![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i zaczynaj***261; si***281; zmiany w kadrze. Stopniowo kadra b***281;dzie si***281; teraz zmienia***263; - tak mi si***281; przynajmniej wydaje
![]() http://pilka.interia.pl/news?inf=783414
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Zadnych istotnych zmian nie widze. Caly ta sama czas banda frajerow. Ben Haker cos mi sie przestaje podobac.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Człekokształtny
Pawe***322; Gola***324;ski, Marcin Wasilewski, ***321;ukasz Gargu***322;a, Jakub B***322;aszczykowski (co mnie najbardziej cieszy), Rados***322;aw Matusiak
Pi***281;ciu nowych zawodnik***243;w w kadrze to moim zdaniem sporo. Przy nast***281;pnym powo***322;aniu znowu wymieni pi***281;ciu i po***322;ow***281; kadry ma zmienion***261;
|
|
|
#4 |
|
Człekokształtny
Wszyscy wymienieni przeze mnie pi***322;karze, to debiutanci opr***243;cz Gola***324;skiego, kt***243;ry mia***322; sw***243;j debiut w ostatnim meczu z Dani***261;
|
|
|
#5 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Blaszczykowski jeden mecz w reprezentacji Polski. Wasilewski 8. @Sunna a czy Ty widziales mecz z Dania jak Dudek zawalil pierwsza bramke, a przy drugiej mimo tego, ze szans mozna powiedziec nie mial to i tak zachowal sie jak gamon. Pryznaj sie czy ogladales. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
![]() Mimo tego cieszę się z ich powołań. Zwłaszcza Błaszczykowskiego. Moim zdaniem jeden z najlepszych zawodników w naszej lidze. Z bramkarzami, to nie wiem po co się kłócicie. Mamy dobrych bramkarzy i wypada się tylko cieszyć. Za Dudkiem przemawia doświadczenie reprezentacyjne, jak i w meczach o dużą stawkę, a z Borucem regularna gra w Celtiku. No i nie oceniajcie zawodników po jednym meczu. Popatrzcie na Kuszczaka. Mimo tego słynnego puszczonego gola w meczu z Kolumbią, który obiegł cały świat, Kuszczak trafił do Manchesteru za duże pieniądze. Nie ma co ukrywać, że w zeszłym sezonie Celtic stracił dużo bramek po błędach Boruca - fatalne minięcia się z piłką, złe wybicia, nonszalancja w polu karnym. Dudek niestety nie miał zbyt wiele okazji do popełnienia błędów z wiadomych przyczyn
|
|
|
|
#7 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Jak tam trzyma ktos za Legie dzisiaj?
Jakies prorokowania co do wyniku? Powiem tak jak sie postaraja to moze im sie uda. Wynik jest niekorzystny bo nie strzelono zadnej bramki na wyjezdzie i to moze byc bardzo wazne. W kazdym razie jak legia sie postara to da rade. Jak bedzie tak jak zawsze to wygra 3:1 zespol z Ukrainy. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
Cytat:
no ja kciuki bedę trzymał... w końcu to nasz zespól walczy o Lige Mistrzów. Martwi mnie jednak to, ze Legia przegrała trzy ostatnie mecze, a i atmosfera w druzynie nie za wesoła Ale stawiam na 2:0 dla stołecznych
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Człekokształtny
Ja r***243;wnie***380; b***281;d***281; trzyma***322; kciuki za Legi***281;.
W rozgrywkach europejskich kibicuje wszystkim polskim dru***380;ynom. Mnie najbardziej martwi atmosfera w dru***380;ynie warszawskiej. Zapewne te spi***281;cia mi***281;dzy pi***322;karzami, zachowanie Brazyliczyk***243;w, mia***322;y znaczny wp***322;yw na wyniki ostatnich mecz***243;w, Mimo wszystko - POWODZENIA
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
buehehehhehe, boze
masakra ja juz wylaczylem telewizor, bo po co nerwy sobie psuc. w sumie to pewny bylem ze nie awansuja, choc zwatpilem na chwilke po tym jak wlodarczyk strzelil, ale zaraz jedak zwatpienie minelo...heh, moze w przyszlym roku |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
***347;mieszny tan mecz, ile teraz maj***261; strzeli***263; ***380;eby awansowa***263; ? 5 ? hahahhahaha.
beznadzieja. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Człekokształtny
No i po raz kolejny moja kibicowska wiara w naszych pi***322;karzy okaza***322;a si***281; bardzo naiwna...
|
|
|
#13 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
A co ja masochista ?
Widzialem za to boruca w akcji I wole zeby bronil ktos z doswiadzeniem z ligi mistrzow, ktos kto cos osiagnal w tym sporcie. Ciekawe dlaczego liverpool nie puszcza dudka, i chcial nawet kontrakt o rok przedluzyc? Bo jest slaby? Bo maja dobre serca ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Nie ma sensu juz ogladac. Szkoda czasu. Trzeba przerzucic sie na Wisle.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |