![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Ajax Amsterdam 2 - 2 Inter Milan
Chelsea 1 - 2 Barcelona Rangers 2 - 2 Villarreal Werder Bremen 3 - 2 Juventus ładny meczyk w Londynie...Messi i Ronaldinho wymiataja..nawet mimo zlego boiska wygrali.....dzienikarze w Polsat Sport mowili ze o tej porze to noramen ze tak boisko wyglada..jakos jak ogladalem lige angielska w poprzednim tygodniu to boiska innych druzyn wygladaly normalnie...ale nic fajnie ze Barca wygrala....teraz Chelsea bedzie musiala w rewanzu sie otworzyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Barca fajnie rozegrala mecz taktycznie.. wiedzieli doskonale, ze Chelsea bedzie chciala wylaczyc z rozegrania Ronaldinho, to ciezar rozegrania rozlozyli takze na mlodego Messi i trzeba przyznac spisal sie swietnie..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Ja nie oglądałem tego meczu niestety ,tylko ostatnie 10 minut
![]() Ale ostatnie 10 minut były ciekawe,bardziej musze przyznać niż Real:Arsenal , widziałem wszystkie bramki! I chciał bym powiedzieć że ten wolny co wykonywał Ronaldinho i szczelił samobójczego gool'a Terry ,bo był fart Barcelony ,bez szczęścia by tego meczu nie wygrali. Ale ja jestem za Barcą i osobiście uwarzam że musieli grać świetnie skoro wygrali! A byli w tej samej sytuacji co Real z Arsenalem ,tyle że Barca zremisowała wynik jeszcze do I połowy meczu ,a Real się szamotał i tak nic nie wywalczył,a byłem przekonany że wygra,bo miał doskonałą passe wygranych meczy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Człekokształtny
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Namieszales @Matti
![]() Do przerwy bylo 0:0 Bramka Chelsea to jeszcze wiekszy fart niz Barcy (tez samobojcza) Mozna sie klocic, czy czerwona kartka dla Del Horno byla zasluzona (wg. mnie tak) ale sedzia nie podyktowal 2 rzutow karnych dla Barcy wiec... Messi - rewelacja ![]() Brawo Barca! Tak dalej! ![]() Ostatnio zmieniany przez pablocoo : 23.02.2006 o godz. 10:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
![]()
Barcelona !!
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
![]() |
ja mysle ze Del Horno i tak za ten pierwszy faul na Messim powinnien juz zobaczyc czerwien....a ten drugi faul co dostal czerwona...nie byl az tak brutalny Messiemu nic sie w sumie nie stalo widac bylo ze udaje...ale zgdzam sie z tym ze sedzia pokazal mu czerwona bo to byl atak na zawodnika ja w rugby
zgadzam sie ze Messi zagral rewelacyjnie...ale mial chlopak duzo miejsca bo przy Ronaldinho caly czas 3 stalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Fakt, meczyk byl naprawde ciekawy.
Ciesze sie, ze Barcelona wygrala, bo czelsi nie trawie, podobnie zreszta jak realu - wg mnie dosc sztuczne zespoly zbudowane na kasie.... Messi i Ronaldinho krolowali wczoraj na boisku ![]() A co do czerwonej kartki to wg w pelni zasluzona (pomijam symulacje poszkodowanego), ale Del Horno w ogole nie zamierzal odebrac mu pilki, on chcial go po prostu skosic, w glebokim powazaniu mial to gdzie jest pilka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
oglądam meczyk... oglądam... żadnych bramek... ciągle 0-0, odchodze na 3 minuty do kompa, przychodze z powrotem a tutaj 1-0 dla Chelsea
![]() no, ale na szczęście barca pokazała klasę (szczęście sprzyja lepszym ![]() ![]() Visca el BARCA !!!! p.s. rozsmieszyl mnie jeden komentarz na 'forum' Onetu - "Chelsea.... prawie jak Barca" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
wstyd......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wymiatacz
![]() |
no dzisaj bylo Polska prawie jak Brazylia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Człekokształtny
No i ruszyła liga!!!
Co myślicie o nowej Pogoni?? Ja mimo, iż całe życie kibicowałem Pogoni jestem przerażony tym co wyprawia A. Ptak wraz z synalkiem.. Jak ja mam się identyfikować z tą drużyną?? ![]() No i druga strona jest taka, że wcale bym nie chciał, by ten eksperyment się powiódł. a właściwie wolałbym, żeby się nie powiódł. a to z dwóch względów: 1. jeśli się powiedzie, to istnieje obawa, że inni pójdą w ślady Ptaka, a wtedy koniec z reprezentacją; 2. jeśli się nie powiedzie, to może Ptak zabierze manatki i wyniesie sie ze Szczecina, a wtedy można będzie stworzyć nową drużynę, nawet od IV ligii, ale taką z którą kibice będą się identyfikować.. no czas pokaże co będzie..
![]() |
Tagi |
piłka nożna |
|
|