![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#436 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() Aczkolwiek jak zwykle będzie ciężko - i szanse teoretycznie są małe - ale może trafimy na jakieś słabsze okresy gry naszych rywali - jak to w ostatnich eleminacjach np. do MŚ bywało ![]() Pozdrawiam ro29 P.S. A co do Rasiaka - to był niezły piłkarz dopóki grał z Niedzielanem w ataku Groclinu - ale później wyjechał na tzw. "zachód" - no i jak to zazwyczaj bywa forma poszła w dół ... A nic więcej nie mówię, bo nie jestem na bieżąco ... Ostatnio zmieniany przez ro29 : 27.01.2006 o godz. 23:39 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#437 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
"Polski napastnik Maciej Żurawski został bohaterem 280. derbów Old Firm. Celtic wygrał na stadionie swego odwiecznego rywala - Glasgow Rangers 1:0, a Polak zdobył gola na wagę prestiżowego zwycięstwa i trzech punktów[...]."
http://sport.onet.pl/1259186,wiadomosci.html Ladny mecz tak poza tym i naprawde dobrze gral Zurawski, podobnie zreszta jak Boruc, ktory popisal sie kilkoma ladnymi interwencjami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kilkoma "wspanialymi" wybiciami pilki
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
racja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Żurawski dziś pokazał klasę Polski!
Grał dobrze ,należało mu się zdobycie tej jednej upragnionej bramki! Mam nadzieje,że to go coś umocni w oczach trenera i całego sztabu ![]() Aby tak dalej Żuraw...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lokalne druzyny tez sa ok, ja kibicuje klubowi [?] Iskra Pasikurowice
ot, taki mecz Iskra Pasikurowice 0-1 Dąb Dobroszyce mial swoje emocje! zreszta, nie ma czym sie martwic. Bez koniecznych wydatkow niedlugo nawet Iskra Pasikurowice. bedzie pogromca Byernu tak jak np. slabsza polowa Bundesligi w tym sezonie.
![]() |
#442 |
Prison break
![]() |
Dziś bardzo dobrze zapowiadający się mecz Real Madryt:Arsenal,zapoczątkowójacy
Ligę mistrzów. Ja czymam kciuki za Real,ponieważ dla obu zespołów udział w Lidze Mistrzów stanowi jedyną szansę zdobycia trofeum w tym sezonie. I obstawiam że będzie wynik Real 3:2 Arsenal Londyn. Real Madryt Arsenal Londyn Liga Mistrzów 1/8 finału 20.45 .TVP.1 A jaki wy obstawiacie wynik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Prison break
![]() |
Ja obstawiam Real ,ponieważ jestem ich fanem ,a po 2 bo mieli ,wygrywali zaskakująco
mecze ![]() Real jest takim zespołem ,że jak się przebije z pierwszym golem i nie podetną mu nóg to gra dalej i szczela kolejne bramki,ale traci przy tym NIEKIEDY głupie bramki,ale ostatni mecz z Deportivo Alaves (nie widziałem całego,ale widziałem bramki był naprawdę ładny, i wygrali 3:0)tz.że umieją wygrywać bez straty bramki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Real Real i tylko Real
![]() Hala Madrid ! 3-0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Prison break
![]() |
Niestety pomyliłem się i to grubo
![]() Real przegrał na własnym boisku z Arsenalem Londyn 0:1 ,szkoda a tak wierzyłem mocno w Real że pokarze coś cudownego. Ale jeszcze pozostał drugi mecz,może coś pokarzą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Wymiatacz
![]() |
no niezle...mam nadzieje ze barca ich pojedzie...i jeszcze odnszac sie do wczorajszego meczu realu z arsenalem to moim zdaniem mecz bym strasznie nudny..brak ciekawych akcji.......ale dzisaj bedzie na pewno co innego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak bedzie basen na boisku to wygraja "anglicy" i do tego zdaje sie daza
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Wymiatacz
![]() |
Ajax Amsterdam 2 - 2 Inter Milan
Chelsea 1 - 2 Barcelona Rangers 2 - 2 Villarreal Werder Bremen 3 - 2 Juventus ładny meczyk w Londynie...Messi i Ronaldinho wymiataja..nawet mimo zlego boiska wygrali.....dzienikarze w Polsat Sport mowili ze o tej porze to noramen ze tak boisko wyglada..jakos jak ogladalem lige angielska w poprzednim tygodniu to boiska innych druzyn wygladaly normalnie...ale nic fajnie ze Barca wygrala....teraz Chelsea bedzie musiala w rewanzu sie otworzyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
piłka nożna |
|
|