![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Nie StOdioworks, ale StUdioworks - chyba sam nie wiesz co masz za monitor. Nie dzięki, ale na nadlewanym walcu starej generacji nie miałbym zamiaru pracować, choć wybredny nie jestem i zapewniam Cie, że świeceniem to do Flatrona F700P on się nie umywa, parametrami sądzę również. Co do 10 min - zapraszam Ciebie do mnie i zobaczysz o co chodzi - nikt pracujący na moim kompie nie zauważył nic podejrzanego. To dorone milimetrowe przemieszczenia obrazu, a faktycznie niektóre monitory się rozgrzewają, ale nie 10 min. Mi to nie przeszkadza, znajde czas to się przejade z pudłem do seriwsu chociaż nie wiem za bardzo czy jest sens.
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 27.09.2004 o godz. 11:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2003
![]() |
Co do Studioworks to oczywiście literówka. Co do monitorów to sorry, ale przechodzi mi ich przez ręce kilkanaście tygodniowo (nie jest to zaproszenie do licytacji) flatrony również więc zapewniam Cię (bez urazy) - masz przeciętny monitor. Co do mojego nadlewanego walca to wystarcza - 2 tygodnie temu miałem 21"SUNa (nie walec)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Suny mamy w pracy własnie 21 cali - straszne krowy i powoli wypalają się kineskopy. Twoje zdanie to kropla w morzu zdań. Z racji tej, że jesteś nowy na forum przejrzyj sobie inne dyskusje na temat monitorów używając opcji szukaj. Poznasz zdania innych i może przestaniesz tak być pewny siebie bo jak narazie więcej o Tobie nie moge powiedzieć bo niczym nie zabłysnąłeś. Nie musisz mnie nić zapewniać na prawde ja wiem co mam (rozwaliłeś mnie tym tekstem LOL ![]() Ja mogę Ciebie zapewnić że 90% ludzi wolałoby jechać na naturalnie płaskim kineskopie niż na nadlewanym Studioworksie gdzie pewnie na wysokiej rozdziałce po czasie bolą oczy 8 ) Najlepsze jest to, że walisz teksty niczym niepoparte. wajla
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 27.09.2004 o godz. 13:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@memorando , nieźle dołożyłeś Ciapkowi
![]() zdanie o monitorach Lg mamy podobne ( ja tam wolę samsungi a jedyny lg który mi pasił to był sw795? ) lecz monitor to tylko polowa sukcesu w drodze do dobrego obrazu, równie ważna jest karta graficzna i jakość elektroniki która sie na niej znajduje ( IMO niedoścignionym ideałem na rynku niecałkiem profesjonalnych kart są matroxy)
![]() |
#37 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Matroxy... rzeczywiście-dobre, idealne do pracy w Adobe Premiere i... drogie ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#38 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
p650 czyli wykastrowana z paru mnie nie potrzebnych dodatków parhelia nie jest znów taka droga (i do tego pasywne chłodzenie wiec tylko wyjec zwany boxowym wentylatorem intela daje na prescocie jak potepiony) a obraz ma tak samo dobry albo i lepszy jak w starym dobrym g450
BTW a pamięta ktoś millennium "pierwszej ganeracji" ![]()
![]() |
#40 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Jeszcze mam jeden problem z moim flatronem:
otoz gdy go bardzo rozjasnie obraz staje sie rozmyty, a jest ostry jedynie na samym srodku. Ciapek Ty tez tak masz ? Oj chyba monitorek odwiedzi serwis... Ile za taka naprawe moga sobie policzyc? Bo monitorek mam na gwarancji ale nie mam papierka ... Ostatnio zmieniany przez rosol : 27.09.2004 o godz. 23:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
do tego serwisu oddalem rok temu moja nagrywarke cd na gwarancji bo szwankowala. nie wymienili na nowa,ale pok\robili tak,ze dziala dalej bez problemow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
tylko jeszcze do bytomia zajechac trzeba, gware podbic musze
![]() |
![]() |