo? |
andrzejj9 nie uznali brami bo było zagranie ręką :)
Majdan, może troche dał ciała, ale napewno nie chciał źle :) |
Kurde, no nie widziałem tej ręki na powtórce...
A zresztą, cóż znaczy jedna ręka przy awansie do Ligi ;) |
Obiła się, bo odbił kolanem i zatrzymał dolną częscią ręki aby mu nie odleciała :D
|
Cytat:
Predi nie podniecaj się :) Jak myślicie, ile bram strzeliłby Olisadebe w sytuacjach Zieńczuka (było ich 5) ?? Stawiam że przynajmniej 2 -edit- coś mi się język poplątał :) |
ja pie...le ku..a mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze..... :/
mialem nadzieje ze wreszcie zobacze jakis polski klub w LM. Bo za mlody bylem by pamietac Legie w 95r.. pieniadze ktore by wisla dostala tez moglyby pomoc polskiej pilce, wreszcie mielibysmy jakas druzyne na poziomie europejskim a tak to nic, znowu nic..... przegrac prawie wygrany mecz, tak glupio stracic bramki, wszystkie ze stalych fragmentow.... nie wykorzystac tylu okazji.... glupia czerwona kartka.... ehhh szkoda slow, ide ochlonac.... |
No ja pier**** :|
Już byliśmy w Lidze Mistrzów :\ Nie no mecz był super :spoko: Wg. mnie Majdan branił bardzo ładnie tylko szkoda tej ostatniej bramki. |
Cytat:
kuzwa stary ja ten mecz przezywalem.... jak wiekszosc chyba... nie oczekuj ze teraz zapomne i pojde spac... a Majdan najpierw sobie wrzucil pilke za plecy... taki prezent dla Oliego, o potem niewiadomo czego poza bramka szukal, bo jakby grzecznie stal na lini... a powinien bo pilka szla dosc daleko wiec i tak by jej nie wylapal... z lini byla do wylapania z palcem w D |
Nie podniecajcie sie tak :D To bylo do przewidzenia:) Za latwo gralo sie Wisle w Krakowie, ale za to bardzo trudno w Atenach. Ale tak mialo byc. Nasi sportowcy jak zwykle zawodza, kiedy gramy o najwyzsze stawki i to nie tylko w pilce noznej ale w kazdej dyscyplinie sportu. Nie ma sie co zalamywac. Przez tyle lat nie bylismy w LM i nadal nie jestesmy, wiec nic sie nie pozmienialo:) Zobaczymy nastepnym razem:P
|
Wiesz.. pod koniec Majdan rzeczywiście skopał, ale były trakie fragmenty, że gdyby nie on, to nie przesadzając przegralibyśmy przynajmniej z 10 bramkami więcej...
|
aha zapomnialem dodac:
Zienczuk to frajer....jak mozna nie wykorzystac takich sytuacji ????????? a o Majdanie to wole sie juz nie wypowiadac...... popieram Prediego choc sadze ze w kilku momentach ladnie interweniowal, uratowal druzyne, ale przy stalych fragmentach to juz przegiecie :/ za wysokie progi na LM :( |
Cytat:
wkurzylo mnie tez ogolne zachowanie Wisly.... chlopaki dostawaly w dupe az milo bylo pewnie patrzec Grekom... zamiast wypuscic wsciekle psy na boisko, Engel nie wiem co chcial zrobic... w pierwszych 30min meczu bramka dla nas i tyle... koniec.... a jak juz sie Grecy po tych 30min rozgrzali to nawet przebiec sie z pilka biedni Wislacy nie mogli... dopiero w dogrywce cos oddech zlapali i zaczeli lapac na faule jestem stanowczym przeciwnikiem bronienia wyniku... bo jak widac to sie zawsze konczy zle |
Cytat:
Natomiast co do gry... Kurde, przecież my mogliśmy dwie bramki na upartego stracić i jeszcze to wygrać... To duża przewaga, nawet bardzo. Można było rzeczywiście od początku inaczej ten mecz poprowadzić.. |
Agreed with andrzejj9... Majdan zrobil co mogl i uwazam ze odwalil kapitalna parade - nie wiem czy zauwazyliscie ze bramkarz przeciwnikow malo co dotykal pilki... W wiekszosci sytuacje ratowala ich linia obrony... Zawalili nasi zawodnicy - mnostwo akcji ktore rozegrane na spokojnie mogly zakonczyc sie golem... Na "nie" przypisuje wspomniane juz niepotrzebne wyjscie Majdana i... Gmocha jako komentatora. Widac bylo ze jego partnera mg ogdzies i przerywa mu jego wywody dotyczace mlodosci - podchodzil do tego zbyt osobiscie, podczas gdy komentator powinien byc wlasnie tylko nim, jak wynika z nazwy!
|
wszystkie wasze wypowiedzi to jedno wielkie pie.rdo.lenie bo na kelnerow nie trafili a pozatym chce zobaczyc bramke oliego z wysokosci trybun bo jako jedynej tej powtorki realizator nie dal
no coz tak to juz bywa a jedynym podsumowaniem jakie jest prawdziwe jest to ze grekom sie zwyciestwo nie nalezalo dobranoc |
O "nienaleznosci zwyciestwa" mozna mowic w kontekscie polskiej pilki po zeznaniach Dziurowicza, ale nie w wypadku eliminacji do Ligi Mistrzow, gdzie kazda bramka byla jak najbardziej zasluzona... Okazalismy sie gorsi, aczkowliek niekoniecznie technicznie... Moze byla to kwestia przypadku, bo przez pierwsze 60 minut Wisla pokazala klase... Nie mozna jednak zadnej z ekip umniejszac jej zaslug w tym meczu i uwazam ze bylo to wybitne widowisko... Choc wizualnie lepiej prezentowala sie rzecz jasna Wisla...
P.S. Zmien w koncu ten avatar i status, bo o ile pamietam "cos" sie zmienilo ;-D... |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
nie zgodzę sie praktycznie wszystko bronił bramkarz Greków :D gdyby nie on to byłby inny wynik |
Cytat:
gdyby zamiast w tych sytuacjach co mial Zienczuk zastapic go Frankowskim lub Brozkiem wynik bylby inny :D |
Cytat:
Wisła grała dobrze, ale końcówkę mieli nieciekawą. Pod koniec miałem wrażenie, że wiślacy nie mają sił do grania... A wracając do Majdana - gość dał z siebie wszystko. |
A ja miałem za***isty humor po meczu, a to wszystko dzięki Jackowi Gmochowi.
Był po prostu świetny. A obraz meczu najlepiej oddają te słowa ;) (...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto wymyślił taką dramaturgię? J.Gmoch Pozdrawiam |
max twoje podsumowanie jest dobre ale nie wygrala druzyna lepsza na boisku tylko ta ktora strzelila wiecej bramek
|
Cytat:
"(...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto BY wymyślił taką dramaturgię?" na onecie i wp (edit: joemonster tez) az sie roi od takich "cytatow" nie wiem co tam Gmoch robil... moze i fachowiec, ale mikrofon nie dla niego ("hehe", "tak tak tak", "tak jest", "tak jest tak jest tak jest" ile tego mozna sluchac ;) noi teksty z synami itd. ) |
Cytat pochodzi stąd:http://www.joemonster.org/article.ph...thread&order=0
Pozdrawiam |
Cytat:
Ja winie za przegrany mecz Zieńczuka nie którzy mogą sie nie zgodzić ale nie wykorzystywał tyle dogodnych sytuacji że mam uras do niego:( Myślałem że po bramce Sobolewskiego wygramy już tak sie cieszyłem,a tu nic z tego Sobolewski dostał 2 żółte zeszedł bramke nam szczelili. |
Cytat:
do mojego poprzedniego posta po onecie i wp dodaje joemonster'a ;) |
Cytat:
nie no świetne :D |
Cytat:
|
Fatalna porażka !!!
|
Cytat:
gdyby sam komentowal bez szpaka to byloby kiepsko :D dlatego twierdze ze gosc jest ok, ale do mikrofonu nie bardzo ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
ta Majdan sie poplakal ale jego winy tez troche bylo
wkurzalo mnie hamstwo panatinajkosu jak sERIC (o ile dobrze pamietam) rzucil pilka w naszego pilkaza ;/ sedzia powinien byl dac czerwona kartke wtedy szanse by sie wyrownaly. a wiselka niestety jak to wiselka ra dobrze pierwsze 30 minut potem usypia w 2 polowie totalnie nie bylo gry panatinajkos nie wypuszczal nas z polowy to byl koszmar, lepsza druzyna dostala z zasranymi grekami. Uche to juz wogole chyba sprzedal mecz szkoda gadac Jestem bardzo zadowolony z gry Cantorro i Paulisty Cantorro wyjal dwie pilki prawie ze z lini bramkowej, a paulista ladnie szarpal jak na nie wytrenowanego i slabego kondycyjnie gracza <brawo> Oli to sarana bicz :D |
Cytat:
I wtedy to już bedzie dobry Oli |
pheh i o co te pretensje do Oliego :D
sprzedali go z Polski? to trudno, gra dla Grekow... swoja robote wykonal i dobrze jest :) :piwo: dla Oliego i szybkiego powortu do kadry narodowej :) |
Cytat:
A drugi gool to nie przez niego padł gool tylko przez obrońców Wisły wtedy gdy zawodnik grecki uderzył mocno piłke w strone bramki Wisły.K i ona odbiła sie od naszego zawodnika a Radek się rzucił no i leko wpadła do brami. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
takie wypowiedzi sa conajmniej chore..........
|
hehe nie oglądałem wczoraj meczu, ale chyba było wesoło, komentarz znalazlem na onecie
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
sorry za zamieszanie :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
a dziś Superpuchar Europy :D
|
Ciekawy kto wygra mecz FC Liverpool czy może CSKA Moskwa,ale ja sawiam na FC Liverpool.
|
Liverpool :D
LM: GRUPA A: Bayern, Juventus, Brugge, Rapid GRUPA B: Arsenal, Ajax, Sparta, Thun GRUPA C: Barcelona, Panathinaikos, Werder, Udinese GRUPA D: Manchester, Villarreal, Lille, Benfica GRUPA E: Milan, PSV, Schalke, Fenerbahçe GRUPA F: Real Madryt, Lyon, Olympiacos, Rosenborg GRUPA G: Liverpool, Chelsea, Anderlecht, Betis GRUPA H: Inter, Porto, Rangers, Artmedia |
czyżby nikt nie ooglądał Superpucharu ??
Liverpool FC - CSKA Moskwa 3:1 (1:1, 0:1) Bramki: Djibril Cisse (82 i 103), Garcia (109) - Daniel Carvalho (28 wołaem CSKA a wszystko za to, że choć Dudek doprowadził ich do tego było pewne że nie zagra teraz ma kontuzje, ale jakby był zdrowy to by też siedział odrobina szacunku mu się należała :D |
Ja oglądałem!!! Ale nie do końca nie chciało mi sie przygnembiło mnie to że nasza
Wisełka.K odpadła :( Oglądałem tylko mecz do dogrywki. |
Lada dzień zakończą się negocjacje na temat zakupu praw do transmitowania mundialu. Sprawa jest już niemal przesądzona. Polsat pokaże wszystkie 64 mecze, a telewizja publiczna mecz otwarcia, ewentualne mecze reprezentacji Polski, półfinały i finał.
Dla kibiców zanosi się więc na powtórkę z roku 2002, kiedy to mistrzostwa z Japonii i Korei relacjonował Polsat w kodowanym kanale Polsat Sport. ehhh, i za co my placimy ten abonament ??? |
Cytat:
|
Cytat:
az mi sie smiac chce z tych reklam co zachecaja do... nie... dziekuja za placenie :D za co placic... za panorame? trzeba bedzie pokombinowac jak polsat ogladnac bez abonamenta :D pamietam ze poprzedni mundial dalo sie na slasku ogladac z satelity z czeskiej telewizji :) napewno sie znajdzie jakis motyw :) aha... tyle ze sesja wtedy wypadnie... moze byc kiepsko :( |
a Wisełka sie sprzedała :(
|
hehe uche i franek papa :D
wiselka nie bedzie juz potega zobaczyymy czy kryszalowicz sprosta takiemu zadaniu jak gra w wisle ;p |
a Rasiak w Tottenhamie :D
|
Rasiak udalo mu sie wszczysc z niego sie smieja teraz on bedzie mogl sie posmiac dobry zespol moze szans na mistrzostwo nie ma ale zespol pierwsz klasa, Franke pojechal grac w drugiej lidze i chyb tam zakonczy kariere chyba ze uda mu sie wybic,..ale chyba juz ma za duzo lat
|
Cytat:
|
Źródło: www.wislakrakow.com
Cytat:
|
Mam nadzieje że się dobrze wprowdzi i bedzie godnie grał w wiśle ;)
|
Franek Franek łowca firanek || ||
|
jaki dzisiaj typujemy wynik? 3:0, 3:1? ;)
|
3:0 :)
|
3:1 dla naszych :D
|
no nie wiem, ale jedno jest pewne bronic sie nie beda bo jak tu nie wygraja to bedzie dla nich po ptakach, ale slyszalem ze moga pierwsza polowe grac na 0:0 zeby nasi spekali bo im tez zalezy na zwyciestwie wtedy nasi rzuca sie do ataku a oni skorzystaja z tego i cos z kontry strzela
|
Ja myśle że nasi wygrają 2:1 ,i jestem ciekaw kto zagra obok Macieja Żurawskiego ?/bo są kwestie że moze zagrać Grzegorz Rasiak ,ale ja myśle że zagra Franek.
|
panowie - moge powiedziec tak - POEZJA - z takim stylem to moga nawet z brazylia grac :)
|
no.... pierwsza polowa bardzo ladna, ale w drugiej zaczeli chlopaki w kulki leciec...
na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo |
3 pkt sa? SA !! hej Polska gol ! sialalala la! :D
|
super mecz duza dramaturgia, ale jestem zalamany nasz obrona mamy kilku brmakarzy dobrych, pomocnikow i napastnikow ale obrony to my nie mamy Kłos dal ciala jak dlugi ale koledzy nie byli daleko z tyl
|
klos jest w porzadku - predzej rzase trzeba wymienic na dudke :)
|
W pierwszej powłowie pieknie grali a w drugiej tak jak wisła z panatinkikosem tyle że myś my wygrali ,znów dużo szcześcia my mieliśmy ,całą połowe my graliśmy pressingiem i to dało siwe znaki na drugą nie mieli sił podobnie jak wisła żeby bronić wyniku ani zatakować ,bo siły wyczerpali w I połowie meczu ;)
|
Ja niestety widziałem tylko 1 gola i powiem, że ten pierwszy kwadrans gry podobał mi się.
|
mecz dobry lecz druga połowa fatalna oby wygrać z Walia :D
|
wszystko dobrze, ale tego Szweda co bramke strzelil to ja bym :bicz:
aha i widac jak nam brakuje Oliego, albo kogos kto siedzial by w polu karnym i konczyl pilki ew. dobijal bezpanskie.... |
No szkoda.. ale przynajmniej wygraliśmy, a i mecz był dobry z wyraźną przewagą na naszą stronę. A kiedy teraz będzie mecz z Anglią?
|
Cytat:
http://sport.onet.pl/1020297,1340,31...yscyplina.html Apropos meczu to gratuluje Polakom. Ibrahimovic (typowo szwedzkie nazwisko ;)) nie pozwolil nam sie czuc w 100% usatysfakcjonowanym, ale i tak jest dobrze, tym bardziej ze Anglia przegrala z Irlandia pn i teraz zeby awansowac musza ostatnie 2 mecze wygrac:). |
Cytat:
|
Pod uwagę trzeba wziąć też to, że Walijczycy nie mieli specjalnej motywacji do gry w tym spotkaniu.. Ale też nie sprawiali wrażenia, jkaby chcieli odpuścić. Tak czy inaczej gra Polaków pozwala mieć nadzieję, że w poniedziałkowym ( @czero, @Bartez - thx :) ) meczu nie jesteśmy bez szans. Swoją drogą nie byłoby to złe dołożyć Anglikom ;)
|
mamy ten komfort ze wystarczy nam remis z Anglolami by wyjsc z pierwszego w grupie :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46. |