![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#406 |
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
Ja nie wierze, że to była walka o zwycięstwo (nie chcę wierzyć) - myśle, że Janas kazał odpuscic i przetestować obronę. Strach przed kontuzjami (deszczyk). A Rasiak obrażał Anglików swoją postawą - "macie grajcie i tak nam nie strzelicie", albo "Chociaż gramy jak sieroty to jest nadal remis"
![]() Takie spojrzenie na ten mecz zdecydowanie mi odpowiada (co za styl porażki!) ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Dobre spojrzenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Wszyscy zapomnieliśmy o Jansie. Moim zdanie ten człowiek nie nadaje się na szkoleniowca. Żądluje piłkarzami jak klaun w cyrku. Nie potrafi wybrać odpowiedniego składu.
Wystarczy spojrzeć na drużynę... oprócz kilku zawodników, dno i wodorosty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Wymiatacz
![]() |
Nie zgadzam się. Po Korei wszyscy - WYRZUCIĆ ENGELA!!!! Póżniej po kilku porażkach - Engel wróć - sorry, ale ta żonglerka ma swoje podstawy. Rasiak przypuszczalnie nie zagra w pierwszym składzie - a to,że został Pinokiem utwierdza w przekonaniu,że Smolarek byłby lepszym wyborem. Zostawić Janasa - przecież gdyby wczoraj padł jeden gol więcej chociażby Loczek - czy pisałbyś taki sam post ? Żurawski i Krzynówek w formie - to szansa dla zespołu . Jedziemy na trenerów - choć widać ,że Janas się stara według mnie. Mecz był praktycznie o respekt - kwalifikację i tak mamy. Wyprzedzają nas jednym punktem - też mi przewaga. To nie Apoloniusz Tajner i nie skoki - nie Janasa wina,że Pinokio i Lewandowski grali słabo. Myślę,że Janas powinien zostać do mistrzostw, a skład ulec maleńkim przetasowaniom. Zawsze jak coś się nie uda - trener winny - tym razem wydaje mi się,że nie. Tylko,że janasowy ulubieniec Rasiak to nieporozumienie. A Piechniczek mówił,żeby stawiać na Frankowskiego.
Ostatnio zmieniany przez Dorian : 13.10.2005 o godz. 15:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Hehehe... wygrałem 20złociszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
Nie oszukujmy się, Anglicy nie są w doskonałej formie. Polacy nie mieli też trudnych przeciwników w grupie. Chociażby Azerbe... nawet nie potrafię tego napisać. Wygrać z ludzmi, którzy spędzają większość czasu na wypasaniu kóz to nie sztuka. Mówienie tu o walce o 3 punkty było kpiną. Przecież to nawet dziecko by zauważyło, że oni nie grali, tylko czekali do gwizdka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Wymiatacz
![]() |
Podobnie Anglicy mówią o nas. Na ich forum - Polacy nadają się do czyszczenia kibli i dziwią się,że Polacy mają internet i forum jakiekolwiek, a po wygranej to dopiero pojechali - odezwały się tamaty jak : II wojna światowa, obozy, dywizjon 303 i emigranci. No ,ale cóż - żałuję,że nie wygraliśmy - z chęcią czytałbym ich komentaże po przegranej - masz rację ,że czekanie do gwizdka to najgorsze wyjście z możliwych ... bo co by nie mówić - I-wsze miejsce w grupie ( jaka by nie była ) to pewne osiągnięcie. Jednak 2:1 - to nie jest rezultat, który daje Anglikom szansę na choćby I-wsza trójkę w Niemczech.Dużo racji jest w tekstach iż Koreę przegrała generacja zupek Knorr'a . Gwiazdorstwo nie zawsze pomaga . Ktoś mówił w Orange Ekstraklasie na TVN - chyba Jacek Bednarz,że powinno się płacić piłkarzom od osiągnięć - jak gorsze - pensja w dół. Przykład Grecji daje mi nadzieję,że nie wszystko stracone - i jeśli tylko starczy zapału , sił , a także nasi najlepsi będą w formie -możemy coś osiągnąć. Ja przez te lata wciąż wierzę .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
jak Janas na MŚ dalej bedzie robił tak genialne zmiany to baaaaaaardzo daleko zajdziemy
![]()
![]() |
#414 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Każda przerana Anglii to nic wiecej tylko wpadka .Jeśłi ktos zada sobie trud i prześledzi ostatnie 20 a nawet 30 lat pliki noznej w wykonaniu Anglii dojedzie do tego wniosku .Jest tylko kilka druzyn w europie ,które potrafią utrzymać rózny poziom przez taki długi okres czasu .Wpływ na to ma presja kibiców ,mądre szkolenie młodzieży .W naszym kraju mozna tylko o tym marzyć .Prawdą jest że u nas co klika - kilkanascie lat następuje jakiś zryw ale już w rok po sukcesach z reprezentacji nie zostaje praktycznie nic i znów zaczyna się tworzenie drużyny od podstaw .
Anglicy są w słabej formie ? być może ale w jakiej formie jest zatem nasz reprezentacja ? .Jeśli ktoś nie widział przepaści pomiędzy tymi dwoma drużynami powinień jeszcze raz na spokojnie w zwolnionym tempie sobie ten mecz obejzeć .Ten i nie tylko ten . Mecz z Islandią ? - wygrany rzuceniem się na przysłowiową taśmę . Mecz z Austrią ? - pierwsze 20min. to popis naszych ,reszta meczu to chaos -wyglądało jakby nasi zapomnieli jak się gra w piłkę . Ktoś napisał iż mecz z Anglią nie był meczem o zwycięstwo ? Sądząc po wypowiedziach ,apetycie piłkarzy to był właśnie mecz o zwycięstwo ,o próbe zaznaczenia się w historii ,o próbe zauważenia nas na szerokim świecie piłki . Nie wiem jak wyglądają rankingi ale nasza drużyna plasuje się gdzieś w szarym środku ,jesli nie dalej . Nadal jesteśmy tylko drużyną ,która przy pomocy Holandii dostała się do finałów MŚ i nie zmieni tego fakt wygrania meczów z Austrią czy Azerbejdzanem . Jesteśmy lepsi od : Austrii ,Irlandii Płn ,Walii ,Azerbejdżanu (minimalnie od Islandii) - co do tego mam pewność .Ile drużyn prezentuje lepszy poziom od tych druzyn - pokażą finały . Jeszcze słynny Rasiak : nie wiem na ile jest to prawdą ale mówi się iz menadzer Rasiaka to doskonały znajomy Janasa ,to może choć troche wyjaśniałoby dziwne zachowania naszego trenera odnośnie tej osoby . Ogólnie podziwiam Janasa - stworzył drużynę ,za którą już nie musimy sie tak wstydzić jak kilka lat temu . Po pierwszych 40min. miałem załowałem kliku groszy ,które połknął mi licznik za zużycie energii elektrycznej .W drugiej polowie żałowałem już tylko straconego czasu . Winą za przegraną można obarczać stres ,napięcie - daje temu 40% .60% powinna uratować umiejętnośc nabyta na trenigach ,szkoleniach ,meczach kontrolnych itp. Jeśłi widzi się 11 zawodników totalnie załamanych ,latających po trzech do jednego przeciwnika ,przewracających się na dodatek - to człowiek zaczyna się zastanawiać czego ich tam na tych trenigach uczą ? . |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Kto oglądał wczoraj popisy Ronaldinho?? Facet jest doskonały, a te bramy, poprostu majstersztyk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
2 cudowne bramki po blizniaczych akcjach- nie od dzis wiadomo ze facet jest geniuszem futbolu
szkoda mi tylko Realu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Ronaldinho ma złotą piłkę a my parę dowcipów o Grzesiu Rasiaku - znalezione na forum onetu.
Dowcipy o Rasiaku Jak nazywałby się Rasiak gdyby żył w Grecji? - Georgios Drewnopoulos, a w Turcji? - Gurgul Drewnologlu, a w Rosji? - Grigorij Drewyenko, a w Bułgarii? - Gregori Drewnov, a w Brazylii? - Boazerio, a jak na niego mówią w Anglii? - Greg Woodenlegs. Jak się nazywa ulubiona wokalistka Rasiaka? - Kora. Ulubieni aktorzy Rasiaka? - Woody Allen, - Clint Eastwood, - Elijah Wood, - Telly Savalas. Ulubiona aktorka? - Drew Barrymore. Co gryzie Grzegorza Rasiaka? - Korniki. Ulubiony polityk Rasiaka? - Belka a znienawidzony? - Bush. Ulubiona prezenterka telewizyjna Grzegorza? - Pieńkowska. Czy żona Rasiaka ma duże piersi? - Nie ma, przecież to deska! Kto jest sportowym idolem Rasiaka? - Tiger Woods. Najwygodniejsze buty Rasiaka? - Drewniaki. Ulubiony zagraniczny klub Rasiaka? - Nottingham Forest, a polski? - Stolarka Wołomin. Najlepsze obcojęzyczne filmy Rasiaka? - Forest Gump i Listwa Schindlera. a polskojęzyczny? - Siekierezada, czasem obejrzy też Brzezinę Wajdy. W jakim mieście chciałby mieszkać Rasiak? - W Las Vegas albo Hollywood, a dlaczego tam? - bo to niedaleko do Las Angeles. Jakie polskie miasta trzymają kciuki za Rasiaka? - Dąbrowa Górnicza, - Brzózki. Czy to prawda, że Grzegorz Rasiak nie czyta książek? - Nieprawda, czyta i to od deski do deski. Ulubiony zagraniczny zespół Rasiaka? - Las Ketchup, a polski? - 52 Dębiec. Dlaczego Rasiakowi nie wyszedł ostatni mecz? - ...no jak się odstawia lipę na boisku! Dlaczego Rasiak ma długie włosy? - Bo niedawno wrócił z Woodstock. Czemu Rasiak strzela dużo bramek głową? - Bo to chłop jak dąb. Co myślą o Rasiaku koledzy z boiska? - Że jest w dechę! Jak się nazywa ulubiony kabareciarz Rasiaka? - Laskowik Dlaczego Rasiak nie zagra w przyszłym meczu? - Bo go kulasy bolą. Bohater najmilszy sercu Grzegorza Rasiaka? - Legolas. Ile może kosztować Rasiak? - Hm...drewno ostatnio podrożało..., więc może jakieś 10 tys. zeszytów. Kto robi na Rasiaku największe wrażenie? - Violetta Villas. Drużyna - postrach Rasiaka? - Bobry Bytom. Co się dzieje gdy Grzesiek kłamie? - Oczywiście nos mu się wydłuża. Czy Rasiak ma powodzenie u kobiet? - I to jakie, w końcu to lowelas (chociaż niektóre kobiety uważają, że jest obleśny). Czy są dowcipy o Rasiaku? - Nie ma, są tylko drwiny. Ulubione piwo Rasiaka? - Dębowe Mocne Miesiąc, w którym Grzesiu czuje się najlepiej? - Lipiec. Czy Rasiak wróci kiedyś do Polski? - Będzie ciężko, w Anglii już zapuścił korzenie. Dlaczego Rasiak nie może zaistnieć w reprezentacji? - Bo ktoś mu stale rzuca kłody pod nogi. Czemu Rasiak ciągle gra w reprezentacji? - Bo Janas jest tak samo porąbany jak on. Dlaczego Rasiak w ostatnim meczu nie dobił piłki z 2 metrów? - Bo mu palma odbiła. Ulubione miejsce wypoczynku Rasiaka? - Las Palmas. Kto powinien komentować mecze z udziałem Rasiaka? - Krzysztof Miklas lub Mateusz Borek. Czy Grześ ostatnio nie występował w telewizji? - Chyba tak... w "Klanie" jest jakiś Rasiak. Napis przy wejściu do Puszczy Kampinoskiej: Polskim Lasom Państwowym gratulujemy Rasiaka. Ulubiony mit grecki Rasiaka? - Wyprawa po Złote Runo. Co robił Rasiak w toalecie? - Puszczał kasztana albo rąbał kloca. Dlaczego Rasiak nie oglądał II edycji Big Brother? - Bo w I wygrał Janusz Dzięcioł. Co robi Rasiak w reprezentacji? - Struga wariata. Obrońca nie do przejscia dla Rasiaka? - Lubos Kubik. Podobno Rasialdo dostał propozycję gry w Brazylii? - Tak, ma występować w Belo Horizonte. Co zrobił Grzesiu, kiedy zobaczył przed sobą bramkarza? - Zdębiał. Dlaczego Rasiak jako jedyny w reprezentacji przyjmuje zakłady? - Bawi się w bukmachera. Czemu Rasiak nie wykonuje zaleceń trenera na meczu? - Przecież nie słyszy, w końcu jest głuchy jak pień. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Kawały o Rasiaku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#420 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2005
![]() |
Ronaldinho w tej chwili to najlepszy pilkarz globu, geniusz którego poziom jest nieosiągalny....ale my za to mamy Grześka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
piłka nożna |
|
|