![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a nie kostaryka
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Nawet to mo***380;e nam dawa***263; pow***243;d do optymizmu, ***380;e nie stracili***347;my goola.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
mi to wstyd za polskich kibicow zamiast wspierac druzyne przed tak waznymi meczami to non stop krytka czy przegraja czy wygraja ciagle jest zle..niekotrzy powinni sie zastanowic..i te gwizdy jak wchodzi na boisko Rasiak wstyd
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A taki ciekawy artykul ukazal sie dzisiaj na onecie pt:
Beenhakker - kulisy obj***281;cia funkcji selekcjonera http://sport.onet.pl/0,1248770,1357583,wiadomosc.html Postawa Bonka mi sie nie podoba. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Chociaż ta sprawa wyboru szkoleniowca też do końca nie jest dla mnie jasna. Coś Listkiewiczowi trochę za bardzo na tym zależało i zastanawia mnie powód. Bo co jak co, ale że w dobre wierze dobra polskiej piłki to już nie uwierzę..
|
|
|
|
#7 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Listkiewicz sie broni to jasne i chce poprawic swoja reputacje, dlatego poszedl pod publike z tym wyborem trenera holenderskiego. Gdyby nie presja spoleczenstwa to zapewne znowu by jakiegos kolesia wybrali albo Janas by zostal. Ale akurat w tym wypadku uwazam, ze to moze wyjsc na dobre. Zastanawiam sie co oni maja za spole z tym Majewskim. Gosc nic nie osiagnal, a oni go usilnie forsuja.
Tak poza tym. To podobno Piotr Nowak jest jednym z kandydatow do objecia posady selekcjonera kadry USA |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja w ogóle nie rozumiem takiego zarzutu: ten wybór niszczy polską myśl szkoleniową, która ma dobre tradycje...
jaka myśl szkoleniowa?? jaka tradycja?? W historii mieliśmy tak naprawdę jednego wybitnego trenera i tyle. Był nim Kazimierz Górski. Jeszcze podoba mi się profesjonalizm Kasperczaka, ale on nauki trenerskie pobierał we Francji...
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jak z Małyszem. Najpierw trzeba wyszkolić zawodników na poziomie trampkarzy, ale na to nie ma pieniędzy. A trener jest potrzebny tylko po to, aby kadra za dużo nie piła. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
A to, ze trzeba wychowac sobie pokolenie pilkarskie od nowa to doskonale sobie zdaje z tego sprawe. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Kasperczak moze i jest dobry ale on takze jakos nie mial zadnych sukcesow. Bo co on na przyklad osiagnal z Wisla. Nic.
. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
:4 miejsce w Pucharze Narodów Afryki z reprezentacją Mali; 3 miejsce w Pucharze narodów Afryki z Wybrzeżem Kości Słoniowej; wicemistrzostwo Afryki z Tunezją
|
|
|
|
#13 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
To racja. Ale sam widzisz, ze jego specjalizacja jest raczej zwiazana z futbolem afrykanskim
W pilce europejskiej nie ma zadnych sukcesow i Wisla odpadala z bardzo slabymi zespolami jesli chodzi o LM na przyklad.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
![]() ale to, że specjalizuje się w afrykańskim futbolu przecież nie przekreśla jego umiejętności (sądzę, że wręcz przeciwnie). Nie pisałem o Kasperczaku jako o kandydacie na selekcjonera naszej kadry, ale że po prostu podoba mi się jego profesjonalizm i podejście do spraw piłkarskich.
|
|
|
|
#15 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na uklady nie ma rady
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| piłka nożna |
|
|