![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#601 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mnie ten mecz tylko roz***347;mieszy***322;, benhaker przynajmniej zobaczy***322; jakich mamy wspania***322;ych or***322;***243;w i jak mia***322; jakie***347; nadzieje na awans to ten mecz go tylko sprowadzi***322; na ziemie.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#602 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
I nie chodzi o sukcesy. Bo moze nie ma aktualnie dobrych zawodnikow. Chodzi o ambicje. Denerwuje mnie to, ze oni przed tym meczem nie mowili o wygranej tylko o tym ile to oni Finladnii bramek strzela. Jakby grali z San Marino. Banda frajerow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
moim zdaniem na najbli***380;szy sukces poczekamy jakie***347; 50 lat, do momentu gdy wszyscy obecni pseudodzia***322;acze z pzpn nie p***243;jd***261; do piachu, bo niestety prokuratura wszystkich nie zdo***322;a pozamyka***263;.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
I nie wiem czy z tego się śmiać czy płakać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
dobrze ze zapomnialem ogladac .................................................. ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Tak szczerze mi to tam rybka. kiedy bedzie ten sukces. Ogolnie mam wazniejsze sprawy, zeby sobie brac do bani takie *******y.Ale glownie chodzi o to, zeby zamkneli te swoje mordy i nie piepszyli tych glupot, ze nareszcie wszystko jest dobrze bo nowy trener itp. Z tym i tamtym wygramy przynajmniej 3:0 i takie *******y. Bo to jest kpina. Na onecie jest sonda kto byl najgorszym pilkarzem zaglosowalem na Dudka. Zreszta on tam nawet prowadzi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A nie lepiej samemu wyjsc pokopac w pilke niz sie podniecac byle czym. To taka dosc nowatorska i reformatorska idea ... nie wiem czy nadazacie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
na benhakkera już szukają haka
http://pilka.interia.pl/reprez/news?inf=788449 |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A propo reprezentacji - słyszeliście ile do tej pory sprzedali biletów na dzisiejszy mecz..? ![]()
![]() |
![]() |
#610 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
już o tym gdzieś czytałem.
w sumie też mnie ten mecz nie interesuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
No szkoda.
Nawet dobry trener nie potrafi nic zrobic z tego gowna. Trzeba zaczac od najnizszej klasy i tam beda dopiero efekty widocznie na gorze. Co do materzzziego - chyba nie powiedzial calej prawdy, a zidan przeciez profesjonalista powinien byc. No ale z dugie strony sie nie dziwie. Jesli ktos zna sie troche na polskiej koszykowce to moze sobie przypomniec incydent z domminikiem tomczykiem. Przez lata byl pokazywany jako oaze spokoju i nazywany morderca o twarzy dziecka (z braku okazywania emocji podczas meczu, no prawie zadnych). Az kiedys nie wytrzymal zaczepek i rzucil sie na prowokatora. Widac kazdy ma swoja granice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Lepiej wziac kogos innego niz placic takie pieniadze za nic bo narazie to on nawet odpowiednich zawodnikow nie potrafil powolac na 2 z kolei mecze. Nie mowiac juz w ogole o poprawie gry. @Andrzej Tak to jest pewnego rodzaju hak. Jakby wyniki byly dobre to podejrzewam, ze malo kto by sie interesowal tym. A skoro ten czlowiek po dwoch meczach nic ciekawego nie zrobil to zaczyna sie nagonka i grzebanie gdzie sie da. Z drugiej zas strony moga to robic ludzie ktorym nie podoba sie ten caly organ PZPN i to w niego bardziej uderza niz w calego Ben Hakera. Co do biletow to nie ma co sie dziwic. Tez bym nie zaplacil za ta ich gre takich pieniedzy bo nie sa one zbyt na tanie. Nie pamietam teraz kosztow ale sa to zbyt wygorowane kwoty. Ciekawi mnie ile bedzie ludzi na meczu. Dzisiaj sprzedadza wiekszosc. Zobaczymy. @Sunna Ty to czasami takie dziwne rzeczy wypisujesz. Jakiego gowna przeciez bronil twoj faworyt Jurek i jak sie spisal? No wlasnie. Kila i mogila. Poza tym nie przesadzaj z tymi umiejetnosciami ben Hakera bo juz pisalem wyzej. Gosc skonczyl sie na latach 80 czy tam troche wyzej kiedy mial jakies sukcesy z Realem. Nie pamietam dokladnie juz calego jego bilansu. Od tamtej pory jego osiagniecia sa nadzwyczaj...przecietne bym powiedzial wiec zaden z niego wielki specjalista w obecnych czasach nie jest i nie nalezy sie nim podniecac. Co do pilkarzy to fakt nie sa to jacys nadzwyczajni zawodnicy jednakze do MS swiata awansowali. Wiec mozna cos z nich zrobic. I tez nie nalezy szukac usprawiedliwienia, ze system szkolenia mlodziezy kuleje, ze za malo boisk itp. Bo taka sytuacja nie jest od 2 tygodni. A jednak druzyna awansowala do 2 z kolei MS wiec mozna cos z pilkarzy zrobic. Jesli chodzi o Materazziego to sie nie dziwie, ze znowu zaczeli skomlec. Jakby nie bylo w tym wypadku prawo nie jest dla wszystkich rowne. Przyklad Jedrzejczak w naszym kraju dobitnie to tez pokazuje. Zreszta takich przykladow jest wiecej. Tylko po co wymieniac. Na to to juz nie zwracam uwagi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#614 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
No bronil moj faworyt i dal dupy. Pokaz mi pilkarza ktory nigdy nie dal dupy.
No ale jak wygrywac mecz skoro nikt bramki nie strzeli ? Majac wybitnego bramkarza nawet rzadko bedziemy wygrywac mecze 1:0. Bramki bedzie puszczac kazdy bramkarz, a przydaloby sie czasem cos strzelic. Dudek dal dupy, owszem, a gdzie nasz napad ? Widac ile zurawski jest wart w tej super lidze szkockiej i ile sa warci nasi zagraniczni pilkarze. Co do trenera. Kim byl janas, coon ostatnio osiagnal. co osiagnal engel i boniek ? Zawsze to ajkas andzieja, ze chociaz jednego mlodego wypromuje i moze cos z niego bedzie po szybkim transferze. I tak sie jeszzce zapytam, co moze trener zrobic w tak krotkim czasie jaki mial benhaker? Ile to bylo zgrupowan ? Kiedys awansowalismy z polskimi fachowcami do euro ? Wiec dlazcego by nie dac mu szansy z eliminacjami do MS. Boiska? Chyba cos sie ruszylo i powstaje powoli bo powoli ale powstaje jakas baza dla mlodziezy. Jeszcze tylko by sie przydalo wiecej boisk osiedlowych i zmiana podejscia do szkolenia mlodziezy. Ale na efekty i tak trzeba czekac. Wyplenic cala korupcje lub chociazby jej kregoslup. I jeszzce wprowadzic powtorki ![]() Jedrzejczak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Wiadomo, ze nie ma pilkarza. ktory niegdy nie zawiodl zawsze sa jakies wpadki.
Fakt napastnicy tez bramek nie strzelaja. Ale... No wlasnie ale. Uwazam tak mi sie przynajmniej wydaje, ze sami zawodnicy nie maja do Dudka zaufania. I teraz jak on wpuszcza szmate to reszta sie zalamuje No bo po co walczyc, sie starac skoro ten za chwile znowu szmate wpusci? Mam nadzieje, ze nastapi jednak dzisiaj zmiana na bramce wyjdzie Kowalewski izobaczymy jak on sie spisze. Oby nie gorzej. Chcoiaz nie powiniene. Dziwia mnie jeszcze sondy. Bo tak: Na onecie winny, najbardziej winny przegranej jest obwiniany Dudek. Na forum pilki noznej. Wiekszosc i to zdecydowana takze chce zmiany w bramce. A wchodze sobie na strone PZPN, zeby zobaczyc dokladne ceny biletow. Jest sonada gdzie jest pytanie kto powinien wystapic w polskiej bramce to na Dudka glosuje 45%, Kowalewski 40%. To jest jakies nieporozumienie. Chyba cos z ta sonda tam kombinuja. Co do cen biletow to wygladaja nastepujaca.: Oba łuki ***8211; 40 pln, trybuna otwarta ***8211; 90 pln, sektory przed trybuną krytą ***8211; 120 pln, trybuna kryta - sektory A i F ***8211; 150 pln, sektory B i E ***8211; 200 pln, sektor D ***8211; 300 pln Na lukach podobno nic nie widac. Tak pisza ludzie, ktorzy chodza na Legie. Wiec ta opcja odpada w koncu nie idzie sie na mecz, zeby nic nie widziec ![]() Pozostaje nam opcja za 90 zl. Za ta ich gre? To ja dziekuje. Mozna oczywiscie napisac, ze kibic jest z zespolem na dobre i na zle. Ale w tym przypadku isc na mecz ipatrzec jak obroncy podaja sobie miedzy soba pilke, zero ambicji. Czekajac jak tylko mecz sie skonczy. To sorry. Jeszcze chccialem skorygowac troche sukcesy Ben Hakera ostatni taki glosniejszy to mistrzostwo Holandii z Feyenordem w 1999. Ale to sa sukcesy, ze tak powiem podworkowe. Janas u nas jakby nie bylo tez mistrzostwo Polski zdobyl. Ostatnio zmieniany przez Weron : 06.09.2006 o godz. 12:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
piłka nożna |
|
|