![]() |
Widziałem. I dymisja została przyjęta.
Poprowadzi jeszcze naszych w ostatnim meczu ze Szwedami. Szkoda. Na znalezienie nowego trenera jest bardzo mało czasu, bo chyba w kwietniu już turniej o awans do Rio. Na wszystko jest bardzo mało czasu. |
Powiedzialbym Dajszubajew na turniej tylko i ewentualnie igrzyska. Ale niestety Wegry prowadzi.
|
Dujszebajew mógłby się sprawdzić...ale słyszałem wczoraj już spekulacje, że trzeba polskiego trenera. Jakiegoś młodego najlepiej.
Było to dla mnie trochę niesmaczne, jak dzielenie skóry na niedźwiedziu, bo przecież Biegler zrezygnował dopiero dzisiaj. Ten Biegler od początku wielu był nie w smak. Nie mam pojęcia kogo znajdą, żadne nazwisko nie plącze mi się po głowie. |
Po pierwszej połowie, remis 12:12.
:kolejka: |
Wygrana na otarcie łez 26:24.
Szacun dla naszych szczypiornistów, za to, że nie odpuścili meczu. :uklon: |
otarłem :'(
|
A ja nawet nie ogladalem...myslalem, ze jest pozniej.
|
Widać było, że mecz o pietruszkę. Dla jednych i drugich.
Fajnie, że w końcu pograli Gębala, Konitz, Orzechowski. Nie było źle. Krajek mi się zapowiada na dobrego egzekutora karnych. Mecz wygrany, a nikt się nie cieszył...ale cóż, taki jest sport. To co, teraz czekamy na Francję z Danią :spoko: |
Ale jaja! Norwegowie złożyli protest, że w ostatniej akcji dogrywki Niemcy mieli na parkiecie dwóch bramkarzy! Do tego momentu był remis, a Niemcy właśnie w ostatniej akcji zdobyli zwycięską bramkę.
Zapis wideo potwierdza słuszność protestu! :O http://eurosport.onet.pl/pilka-reczn...iemcami/5kgt57 No a poza tym Francja 5, w finale Hiszpania. |
Cytat:
|
no zaraz przecież nie powtórzą meczu, nie ma czasu :nie:
|
Cytat:
|
Nazwiska trenera? :hmm:
|
Jeden Norweg sie polozyl juz po bramce, bramkarz rzucil do nikogo. Czy gebelsow byloby 4 czy 20 NIC by sie nie zmienilo. Szukanie wejscia na sile.
|
Z tego co pokazali (co ja zobaczyłem), to tak wyglądały ostatnie 4 sekundy.
Pytanie od kiedy na niemieckiej bramce stał stały bramkarz, gdy lotny grał. Bo jak pokazali to już był na miejscu....pytanie ile wczesniej się tam znalazł? Może jeszcze przed rzutem zwycięskiej bramki. Tak czy owak sytuacja bez precedensu. Tylko co z tym teraz zrobić? No i jak rozstrzygać takie sytuacje w przyszłości? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:09. |