![]() |
a mnie się wydawało, że walia gra tak, żeby przegrać z nami.
dopiero później lekko przycisnęli. |
Wczorajszy mecz byl bardzo dobry. Pileczka chodzila naszym od nogi do nogi. Tak powinno byc zawsze. Tylko przydaloby sie jeszcze troche lepsze wykonczenie. Ale ogolnie podobala sie mi gra naszego zespolu. Oby tak dalej.
|
Cytat:
jezeli tyle wysilku jest przy dwoch meczach z cieniasami to co dopiero gdy przyjdzie zagrac w grupie z kims silnym |
Cytat:
|
Czuje ze niestety anglia-Polska bedzie 2-0 w plecy :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To nie jest do końca powiedziane, że jak przegramy z Anglią to nie jedziemy na MŚ, ponieważ jest możliwość, że wejdziemy z 2 miejsca. Wszystko zależy jaka będzie sytuacja w innych grupach.
|
tia... z naszym szczęściem na pewno...
szwecja remisowała z węgrami cały mecz, nasi już się cieszyli a tu kupa... w ostatniej minucie padła bramka i skandynawowie wygrali :| |
Cytat:
|
Taaa, to fakt, Polska ma szczescie do nieszczescia :|
|
HAHA a ja jutro gram mecz o 14 w falenicy :D:D
dokopiemy frajerom bo mamy 2 miejsce w lidze a oni chyba 3 od konca :D Kto przyjdzie mi pokibicowac ;p ? -edit: Hura to moj 500 post :D -edit2 sorry ze ciagle edytuje ale nie chce spamowac chcialem cos jeszcze przedstawic Popatrzcie na tabele wynikow polska-azerbejdzan 8-0 anglia-azerbejdzan 3-0 polska irlandia 2-1 irlandia anglia 1-0 praktycznie kazdy nasz wynik jest lepszy od wyniku angli, a wiecie czemu nie wygramy z anglia ? Po prostu sie ich boimy. Gdyby anglia grala w maskach i pod nazwa azerbejdzan to dostali by ze 2,3 zero w dupe ;) Niestety takaa nasza polska pilka moze ja to w koncu zmienie || Za rok mam rozmowe z prezesem poloni i mam nadzieje ze bede grac w 1 lidze ;p ja wyniose polska druzyne na wyzyny ;p |
spoko po co sie przejomowac jeszcze do meczu troche zostalo a Rasaik z Zurawski dobra forme prezentuja:), co prawda Szymkowiaka nie bedzie za kartki ale pewnie wroci Krzynowek....a jak myslicie Dudek wroci jeszcze do polskiej bramki czy teraz lawka w Polsce a pierwsze skrzypki Boruc, ja tak mysle bo Dudek nie gra wogole i Liverpool tylko czeka zeby sie go pozbyc, ale za taka kase to ciezko bedzie mu znalesc nowy klub:D
|
Czy jest cos ciekawszego od nogi?\
cyt. z onetu: Do burd pseudokibiców doszło na stadionie w Nowym Mieście Lubawskim (woj. warmińsko-mazurskie) podczas meczu piłkarskiego. W starciach z chuliganami 10 policjantów zostało niegroźnie rannych. Policja zatrzymała 34 osoby agresywnie zachowujące się. |
Cytat z www.wislakrakow.com:
Cytat:
|
Właśnie jest mecz Real-Olympique Lyon no i już Lyon wygrywa 3:0 wiedziałem że tak bedzie obrane mają fatalną ,no i pewnie w ataku też nic ciekawego nie pokażą :(
|
Real sie rozegra i jescze pokaze :)
taka mam nadzieje.... a co do meczu: Juninho jest zaje***ty :) |
Mecz wczorajszy był całkiem niezły. Co prawda oglądałem tylko drugą połowę i żadnej bramki, ale i tak przyjemnie się oglądało ataki Realu.
Teraz oglądam następny, nawet nie bardzo wiem, kto gra (chyba Barcelona..), ale mecz też bardzo przyjemnie się ogląda :) |
fajnie mecz ogladasz ze nie wiesz kto gra:) dobrze strzelas przynajmniej:)
|
Bo jest mi to kompletnie obojętne :) Jak grają Polacy, to lubię wiedzieć, po której są stronie, żeby im dopingować ;) , ale jak grają inne drużyny.. Nie mam faworyta i nie interesuje mnie, kto całą ligę mistrzów wygra, po prostu lubię obejrzeć dobry mecz :)
|
Dziś mecz Vitoria Guimaraes Wisła Kraków Puchar UEFA 1. runda ciekawie się zapowiada jaki obstawiacie wynik ? /Ja obstawiam,Wisła.K 2:1 ,oby się moja sugestia potwierdziła nie ważne jaki wynik bedzie czy 3:1 czy jescze jakiś inny byle żeby mieli przewage jakąs najlepiej żeby wygrali wysoko:)
|
O której i gdzie?
(i żeby pominąć moje kolejne pytania - może ktoś podać stronę z rozpiską meczów Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA?) |
Cytat:
EDIT: A dzisiejszy mecz TVP2 21:10 |
Jak na razie bardzo słaba gra Wisły... Przegrywamy 1:0 po faulu w polu karnym, konsekwencją czego był rzut karny :\
Wisła gra fatalnie, jedynie Cantoro czasem coś próbuje zdziałać :\ Mam nadzieję, że druga połowa będzie lepsza :| |
Też na to liczę, bo to nie jest ta Wisła, która grała w ostatnim spotkaniu eliminacyjnym do Legii Mistrzów..
|
Cytat:
|
rany.. chwilę mnie nie było i... chyba mi się już nie chce oglądać..
|
ZENADA, WSTYD I HANBA
zeby bylo krocej, po dwukropku napisze co bylo ok w grze Wisly: . edit: Andrzejj9 - slyszalem o Legii Cudzoziemskiej, Legii Warszawa i znalazbym jeszcze z kilka ale o Legii Mistrzow to nie ;) :D |
szkoda moich palcy na pisanie opini o meczu, druzynach i panu "rozjemcy"
|
3 do zera to jest wynik.
Bramkarz, obrona, pomoc i atak do wymiany ! Największa menda to Majdan, jak widzę tego farbowanego nietoperza to, aż ... |
A co miał Majdan zrobić? Sam Majdan nic nie zdziała. Przy karnym i 3 bramce nie mógł nic zrobić. 2 gol piłka też ładnie wystawiona przez Saganowskiego i był bez szans. Tak to jest, jak się sprzedaje czołowych graczy, to później trzeba grać... sprzątaczkami :|
|
no to moge zaliczyc ze milo spedzilem czas :niepow: 3:podbite:0
|
Cytat:
|
Cytat:
Święta prawda z tym wyprzedawaniem. Potem płacz, lament i takie nędzne widowisko jak dzisiaj. Dzisiaj to poruszali się, nie przepraszam oni się nie poruszali, oni stali w miejscu. EDIT: Byłem ostatnio na meczu okręgówki. Grała drużyna mojego miasta z drużyną 4 tysięcznej mieściny. Poziom był 100 % lepszy. |
czlowiek tylko nerwy traci przez nich:) ale w najnowszej fifie 2006 bedzie polska liga to tam Wisla zdobedzie puchar Ligi Mistrzow jak nia pokieruje:D
|
Cytat:
Pamiętaj o ustawieniu najmniejszego poziomu trudności :) |
Piłkarze w Polsce za mało zarabiają przecież - trzeba im dać podwyżki to będą lepiej grać.
:fala: :fala: A tak naprawdę to :paker: trenować :pompki: a nie obwieszać się złotem, samochody, wóda i doda. :nie!: :jeep: :sylwek: :tancerka: |
w pilce jak i w prawie calym polskim sporcie jest duzy kryzys,..brak porzadnych osrodkow szkoleniowych, bazy treningowej,a jezeli juz ktos dobry sie pojawi to jedzie zagranice, z drugiej strony zawsze jak pojawia sie kasa to i przekrety i koniec sportu, trzeba brac przyklad z Czech:)
|
Cytat:
Ale nie będę zmieniał, zostawię dla potomnych niech się kształtcą ;) |
kazdej druzynie zdaza sie mecz taki jak wczoraj wisle - zobaczymy w lidze
szanse na awans sa i to duze bo portugalczycy wygrali z druzyna chodzaca a nie biegajaca bo po boisku TYLKO 3:0 a z takim stylem wisly powinno byc 3 razy wiecej |
chociaż Groclin zremisował.........
|
MEcz oglądałem od 2 połowy i byłem w szoku jak zobaczyłem co gra Wisła, w końcu to zespół, którego dzieliły 3 min od LM. Wisła wczoraj stała, wynikiem czego były gole Victori z kontry. Oby Wiślacy pokazali coś za 2 tygodnie.
|
pokazać coś pokażą ale czy znów nie dostaną łomotu :D
|
Cytat:
|
to wygladalo jak pilka podworkowa...
te koszmarne bledy np. baszczynskiego, on nawet pilki z autu nie mogl dobrze wybic no ludzie to ma byc mistrz polski, szkoda slow.... zobaczymy co pokaza w rewanzu |
ja podtrzymuje to co napisalem wczesniej - jesli nie zagraja jak w czwartek a tak jak normalnie to maja realne szanse na wygrana
|
wygrać ?? hmm tak 2:0 ale awans raczej nie :D to by musieli zagrać super :D
|
wystarczy jak zagraja tak jak przewaznie to robia:)
|
no a dzis orange ekstraklasa :D
|
ppp
nikt juz sie nie interesuje piłka ?? wiem polska nie ma co patrzec:) porazka Groclinu i Wisły :) |
Mi się nawet nie chce oglądać polskich klubów ,bo grają dobrze miedzy sobą przyjdzie puchar uefa i liga mistrzów padają na start :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
szkoda slow, nie ma o czym gadac
blamaz i tyle....... pomyslec ze taka druzyna jak Artmedia Bratyslawa gra sobie w lidze mistrzow, pokonuje na wyjezdzie Porto. Kto z was wczesniej slyszal o takiej druzynie? nikomu nieznani pilkarze, budzet druzyny 4mln zl, czyli 4 razy mniej niz Wisla. Czyli jednak mozna... |
Cytat:
|
trzeba być zgranym...... i tyle ;)
|
Cytat:
|
Tych meczów (Wisły i Groclinu) nie warto komentować - komentarz nasuwa się sam po obejrzeniu wyników...
A z ciekawostek polecam przeczytać to: http://sport.onet.pl/1172541,wiadomosci.html Ciekawe co jeszcze sprywatyzują... |
Wogóle Polska piłka nożna leży...
Wszyscy piłkarze, którzy zaprezentują lepsze umiejętności, zaraz są sprzedawani za granicę... Niestety póki tak będzie, to Polskie drużyny nic więcej nie będą pokazywać :\ |
choć Groclin zaprezentowałsie godnie :) znaczy przegrąl z godnościa ......
|
Ja mam dość porażek z godnością albo na skutek braku szczęścia... Polska piłka leży, bo nawala system szkolenia młodzieży. Talentów piłkarskich nam nie brakuje..
|
jutro ODra - Groclin oby ODra skopałą im dupe :)
|
|
Cytat:
Na forum nakazdytemat.com masz wiecej zdjec tej pani i to w lepszych ujeciach. :) |
ach Weron uprzedziłeś mnie chcialem to napisać :) Ale tym zdjęciom też nic nie brakuje :)
|
rzućcie linkiem bo nie mogę znaleźć zdjęć
|
_http://www.nakazdytemat.com/showthread.php?t=29450
|
Cytat:
|
wklejcie tutaj parę zdjęć, chyba nikt się nie obrazi :D
|
Nie ryzykowalbym. :D Administracja moglaby miec inne zdanie na ten temat. ||
|
Cytat:
|
Cytat:
W administracji "przewaga" męska, więc.. ;) |
ze 2 odwazne :)
|
To jest oficjalna strona:
_http://www.natalha.getphoto.pl/pl/index.php znajdziecie tam wszystkie foty. :) |
Ogólnie.... super ;p
|
Całkiem całkiem, :piwo:
|
|
Cytat:
|
Jedziemy na mundial!!!!!!!
|
teraz tylko dobry wynik na old traford nam brakuje do pelni szczescia zeby anglikom cos pokazac
|
tylko zeby nasi chociaz z grupy wyszli :haha:
tak juz serio, to sie ciesze :) i gratuluje naszym pilkarzom, teraz jeszcze dokopac angolom :) |
Aż jestem ciekaw jak nasi z Anglią zagrają.
I Polska i Anglia będą grały na luzie, ponieważ mają już zagwarantowany występ w mistrzostwach :) Walka o 1 miejsce w grupie :D |
Na luzie to zagraja tylko nasi. Wiadomo sukces jest, trzeba opic. Duzo alkoholu. Moze byc nawet wysoka porazka z Anglia. Anglicy na pewno nie odpuszcza, tu chodzi o prestiz. Anglia to Anglia - kolebka futbolu. Tym bardziej, ze ostatnio slabo graja i dziennikarze angielscy niezle po nich "jada". No ale zobaczymy.
|
Mam pytanie gdy Polacy wygraja z Angliom lub zremisują Anglia przejdzie do mistrzostw Świata czy nie ?
|
tak wynik tam nie ma znaczenia jedni i drudzy wchodza
|
Cytat:
|
i oby tak bylo w angli
|
Jeszcze 3 dni i zobaczymy jak nasi chłopcy sobie poradzą. Mam nadzieję, że pięknie zakończą eliminacje do MŚ.
|
Cytat:
|
Cytat:
oby nie osiadli na laurach po awansie do MŚ i "jakoś" zagrali te "jakoś" to nie przegrać 10:0 :) choć Anglia teraz troche rozbita jest i mogli by to wykorzystać byłoby miło.......... |
No to panowie.. oglądamy :)
|
Na razie nie za czesto sa przy pilce ;-D...
1:1!!! Nie wszystko stracone! |
half-time 1-1 :D
moze bedzie lepiej w 2 polowie :D |
Generalnie Anglicy są lepsi zdecydowanie.. to widać przy prowadzeniu piłki, podaniach i szybkości. Naszym natomiast trzeba przyznać, że naprawdę dobrze bronią i tylko dlatego do pewnego momentu utrzymywaliśmy remis. Później ta bramka, ale na sam koniec nasze wyrównanie i to piękną trzeba przyznać bramką! :)
Na razie jest nieźle, a chłopcy pewnie zeszli do szatni bardzo podbudowani, więc może będzie jeszcze lepiej :) |
O ile mnie wrok nie myli to nie gra POLSKA ;) tylko PZPN takie logo sie fajnie pojawia :D
|
ha qrwa co za ciecie
Rasiak-szkoda slow....drewniak i tyle.. czemu janas go ciagle wystawia? przeciez on nic nie gra... mogl zostawic Smolarka |
pewnie myslal ze cos ustrzeli z glowki bo w sumie samymi niskimi zawodnikami tez nie mozna grac
|
ale jak on gral.... podawal niewiadomo gdzie, co chwila potykal sie o wlasne nogi....nie stworzyl zadnej sytuacji
czytajcie komentarze na onecie :D |
Cytat:
|
RASIAK??????????? co on tam robił i ta genialna zmiana za Smolarka Krzynówka miał zrzucić RASIAKA!!!!!!! A Smolarek do przodu bardziej nie rozumiem......szkoda słów......
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34. |