![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#466 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#467 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i ruszyła liga!!!
Co myślicie o nowej Pogoni?? Ja mimo, iż całe życie kibicowałem Pogoni jestem przerażony tym co wyprawia A. Ptak wraz z synalkiem.. Jak ja mam się identyfikować z tą drużyną?? ![]() No i druga strona jest taka, że wcale bym nie chciał, by ten eksperyment się powiódł. a właściwie wolałbym, żeby się nie powiódł. a to z dwóch względów: 1. jeśli się powiedzie, to istnieje obawa, że inni pójdą w ślady Ptaka, a wtedy koniec z reprezentacją; 2. jeśli się nie powiedzie, to może Ptak zabierze manatki i wyniesie sie ze Szczecina, a wtedy można będzie stworzyć nową drużynę, nawet od IV ligii, ale taką z którą kibice będą się identyfikować.. no czas pokaże co będzie..
![]() |
#468 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Zadnych komentarzy o powolanich naszego kochanego trenera?
Dzisj jadac do szkoly slyszalem w radiu, ze Janas formowal druzyne na wzor FC Barcelony (ktorej bedzie kibicowal w finale CL): w ataku Zurawski jak Etoo, rozgrywajacy Szymkowiak jak Deco i... uwaga... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
![]() Janas z Frankowski to pope***322;ni***322; taki g***322;upi b***322;***261;d ***380;e co***347; m***243;g***322; jak ju***380; chcia***322; bra***263; Rasiaka to ju***380; m***243;g***322; nie wzi***261;***347;***263; Bro***380;ka i Franka za nie go, bez niego nie widz***281; ataku - niestety taka prawda ![]() Franek jest cz***281;***347;ci***261; dru***380;yny Polski zawsze w ataku mi si***281; kojarzy***322; jako ***379;urawski----Frankwoski to by***322; atak the best, a tera ![]() Ostatnio zmieniany przez Matievoo : 17.05.2006 o godz. 19:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A co tu komentowac Wystarczy przeczytac jakikolwiek serwis i widac czyje glosy przewazaja Janas nie ma zadnycg argumentow i ******y jak potluczony, sam sie placze w zeznaniach Najbadziej to mi dudka i frankowskiego zal :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Proponowalbym sie skoncentrowac na swoich przemysleniach, a nie sugerowac sie serwisami roznego rodzaju.
Jak Janas zrobil, tak zrobil. Fakt jesli chodzi o Frankowskiego to duzo mu zawdzieczamy. Ale skoro gra ostatnio jak kaleka to nie jest on reprezentacji potrzebny. Co do Dudka to on w ogole nie gra wiec nie widze wiekszego sensu aby w reprezentacji przebywal. Jego era sie juz skonczyla teraz jest era Boruca, Kuszczaka i Fabianskiego. Z tym, ze Boruc chyba ma niepodwazalnie pierwsze miejsce. Nie podoba mi sie tylko, ze w kadrze znalezli sie: Milla, Kosowski, Rasiak. Ostatnio zmieniany przez Weron : 17.05.2006 o godz. 21:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Frankowski powinien jechac zamiast Rasiaka albo Jelenia.
Do mistrzostw jest jeszcze czas, a gdyby nie zdolal odzyskac formy, zawsze moglby grzac lawe... i tak byloby to lepsze niz gra Rasiaka... Z innej beczki Co za final Ligii Mistrzow ![]() 5 minut wystarczylo, zeby odwrocic losy spotkania... ![]() Ostatnio zmieniany przez pablocoo : 17.05.2006 o godz. 22:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#475 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
ee a mialo byc tak pieknie
![]() Ale barca perfidnie gra***322;a na czas po zdobyciu 2 gola ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() Natomiast co do konkretnych nazwisk - też mnie niektóre decyzje zdziwiły - choć np. o tym, że Dudek nie pojedzie na MŚ mówiono już od dawna - a powód był jeden - nie gra od ponad roku (i nie uważam, że jego czas minął - najpierw miał kontuzję chyba, a później trener nie zgodził się na jego odejście z klubu). Natomiast co do ataków na Millę czy Rasiaka - nie interesuję się piłką zbyt mocno ostatnio - więc nie mi oceniać ich aktualną formę - ale mam do nich pewną sympatię - jeszcze z czasów, kiedy grali w Groclinie - to wtedy był zespół - Milla, Rasiak, Niedzielan ![]() Pożyjemy, zobaczymy - MŚ już niedługo ... Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Nieeeeeeeee, to ma by***263; mecz?
Totalne nieporozumienie, zmieniam kana***322;. ![]() Bramkarz strzeli***322; nam gola. ![]()
![]() |
![]() |
#479 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W***322;***261;czy***322;em na 10 sekund, zobaczy***322;em wynik: 0-2, wy***322;***261;czy***322;em TV..
Z czym my na Mistrzostwa jedziemy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
janas ich w szwajcarii zameczyl
zagrali dobrze przez ost 3 minuty juz w doliczonym czasie to jedyny + tego meczu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
piłka nożna |
|
|